Pac-Man Museum -kokoelma ilmestyy tällä viikolla – tulossa myös Fortniteen Kommentit pois päältä artikkelissa Pac-Man Museum -kokoelma ilmestyy tällä viikolla – tulossa myös Fortniteen

PAC MAN MUSEUM +

on juhlistamassa Pac-Manin 42-vuotista taivalta julkaisemalla Pac-Man Museum+ -kokoelman tällä viikolla. Samalla Pac-Man saapuu Fornite -peliin ja myös Pac-Man aiheisia Eastpak -reppuja on tuloillaan.

sisältää 14 pelisarjan osaa aina pulmanratkonnasta tasohyppelyyn. Kokoelma ilmestyy konsoleille ja PC:lle. Mukana on mm. alkuperäinen Pac-Man, Super Pac-Man, Pac-Land, Pac-Man sekä Pac-Man Championship.

Pelaajat voivat rakentaa oman pelihallinsa, valita sinne pelikoneet ja koristella sen haluamansa mukaan. Pelaamalla ansaitsee lisää pelikoneita, koristeita jne.

Pac-Man on saamassa juhlansa kunniaksi myös oman kappaleen nimeltään ”We are PAC-MAN!” ja sen esittävät Kado Kidoguchi japaniksi ja englanniksi sekä Ann Una kiinaksi.

Pac-Man on saapumassa myös suosittuun Fortnite -peliin kosmeettisten kilkkeiden muodossa kesäkuun 2. päivä.

Kesäkuun 6. päivä puolestaan julkaistaan erityinen Pac-Man x Eastpak -kokoelma. Siihen kuuluu eri Pac-Man aiheisia tuotteita kuten reppuja, penaaleja sekä laukkuja.

ilmestyy tänä perjantaina toukokuun 27. päivä PlayStation 4, ja Switch -konsoleille, sekä PC:lle. Peli on myös yhteensopiva uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleiden kanssa.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä 5, Series X ja S- sekä Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi