Overwatchin 2-2-2 roolilukitus ja uusi sankari Sigma nyt pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatchin 2-2-2 roolilukitus ja uusi sankari Sigma nyt pelattavissa 36

Blizzardin joukkueräiskintä Overwatchin paljon puhuttu 2-2-2 -roolilukitus on nyt linjoilla. Pelaajat voivat valita kolmesta eri hahmoluokkaan perustuvasta jonosta sen millä haluavat pelata. Sen lisäksi uusi sankari, painovoimaa manipuloiva tankki Sigma on pelattavissa.

Pelinkehittäjä, muotoilukeskuksen VR/AR -hessu, kolmekymppinen pc-pelaaja, indie guy. For reviews, contact sebastian ( at ) errori.net

Kommentoi

Seitsemänvuotias Diablo III saa edelleen uutta sisältöä – lisää kausia ja uusia voimia tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Seitsemänvuotias Diablo III saa edelleen uutta sisältöä – lisää kausia ja uusia voimia tulossa 29

Yli seitsemänvuoden iästään huolimatta suosittu roolipeli Diablo III saa jatkuvasti lisää sisältöä. on valmistautunut julkaisemaan pelin kauden 18, joka tuo peliin jälleen uuden teeman, uusia varustesettejä kaikille hahmoluokille, sekä liudan uusia Legendary -taitoja. Päivityksen kerrotaan tuovan myös tasapainotusta ja parantaa pelikokemusta entisestään.

Vuonna 2012 alunperin ilmestynyt peli on saanut kausipäivityksiä tasaiseen tahtiin. Ensimmäinen lisäosa Diablo III: Ultimate Evil Edition ilmestyi vuonna 2014. Pelin suosituin 11 kausi ilmestyi vuonna 2017, peliin ilmestyi tällöin paljon toivottu Necromancer -luokka. Samaan aikaan peli lanseerattiin myös Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. Nintendo Switchille peli saapui viime vuonna.

Blizzard työstää myös samalla seuraavaa Diablo Immortal -mobiilipeliä. Pelin julkaisuajankohta on vielä pimennossa, mutta se saapuu iOS ja Android laitteille.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Klassinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa 96

Vuonna 1996 ilmestynyt kulttimaineeseen yltänyt alkuperäinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa. Selainversion kehittäjä Rivsoft kertoo sen perustuvan pelin alkuperäiseen lähdekoodiin, joten myös alkuperäiset bugit löytyvät pelistä.

Selainversio on myös rajallinen ja vain Warrior -hahmo on pelattavissa, luolastot ovat rajoitetumpia ja pelihahmojen kanssa keskustelu on suppeampaa. Alkuperäisen pelin omistajat voivat kuitenkin pelata koko versiota selaimessa DIABDAT.MPQ -tiedoston avulla. Alkuperäisen Diablon voi hankkia esim. GOG -palvelut kautta n. 9€ hintaan.

Alkuperäinen Diablo sai jatko-osan kun Diablo II ilmestyi vuonna 2000. Pelisarjan kolmas instanssi Diablo III ilmestyi vuonna 2012 ja kyseinen peli ilmestyi viime vuonna Nintendo Switch -konsolille. Pelisarjan kehittäjä on parhaillaan työstämässä uutta mobiilipeliä Diablo Immortal.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Blizzard keskeytti kahden vuoden peliprojektin keskittyäkseen uusiin Diablo ja Overwatch -peleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard keskeytti kahden vuoden peliprojektin keskittyäkseen uusiin Diablo ja Overwatch -peleihin 141

Pelinkehittäjä on keskeyttänyt kaksi vuotta kestäneen nimettömän peliprojektinsa keskittyäkseen Diablo 4 ja 2 -peleihin. Peli oli koodinimeltään Ares ja sijoittui StarCraft-maailmaan. Tyyliltään peli oli ensimmäisen persoonan räiskintä.

Vuonna 2017 alkaneessa projektissa oli mukana Heroes of the Storm -ohjaaja ja StarCraft II -pelin pääsuunnittelija Dustin Browder. Ares ei ole ensimmäinen keskeytynyt StarCraft projekti, sillä StarCraft: Ghost -konsoliväännös kuopattiin vuonna 2006. Silloin pelifirma kertoi keskittävänsä kaikki paukut World of Warcraftiin.

Blizzard keskeytti samalla myös aiemmin ilmoittamattoman mobiilipelin kehityksen.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi