Paalaus ja pelletit saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Paalaus ja pelletit saapuvat Farming Simulator 22 -peliin

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema täydentyy ilmaisella päivitysosalla.

Farming Simulator 22 on huippusuositun maataloussimulaatiosarjan massiivisin ja monipuolisin osa. Tästä huolimatta peliin julkaistaan uusia lisäosia ja laajennuksia tasaisin väliajoin. Nämä tuovat peliin uutta tekemistä ja lisää sisältöä mallintaen oikean maatalouden ja maanviljelyn kehitystä monin eri tavoin. Nyt peli täydentyy ilmaisella Harvest Pack -laajennuksella, joka syventää pelin pelletöintiä ja olkien käsittelyä uusin tavoin.

Creative Mesh -studion tekemä lisäosa on saatavilla ilmaiseksi sekä pelin -versioille että konsolialustoille. Lisäosan uusina laitteina ovat KRONE- ja Bressel und Lade -työkoneet, jotka tuovat uutta puhtia paalaukseen, pelletöintiin ja olkien jatkokäsittelyyn.

Valikoiman tähtitulokkaana on KRONE Premos 5000, joka on maailman ensimmäinen liikkuva olkipelletöintilaite. Sen avulla olkien käsittely voidaan tehdä suoraan pellolla. Halutessaan laitetta voidaan käyttää myös paikoillaan paalainsilppurin kanssa. Pelletöintilaitteen ohella pakettiin sisältyvät paalaimet KRONE BiG Pack 1290 HDP II ja KRONE Comprima V180 XC. Mukana on myös muita laitteita paalien ja olkien käsittelyyn.

Merkittävänä pelillisenä uudistuksena lisäosaan sisältyy teollisuushalli, jota voidaan käyttää joko säilytystilana kulkuneuvoille ja tarvikkeille tai tuotantotilana. Halli voidaan myös varustaa nosturilla, jolloin raskaiden esineiden ja tarvikkeiden siirtäminen on helpompaa. Vastaavasti valmistettavia olkipellettejä voidaan käyttää monin tavoin, kuten ravintona tai eläinten makuupaikoilla. Halutessaan ne voidaan myydä sellaisenaan tai jatkojalostettuna.

Sekä Farming Simulator 22 ja Farming Simulator 22: Premium Edition ovat saatavilla , ja S, sekä -pelikonsoleille, että PC- ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla.