Paluu menneisyyten – alkuperäinen Tetris-peli on nyt pelattavissa selaimessasi Kommentit pois päältä artikkelissa Paluu menneisyyten – alkuperäinen Tetris-peli on nyt pelattavissa selaimessasi

Juhlistaakseen -elokuvan julkaisua +:ssa, Tetris-yhtiö on julkaissut erikoisversion pelistä selaimille, joka pyrkii emuloimaan alkuperäistä vuoden 1984 versiota.

Tämä versio perustuu alkuperäiseen versioon, jonka Alexey Pajitnov loi Dorodnitsynin tietotekniikkakeskuksessa Moskovassa vanhaa Neuvostoliitossa valmistettua Elektronika 60 -tietokonetta varten ja käyttää vihreitä sulkeita (brackets) kiinteiden lohkareiden sijaan.

Antoisiin pelihetkiin pääset tämän linkin kautta

Kommentoi

Paramount+-suoratoistopalvelu julkaistaan tänään Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+-suoratoistopalvelu julkaistaan tänään Suomessa

Paramount+

ViacomCBS:n suoratoistopalvelu Paramount+:n suoraan ladattava sovellus on nyt tarjolla Applen ja Androidin sovelluskaupoissa -, Android-, Apple TV – ja Android TV -laitteille. Suoratoistopalvelua voi katsoa myös suoraan selaimessa. Premium-suoratoistopalvelun hinta on Suomessa 6,99 euroa kuukaudessa.

Paramount+ tarjoaa katsojille lukuisia sarjoja ja elokuvia, mukaan lukien Showtimen ensi-iltoja ja fanisuosikkeja, Paramount+-alkuperäissarjojen ensiesityksiä ja Paramount Picturesin valittuja elokuvia. Suoratoistopalvelu tarjoaa myös monipuolista katsottavaa ViacomCBS:n ikonisilta brändeiltä kuten MTV:ltä, Nickelodeonilta ja Comedy Centralilta.

Paramount+ on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa tarjolla kumppanikanavien Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Nyt suoratoistopalvelun pystyy siis tilaamaan myös suorana kuluttajasovelluksena.

”Paramount+-sovellus tarjoaa katsojille parhaan mahdollisen katselukokemuksen tunnettujen brändien parissa – moneen muuhun suoratoistopalveluun verrattuna huomattavasti alhaisemmalla hinnalla. Palvelun lanseeraus kumppaniemme kautta on ollut menestys, ja nyt yhä suurempi määrä ihmisiä pääsee nauttimaan Paramount+:n tarjoamista leffoista ja sarjoista”, Viacomin Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl kertoo.

Monia uutuussarjoja tulossa

Paramount+-suoratoistopalvelu tarjoaa tämän vuoden aikana useita eksklusiivisia ensi-iltasarjoja. Toukokuussa käynnistyy Will Ferrellin, Bob Odenkirkin ja Dylan McDermottin tähdittämä No Activity. Myös Yellowstonen kolme ensimmäistä kautta on saatavilla heti, ja neljäs kausi on katseltavissa pian. Palvelusta löytyvät myös muun muassa sarjat Two Weeks to Live, The Twilight Zone, Everyone is Doing Great, Mirage, The Coroner, For Heaven's Sake ja Dani Who?.

MTV:n realityklassikko The Hillsin odotettu uusi kausi New Beginnings saa ensi-iltansa toukokuussa, ja Showtimen komedia Flatbush Misdemeanors julkaistaan kesäkuussa.

Tuleviin ensi-iltoihin kuuluu myös aiemmin julkistettu tanskalaisen Susanne Bierin ohjaama antologiadraama The First Lady. Sarjaa tähdittää sen tuottajanakin toimiva Oscar-, Emmy- ja Tony-voittaja Viola Davis, joka näyttelee Michelle Obamaa. Tämän lisäksi Paramount+:aan ovat tulossa muun muassa The reboot of , Halo, The Man Who Fell To Earth ja American Rust.

Vuoden 2021 ohjelmakirjastoon kuuluvat muun muassa , Broad City, , Dexter, , , The Affair, ja . Lisäksi suosikkikomedia Frasierin kaikki kaudet tulevat saataville kesäkuussa.

Perheille ja lapsille on tarjolla Nickelodeon Animation Studion uudet suosikkialkuperäissarjat Korallileiri: Paavon lapsuusvuodet, Ryhmä Hau ja Trouble. Myös tanskalaisen lastenohjelma Jippe-koiran alkuperäistuotettu toinen kausi on katsottavissa myöhemmin kesällä.

Leffojen ystävät pääsevät käsiksi satojen elokuvien kirjastoon. Uusia elokuvia ovat muun muassa Scott Eastwoodin ja Orlando Bloomin tähdittämä The Outpost, Angelina Jolien , Ken Loachin brittiläinen draama Sorry We missed you sekä trilleri .

Lisäksi useat ikoniset elokuvasarjat ja ajattomat klassikot kuten Francis Ford Coppolan Kummisetä-trilogia, Steven Spielbergin Indiana Jones -elokuvat, Grease-musikaali ja Brian De Palman mestariteos The Untouchables löytyvät suoratoistopalvelusta. Klassikkoelokuvia lisätään läpi vuoden.

Laitteet ja hinnoittelu

Paramount+-suoratoistopalvelu on katsottavissa 6,99 euron kuukausihintaan joko selaimessa osoitteessa ParamountPlus.com tai sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa iOS-, Android-, Apple TV – ja Android TV -laitteille. Kuluttajat voivat kokeilla palvelua maksutta seitsemän päivän ajan. Lisäksi jokaiseen tilaukseen voi halutessaan asettaa lapsilukon.

Kommentoi

Final Fantasy -luojan uusi peli Fantasian saatavilla nyt Apple Arcadessa Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy -luojan uusi peli Fantasian saatavilla nyt Apple Arcadessa

Suurta suosiota nauttivan Final Fantasy -pelisarjan luoja Hironobu Sakaguchi on kehittänyt uuden pelin nimeltään . Kyseinen peli on nyt julkaistu ja saatavilla Arcadesta , sekä -alustoille.

Peli julkaistiin Sakaguchin vuonna 2004 perustaman -yhtiön kautta. Fantasianin ideana on tarjota konsoleilta tuttua pelikokemusta mobiililaitteille.

Fantasianissa seurataan muistinsa menettänyttä protagonistia, joka etsii kadonneita muistojaan.


Kommentoi