Overwatchin 2-2-2 roolilukitus ja uusi sankari Sigma nyt pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatchin 2-2-2 roolilukitus ja uusi sankari Sigma nyt pelattavissa 97

Blizzardin joukkueräiskintä Overwatchin paljon puhuttu 2-2-2 -roolilukitus on nyt linjoilla. Pelaajat voivat valita kolmesta eri hahmoluokkaan perustuvasta jonosta sen millä haluavat pelata. Sen lisäksi uusi sankari, painovoimaa manipuloiva tankki Sigma on pelattavissa.

Pelinkehittäjä, muotoilukeskuksen VR/AR -hessu, kolmekymppinen pc-pelaaja, indie guy. For reviews, contact sebastian ( at ) errori.net

Kommentoi

Diablo II uudelleenmasterointia ei ehkä ole tulossa – kertoo kehittäjät Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo II uudelleenmasterointia ei ehkä ole tulossa – kertoo kehittäjät 65

Diablo II

Diablo -sarja teki näyttävän paluun kun sen neljäs osa paljastettiin aiemmin tässä kuussa. Hieman aiemmin kyseisestä pelistä liikkui huhuja, jotka paljastuivat todeksi. Samaan aikaan liikkui kuitenkin myös huhuja Diablo II -pelin uudelleenmasteroinnista ja tarkemmin sen julkaisusta samaisessa BlizzCon 2019 -tapahtumassa.

Diablo II toisintoa ei kuitenkaan päästy näkemään kyseisessä tapahtumassa ja siihen saattaa olla pätevä syy. Pelin alkuperäiset kehittäjät kertoivat nimittäin kilpailevan pelisarjan Path of Exilen ExileCon -tapahtumassa vieraillessaan, että Diablo II toisinnon tekeminen ei olisi niin yksinkertaista.

Pelin alkuperäinen koodi ja suurin osa materiaalista on nimittäin kadonnut vioittuneiden varmuuskopioiden mukana. Tämä ei toki estä Blizzardia tekemästä peliä uudestaan täysin tyhjästä, mutta varmasti hankaloittaa kuitenkin asiaa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tältä näyttää uusi Battle.net -sovellus Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää uusi Battle.net -sovellus 96

Battle.net beta-sovellus

Juuri uudet Diablo IV ja Overwatch 2 -pelit sekä World of Warcraft: Shadowland -lisäosan julkaissut on julkaissut uuden beta version Battle.net -sovelluksestaan.

Battle.net beta-sovellus
Battle.net beta-sovellus parantaa pelien selattavuutta ja tuo sosiaaliset ominaisuudet kuten chatin paremmin esille.

Päivitetty ohjelma parantaa pelien selattavuutta ja tuo sosiaaliset ominaisuudet kuten chatin paremmin esille. Pelejä selattaessa niiden viimeisimmät päivitykset ja muut kohokohdat on paremmin näkyvillä.

Jos haluat kokeilla Battle.net -sovelluksen beta-versiota, voit tehdä niin klikkaamalla asetuksen ja sieltä rastittaa ruutuun beta -kohdan.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Overwatch 2 sai ensimmäisen trailerin ja pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 sai ensimmäisen trailerin ja pelivideon 69

Overwatch 2

paljasti Blizzcon 2019 tapahtumassa paljon odotetun Diablo IV -pelin ja nyt myös saa jatkoa 2 -pelin muodossa.

Peli tulee poikkeamaan edeltäjästään PvE -taistelun myötä. Uuden tarinan lisäksi pelaajat voivat suorittaa tehtäviä, jotka parantavat pelihahmoja. Perinteinen PvP -muoto löytyy myös pelistä ja se on saanut myös uuden Push -tilan. Graafiselta ulkoasultaan peli on myös saanut parannuksia.

Pelihahmoina olevat sankarit on entuudestaan tuttuja, mutta mukana on myös uusia hahmoja kuten Sojourn. Aiemmin pelin pelaajien kosmeettiset lisät kuten skinit ja muu sisältö siirtyvät jatko-osaan automaattisesti.

Overwatch 2 julkaisuajankohta on vielä pimennossa, mutta peli julkaistaan Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi