PAN Vision laajentaa tuotevalikoimaansa keräilyesineiseen ja lautapeleihin – ensimmäisenä luvassa Harry Potter -aiheiset tuotteet Kommentit pois päältä artikkelissa PAN Vision laajentaa tuotevalikoimaansa keräilyesineiseen ja lautapeleihin – ensimmäisenä luvassa Harry Potter -aiheiset tuotteet

Harry Potter Cluedo 2

, yksi maailman vanhimmista peli- ja viihdealan jakelijoista, on laajentanut tuotevalikoimaansa merkittävästi viihdeteemaisiin leluihin, keräilyesineisiin ja lautapeleihin.

Kirjailija J.K. Rowlingin luomaan huippusuosittuun velhomaailmaan kuuluu - ja Ihmeotukset-elokuvien sekä -kirjasarjojen lisäksi valtava valikoima monenlaisia fanituotteita. Näistä hienoimmat ja merkittävimmät tuotteet tekee omien alojensa johtavat toimijat The Noble Collection, Cinereplicas ja Winning Moves, joita PAN Vision nyt edustaa Pohjoismaissa.

”Harry Potterin velhomaailman Lontoossa sijaitseva Viistokuja on ostoskatu vailla vertaa”, vahvistaa Suomen pelimyynnistä vastaava Riku Olkkonen. ”Esikuvansa tapaan PAN Vision tarjoaa jatkossa kaikkea, mitä Harry Potter -fanit kaipaavat.”

Valmistajasta riippumatta PAN Visionin edustamat fanituotteet on luotu rakkaudella alkuperäisteoksia ja näissä esiintyviä hahmoja kunnioittaen. Kirjojen ja elokuvien monet henkilöt ja oudot olennot ovat saaneet upean käsittelyn keräilyesineiden ja lelujen muodossa. Lisäksi erilaiset lautapelit, asusteet ja palapelit herättävät henkiin Harry Potterin ja Ihmeotusten taianomaisen maailman. Valtavasta valikoimasta on helppo löytää oikeanlainen tuote lähes kaikenikäisille faneille.

Nuoremmille faneille löytyy kattava valikoima söpöjä eläinaiheisia pehmoleluja Harry Potterin maailmasta. Myös paristoilla toimivat vuorovaikutteiset pehmolelut tuovat iloa moninaisilla äänillään ja puheenparsillaan. Myös valloittavat pienemmät leluhahmot sekä hurmaavat play & display -lelut ilahduttavat nuorempia Harry Potter -faneja leikkisyydellään. Leikin ohella ne sopivat myös hyllyjen keräilyesineiksi.

Hieman varttuneempaan keräilyhaluun sopivat Noble Collectionin näyttävät 18 senttimetriä korkeat jalustalliset keräilyhahmot. Ne ovat täynnä upeita yksityiskohtia ja todellisia pakkohankintoja Harry Potterin saloihin syventyneelle fanille. Erilaisia olentoja löytyy keräilyhahmoista peräti 16 erilaista.

Harry Potterin hahmoihin on mahdollista myös eläytyä velhomaailman asusteilla ja varusteilla. Yhdeksän erilaisen taikasauvan valikoimasta löytyy helposti mieleinen velhon mahdin väline. Lisäksi velhonkaapuja, kravatteja, hansikkaita, pipoja ja kaulahuiveja löytyy esimerkiksi Rohkelikon ja Luihuisen tupien väreissä.

Mikäli mielii Harry Potterin maailmaan erilaisten pelien kautta, löytyy valikoimasta shakkilauta nappuloineen, pelikorttipakkaus, Trivial Pursuit -triviapeli ja Cluedo-lautapeli – kaikki Harry Potter -teemalla tietenkin. Mikäli itsensä haluaa todella haastaa Trivial Pursuit -pelissä, lisäkysymyksiä löytyy vielä kahden laajennusosan verran. Lautapelit ohjeineen ja kysymyksineen ovat englanninkielisiä. Saatavana on myös neljän erilaisen Harry Potter -palapelin valikoima. Niiden koko vaihtelee 200 palasta peräti tuhannen palan massiivisiin kokonaisuuksiin.

Kaikki Harry Potter- ja Ihmeotukset-teemaiset fanituotteet ovat saatavana heti hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

Viinirypäleet saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Oxbo-laitteiden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Viinirypäleet saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Oxbo-laitteiden myötä

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema täydentyy Oxbo-valmisteisilla erikoislaitteilla ja viinirypäleillä.

Rypäleet ovat yksi Farming Simulator 22 -pelin tärkeistä lisäyksistä viljelykasvien saralla. Näitä sisältävät tilukset tuottavat satona marjoja sekä sellaisenaan nautittavaksi että jatkojalostusta varten. Niiden viljelyssä ja hoidossa tarvitaan kuitenkin erikoiskalustoa. Oxbo on erikoistunut muun muassa tähän ja tarjoaa nyt kattavan laitteistomallistonsa osana pelin jo entuudestaan monipuolista valikoimaa.

Nyt julkaistu Oxbo Pack -lisäosa sisältää muun muassa Oxbo 6030 -monitoimikerääjän, jolla maanviljelijät nappaavat rypälesadon talteen tehokkaasti. Lisäksi samalla laitteella onnistuu myös kasvien ruiskuttaminen, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Myös viljelymaiden lannoittamiseen on uusia työkaluja, kuten kolmipyöräinen ja ketterä Oxbo AT4103 tai astetta järeämpi tehokone eli peräti viisipyöräinen AT5105. Näiden avulla pellot lannoitetaan tehokkaasti, nopeasti ja hauskuudesta tinkimättä. Lisäksi laitevalikoimaan kuuluu Oxbo 2340 -karhotin, jolla työt hoituvat sujuvasti.

Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Tulevan Test Drive -ajopelin uudella videolla kruisaillaan Hong Kongin kaduilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Test Drive -ajopelin uudella videolla kruisaillaan Hong Kongin kaduilla

Test Drive Unliimited Sola Crown

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja NACONin julkaisemasta -autopelistä julkaistiin pelin alfaversioon perustuva esittelyvideo, jossa kurvaillaan sekä kaupungissa että maastossa.

Unlimited Solar Crown ei ole pelkkä autopeli, jossa ihaillaan nopeita autoja ja kolutaan läpi tarkkaan rajattuja kilparatoja. Enemmänkin kyseessä on luksuselämäntyyliä ja Hong Kongin kaupunkia mallintava ajopelikokemus, jossa toki ajellaan hulppeilla autoilla, mutta myös nautitaan ensiluokkaisesta elämästä muutoinkin kuin radoilla ajaen.

Pelin uudella esittelyvideolla tutustutaan autoilevaan elämäntapaan kaupungin kaduilla ja myös sen ulkopuolella. Radiokanavilta soiva musiikki luo omaa tunnelmaansa kaupungin rakennusten lailla ja tuo lisäsävyä ajamiseen. Yksityiskohdat, kuten risteyksissä käytettävät suuntavilkut tuovat pelin lähemmäs oikean maailman ajamista kuin ralli- tai kilparatojen kisailua. On myös hyvä huomata, että Hong Kongissa on vasemmanpuoleinen liikenne.

Peliä esittelevä versio on vielä alfavaiheessa ja peliin onkin luvassa monenlaisia kohennuksia niin graafisesti kuin pelattavuudenkin osalta. Lopullisessa versiossa on vaikuttava valikoima upeita arvostetuilta autovalmistajilta. Mukana ovat esimerkiksi Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo, joilla ajamisesta pelaaja pääsee nauttimaan. Lisäksi omia autojaan pääsee myös tuunaamaan monin eri tavoin.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy alkuvuonna 2024 sekä ja sekä S -pelikonsoleille että :lle.