PAN Vision tuo myyntiin laajan valikoiman perinteisiä lauta-, pala- ja korttipelejä Kommentit pois päältä artikkelissa PAN Vision tuo myyntiin laajan valikoiman perinteisiä lauta-, pala- ja korttipelejä

Lautapelit

, yksi maailman vanhimmista peli- ja viihdealan jakelijoista, tuo myyntiin valikoiman erilaisia faniteemaisia seurapelejä. Ne perustuvat kirjoista, videopeleistä, televisiosta ja sarjakuvista tuttuihin hahmoihin ja teemoihin.

PAN Vision edustaa Pohjoismaissa monenlaisia fanituotteita omien alojensa johtavilta toimijoilta, kuten GB eye, , The Noble Collection, Cinereplicas ja Winning Moves. Monet ikoniset hahmot ja paikat ovat samaistuttavia ja rakastettavia olipa niiden alkuperä mikä tahansa viihde- tai taidemuoto. Omaa tai läheisen fanitusta onkin hauska täydentää nämä päähahmot ja tapahtumapaikat mieleen tuovilla seurapeleillä. Erilaiset lauta-, pala- ja korttipelit ovat mitä oivallisempia lahjaideoita fanille tai ahkeralle keräilijälle.

Ihastuttavan lapsivelho Harry Potterin maailmasta löytyy erilaisia pelejä kattava valikoima. Näitä ovat kirjojen ja elokuvien hahmoihin ja tapahtumapaikkoihin perustuvat pelikortit, Cluedo -lautapeli ja fanitietoutta pursuava Trivial Pursuit -tietopeli sekä erilaiset Harry Potter -palapelit (200 – 1000 palaa). Pelaamisen ohella keräilyesineeksi sopii myös näyttävä Harry Potter -shakkilauta upeine nappuloineen.

Rakastettua Frendit-televisiosarjaa muistelevat monet kaiholla. Suosikkihahmojen tunnelmiin on helppo sukeltaa Frendit-pelikorteilla tai Frendit Monopoly -pelillä. Omaa fanitietouttaan voi tentata Frendit-teemaisella Trivial Pursuit -pelillä.

-sarjakuvalehtien ja -elokuvien supersankarit ovat upeasti edustettuina kahdella erilaisella pelikorttipakalla. Upeasti kuvitetuilla pelikorteilla sujuvat erilaiset perinteiset korttipelit ja vaikkapa pasianssierät.

-faneja ilahduttaa näyttävä palapeli, jonka 500 palan kokonaisuudessa riittää tehtävää useaksi tunniksi.

Hinta ja saatavuus

Kaikki lauta-, pala- ja korttipelit ovat saatavana heti hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopeli kokeiltavissa ilmaiseksi viikon ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopeli kokeiltavissa ilmaiseksi viikon ajan

Test Drive Unliimited Solar Crown

ja tarjoavat nyt ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla tulevaa Unlimited Solar Crown -ajopeliä ilmaiseksi. Steamistä ladattava demoversio on pelattavissa 17. kesäkuuta asti ja se antaa pelaajille kattavan maistiaisen pelikokemuksesta. Samalla myös pelin julkaisuajankohta on paljastattu, se ilmestyy syyskuun 12. päivä.

Demo sisältää runsaasti sisältöä, joka avaa oven Hong Kongin saaren ainutlaatuiseen pelimaailmaan. Pelaajat voivat tutustua yhdeksään pelin 14 alueesta, kokeilla 15 ensimmäistä etenemistasoa ja ajaa 16 ostettavalla autolla. Koeajettavissa on lisäksi 22 autoa kuudessa autoliikkeessä, ja pelattavissa on 27 erilaista kilpailua. Demoversion avulla pelaajat pääsevät myös tutustumaan Streets- ja Sharps-klaanien päämajoihin.

tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän vauhdikasta ajoa ja luksusautojen ihailua. Se ei ole pelkkä kilpapeli, vaan antaa pelaajille mahdollisuuden uppoutua Hong Kongin saaren lumoavaan tunnelmaan ja nauttia ensiluokkaisesta elämäntyylistä. Peli sisältää vaikuttavan valikoiman arvostettuja autoja, kuten Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo, ja pelaajat voivat muokata niitä omien mieltymystensä mukaisiksi.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy syyskuun 12. päivä ja sekä S -pelikonsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Supersankaripeli Marvel’s Midnight Suns ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Supersankaripeli Marvel’s Midnight Suns ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Marvel's Midnight Suns

-fanit iloitkaa, sillä Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi suositun Marvel's Midnight Suns -pelin. Kyseessä on taktinen roolipeli, joka julkaistiin alun perin joulukuussa 2022 :lle.

Pelissä pelaajat pääsevät omaksumaan tunnettujen supersankareiden roolin, kuten Captain America, Iron Man sekä Wolverine. Tehtävänä on pysäyttää Lilith-demoni. Pelissä yhdistyvät myös korttipelielementit ja taisteluiden edetessä pelaajat tutkivat pelin linnaketta, The Abbeyta.

Kriitikot ovat ylistäneet erityisesti pelin PC-versiota, joka on saanut Metacriticissä keskiarvosanaksi 83/100.

Nappaa peli nopeasti talteen, sillä tarjous loppuu ensi viikon torstaina. Voit ladata pelin täältä.