PAN Vision tuo myyntiin laajan valikoiman perinteisiä lauta-, pala- ja korttipelejä Kommentit pois päältä artikkelissa PAN Vision tuo myyntiin laajan valikoiman perinteisiä lauta-, pala- ja korttipelejä

Lautapelit

, yksi maailman vanhimmista peli- ja viihdealan jakelijoista, tuo myyntiin valikoiman erilaisia faniteemaisia seurapelejä. Ne perustuvat kirjoista, videopeleistä, televisiosta ja sarjakuvista tuttuihin hahmoihin ja teemoihin.

PAN Vision edustaa Pohjoismaissa monenlaisia fanituotteita omien alojensa johtavilta toimijoilta, kuten GB eye, , The Noble Collection, Cinereplicas ja Winning Moves. Monet ikoniset hahmot ja paikat ovat samaistuttavia ja rakastettavia olipa niiden alkuperä mikä tahansa viihde- tai taidemuoto. Omaa tai läheisen fanitusta onkin hauska täydentää nämä päähahmot ja tapahtumapaikat mieleen tuovilla seurapeleillä. Erilaiset lauta-, pala- ja korttipelit ovat mitä oivallisempia lahjaideoita fanille tai ahkeralle keräilijälle.

Ihastuttavan lapsivelho Harry Potterin maailmasta löytyy erilaisia pelejä kattava valikoima. Näitä ovat kirjojen ja elokuvien hahmoihin ja tapahtumapaikkoihin perustuvat pelikortit, Cluedo -lautapeli ja fanitietoutta pursuava Trivial Pursuit -tietopeli sekä erilaiset Harry Potter -palapelit (200 – 1000 palaa). Pelaamisen ohella keräilyesineeksi sopii myös näyttävä Harry Potter -shakkilauta upeine nappuloineen.

Rakastettua Frendit-televisiosarjaa muistelevat monet kaiholla. Suosikkihahmojen tunnelmiin on helppo sukeltaa Frendit-pelikorteilla tai Frendit Monopoly -pelillä. Omaa fanitietouttaan voi tentata Frendit-teemaisella Trivial Pursuit -pelillä.

-sarjakuvalehtien ja -elokuvien supersankarit ovat upeasti edustettuina kahdella erilaisella pelikorttipakalla. Upeasti kuvitetuilla pelikorteilla sujuvat erilaiset perinteiset korttipelit ja vaikkapa pasianssierät.

-faneja ilahduttaa näyttävä palapeli, jonka 500 palan kokonaisuudessa riittää tehtävää useaksi tunniksi.

Hinta ja saatavuus

Kaikki lauta-, pala- ja korttipelit ovat saatavana heti hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

Gangs of Sherwood -pelin nopealiikkeinen Marian -hahmo esillä uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Gangs of Sherwood -pelin nopealiikkeinen Marian -hahmo esillä uudella videolla

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelemassa ja NACONin julkaisemassa -toimintapelissä seikkaillaan kokonaisen sankarijoukon voimin. Pelihahmo Marianin esittelyvideo on nyt katsottavissa alta.

Modernisoitu näkemys Robin Hoodista ja hänen iloisista veikoistaan tarjoaa kiehtovan toimintaseikkailun fantasiaa ja historiaa sekoittavassa pelissä. Vaikka peli perustuu Robin Hoodin legendaan legendaarisena jousisankarina, on mukana paljon tuoretta ja uudenlaista näkemystä.

Tuttua on asetelma Sherwoodin metsän sankareista ja näiden taistelu turmeltunutta vallanpitäjää vastaan. Yhtäältä tuttuja ovat Robinin kumppanit, jotka sekä auttavat että tukevat Robinia toimissaan rikkailta köyhille -henkisessä taistelussaan.

Toimintaa, seikkailua ja kiihkeitä taisteluita toisiinsa yhdistävässä pelissä hyödynnetään jokaista pelin neljästä keskushahmosta. Näitä ovat jousella taisteleva Robin Hood, salamurhaajamainen Robinin rakastettu Marian, parantava uskonmies Munkki Tuck ja porukan kokenein konkari, Pikku John.

Luontaisen johtajakarismansa lisäksi Robin tunnetaan ensiluokkaisista jousiampujataidoistaan. Hänellä on monipuolinen paletti erikoiskykyjä ja yhdistelmätaitoja, joita monipuolisesti hyödyntäen viholliset lakoavat kuin itsestään. Lisäksi Robin kykenee murtamaan vihollisten suojauksia jousellaan.

Pahamaineisen Nottinghamin seriffin tyttärenä Marian on oivallinen vastapari Robinille. Hän on elegantti ja nopealiikkeinen salamurhaaja, joka kykenee yhtäältä taistelemaan sekä etäältä että läheltä. Vaihtelevuutensa takia Marian onkin hyvä valinta monipuoliseen taisteluun.

Munkki Tuck on paitsi väkivahva tankkiluokan taistelija, myös joukkonsa ainoa parantajakykyinen. Tankkina hän kykenee vetämään viholliset puoleensa ja suojelemaan tovereitaan iskuilta. Lisäksi hän voi hyödyntää kilpeään erikoishyökkäysten torjumiseen tai luomaan tulipilareita vihollisten kiusaksi.

Entisenä seriffin armeijan johtajana Pikku John on kaiken nähnyt veteraani ja erinomainen lähitaistelija. Hänen iskunsa ovat voimakkaita, jonka lisäksi John kykenee tuottamaan ainutlaatuisia etähyökkäyksiä sekä ampumaan voimakkaita lasersäteitä.

Yksin pelatessa pelaaja saa haltuunsa kaikki neljä hahmoa yhtenäisenä joukkona. Moninpelissä pelaajat hoitavat toiminnan ja taistelut jouhevassa yhteistyössä, jolloin kukin saa haltuunsa yhden hahmoista.

Marianin esittelyvideon lisäksi aiemmin julkaistut esittelyvideot voi katsoa tästä: Robin, Munkki Tuck ja Pikku John.

Gangs of Sherwood ilmestyy 19. lokakuuta ja sekä S -konsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Viinirypäleet saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Oxbo-laitteiden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Viinirypäleet saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Oxbo-laitteiden myötä

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema täydentyy Oxbo-valmisteisilla erikoislaitteilla ja viinirypäleillä.

Rypäleet ovat yksi Farming Simulator 22 -pelin tärkeistä lisäyksistä viljelykasvien saralla. Näitä sisältävät tilukset tuottavat satona marjoja sekä sellaisenaan nautittavaksi että jatkojalostusta varten. Niiden viljelyssä ja hoidossa tarvitaan kuitenkin erikoiskalustoa. Oxbo on erikoistunut muun muassa tähän ja tarjoaa nyt kattavan laitteistomallistonsa osana pelin jo entuudestaan monipuolista valikoimaa.

Nyt julkaistu Oxbo Pack -lisäosa sisältää muun muassa Oxbo 6030 -monitoimikerääjän, jolla maanviljelijät nappaavat rypälesadon talteen tehokkaasti. Lisäksi samalla laitteella onnistuu myös kasvien ruiskuttaminen, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Myös viljelymaiden lannoittamiseen on uusia työkaluja, kuten kolmipyöräinen ja ketterä Oxbo AT4103 tai astetta järeämpi tehokone eli peräti viisipyöräinen AT5105. Näiden avulla pellot lannoitetaan tehokkaasti, nopeasti ja hauskuudesta tinkimättä. Lisäksi laitevalikoimaan kuuluu Oxbo 2340 -karhotin, jolla työt hoituvat sujuvasti.

Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.