Päivitetyt Xbox Series -konsolit tulossa ensi vuonna – täysin uusi konsolisukupolvi tulossa 2028 Kommentit pois päältä artikkelissa Päivitetyt Xbox Series -konsolit tulossa ensi vuonna – täysin uusi konsolisukupolvi tulossa 2028

Xbox Series X "Brooklin"

aikoo vuodettujen tietojen perusteella julkaista päivitetyt versiot ja S -konsoleista ensi vuoden puolella. Saman vuodon mukaan yhtiö olisi julkaisemassa seuraavan konsolisukupolven neljä vuotta myöhemmin vuonna 2028.

Tiedot ovat peräisin samaisesta Yhdysvaltain kauppakomission ja Microsoftin välisen oikeusjutun yhteydessä vuodetuista tiedostoista. Niissä kerrottiin myös yhtiön omistavan Bethesdan tulevista pelijulkaisuista kuten The Elder Scrolls IV: Oblivion ja Fallout 3 -uusinnoista.

Brooklin -koodinimellä kulkeva uusi Xbox Series X -malli olisi tietojen mukaan levyasematon ja sylinterin muotoinen aiemman laatikkomallin sijaan.

Laitteessa on 2 TB:n levytila, nopeampi WiFi-yhteys, edessä USB-C -liitin sekä täysin uusittu Sebile -koodinimellä kulkeva ohjain. Tietojen mukaan laite olisi saman hintainen kuin nykyinen Xbox Series X -malli.

Tuloillaan olisi myös uusi -malli, joka kantaa koodinimeä Ellewood. Myös tässä mallissa on uusi nopeampi WiFi-yhteys sekä uusittu ohjain. Levytilaa laitteesta löytyy 1 TB.

Molemmat konsolit käyttävät myös aiempaa vähemmän virtaa. Uusien konsoleiden odotetaan ilmestyvän ensi vuoden puolessa välissä.

Kohta voit hivellä myös Wolferinen takalistoa käsissäsi – kiitos Microsoftin hauskan markkinointikampanjan Kommentit pois päältä artikkelissa Kohta voit hivellä myös Wolferinen takalistoa käsissäsi – kiitos Microsoftin hauskan markkinointikampanjan

Microsoftin markkinointikampanja jatkuu täydellä höyryllä. Deadpoolin peräpään muotoisen ohjaimen jälkeen on nyt vuorossa . Kyllä, luit oikein. on paljastanut uuden, Wolverine-teemaisen ohjaimen, jossa on tietynlainen takapuoli.

Sininen ja keltainen värimaailma sekä pienet taskut takaosassa viittaavat vahvasti Hugh Jackmanin esittämään hahmoon tämän viikon -elokuvasta ja Wolverine. Deadpool-ohjaimen sileä takapuoli on vaihtunut Wolverinein karvaisemmaksi versioksi, joka sisältää myös pienet taskut.

on jopa vuokrannut valtavan mainostaulun Kanadaan, jossa komeilee Wolverine-ohjain. Yritys itse kuvailee sitä ”super sankarin rannekoruksi, mutta paljon julkisemmaksi”.

Valitettavasti tämä erikoinen ohjain ei ole myynnissä. Sen sijaan Microsoft järjestää arpajaisen, jossa on mahdollisuus voittaa Wolverine-ohjain.

Monet fanit olisivat mieluummin ostaneet ohjaimen kuin osallistuneet arpajaiseen, mutta Microsoft on järjestänyt vastaavia kampanjoita aiemminkin. Esimerkiksi pizza-tuoksuinen ohjain on ollut yksi palkinnoista aiemmassa arpajaisessa.

Deadpool ja Wolverine -elokuva saa ensi-iltansa 26. heinäkuuta.

Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation

Ubisoft on herättänyt henkiin viime näkemättömästä Assassin's Creed 3 -esittelyversiosta tutun eliminointianimaation tulevaa Japanissa sijoittuvaa Assassin's Creed Shadowsia varten.

Tämän yksityiskohdan havaitsi Reddit-käyttäjä BrunoHM, joka huomasi vastaavan liikkeen Shadows-pelin tuoreessa trailerissa verrattuna vuoden 2012 PAX East -messuilla esiteltyyn Assassin's Creed 3 -esittelyversioon. Animaatiossa hahmo hyppää vihollisen selkään, iskee tätä ja kierähtää sitten eteenpäin säilyttääkseen vauhtinsa.

Tätä Assassin's Creed 3 -animaatiota ei koskaan julkaistu yleisölle, vaan sitä näytettiin vain lehdistölle ja alan sisäpiirille PAX East -messuilla. YouTube-kanava Kuriatsu julkaisi kuitenkin videota, jossa nähtiin tämä animaatio.

Vaikka kyseessä ei teknisesti ole uudelleenkäytetty animaatio, koska sitä ei ollut lopullisessa Assassin's Creed 3 -pelissä, fanit ovat silti innoissaan nähdessään tämän poistetun liikkeen palaavan Assassin's Creed Shadowsiin, joka sijoittuu Japaniin.

Assassin's Creed Shadowsin pääosissa nähdään kaksi hahmoa: hiivittelevä shinobi Naoe ja historiallinen hahmo Yasuke, joka oli tosielämän afrikkalainen soturi japanilaisen sotaherran palveluksessa. Peli on määrä julkaista 12. marraskuuta 2024 erikoisversiot ostaneille, ja perusversio seuraa perässä 15. marraskuuta Peli saapuu , Series X, Xbox Series ja alustoille.