Paradise PD – Kausi 1 – Netflix Kommentit pois päältä artikkelissa Paradise PD – Kausi 1 – Netflix

Paradise PD - Kausi 1

3.6 / 10
To serve and protect Ihastuttavan törkeä. ACAB Jostain syystä helpoimmat maalit, kuten Kathy Griffin saavat pahimman pilkan niskaansa. Louis CK, Sean Hannity ja muut nykyajan kiistellyt hahmot saavat pienen sivalluksen, mutta siinä kohtaa kun sarja voisi olla todella ilkeä ja herättää tosi paljon pahennusta alkaa se himmata. Paradise PD jää esimerkiksi Niken tossujen alle, joiden ei tarvinnut raivoa herättääkseen tehdä muuta kuin valita mainoskasvoikseen polvistuvan jenkkifutismiehen, Colin Kaepernickin. Lyhyesti Paradise PD on Brickleberryn tekijöiden jopa South Parkia törkyisempi sarja, joka kuitenkin jättää ampumatta silloin kun parhaat osumakohdat ovat näkyvillä.

on Brickleberry -tekijöiden Waco O’Guin ja luoma animaatiosarja, poliisiasemasta, jossa on töissä kokoelma täysin kyvyttömiä mänttejä, narkkaava susikoira ja itse vesikauhuinen Captain Marvel. Poliisipäällikkö Randall on isä ja Kevin on poika, joka on aina halunnut poliisiksi mutta pääsee vasta nyt tekemään unelmatyötään pormestariäitinsä myötävakutuksesta. Paradise PD on aikuisten piirretty isolla A:lla ja k-16 -merkintä on enemmän kuin paikallaan.

Omalla kohdalla olivat ensimmäinen näkemäni aikuisten piirretty. Tai, itse asiassa grunge-aikakauden :n grunge-piirretyt ja joskus Ruotsin TV:stä yöllä tulevat underground-animaatiot. Muistan olleeni jotain kymmenenvuotias, herran vuonna 1992, kun rosoisesti piirretyt miehen ja naisen sukuelimet näkyivät tämänkaltaisessa animaatiossa. Piirakka sanoi ’drag’ ja nakki taas ’pull’. Jos ihmettelette tämän päivän kolmekymppisten ja nelikymppisten tyylillisiä valintoja death metal -paitoineen ja farkkuliiveineen, tämä kasvatti X-sukupolven. Simpsoneita väheksymättä, ensimmäinen joka uskalsi vuosiin olla törkeä oli South Park.

osasi myös kommentoida poliittisesti, mutta se onnistui vain kasvattamaan tekijöidensä näköisen sukupolven, jotka ovat muka kaikkeen välinpitämättömästi suhtautuvan kapinansa keskellä yhden kuvaavan sanan alla, joka on bootlicker. on likimain niin törkeä kuin voi olla. Ulosteita osuu suuhun useaan otteeseen ja eläin-ihmis-parisuhteita ei pelkästään vihjata, mutta silloin kun joku tai Louis CK astuu ruutuun, ollaan yllättävän kesyjä ja hoidetaan homma nopeasti alta pois. Tämän ansiosta Paradise PD:n kapina jää yhtä dadaksi kuin 90-luvun alussa näkemäni ’drag’ ja ’pull’. Vaikka sarjan ei odotakaan pelastavan maailmaa, sen heikot hetket laimentavat satunnaisia hymähdyksiä aiheuttavat törkyisetkin kohdat mauttomaksi puuroksi.

Kommentoi

Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella Kommentit pois päältä artikkelissa Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella

The Witcher

Suositun Netflix -sarjan The Witcher pääroolin Henry Cavill aikoo jättää roolinsa Geralt of Riviana sarjan neljännellä kaudella.

Cavillin tilalle päärooliin on värvätty australialainen näyttelijä Liam Hemsworth, joka tunnetaan mm. The Hunger Games -elokuvista.

Cavill tullaan näkemään vielä sarjan tulevalla kolmannella kaudella, joka on jo kuvattu. Kolmannen kauden odotetaan alkavan kesällä 2023.

Netflix aikoo julkaista myös toisen The Witcher -aiheisen sarjan nimeltään The Witcher: Origin, jossa päästään näkemään Witcherien syntytarina. Sarja alkaa joulukuun 25. päivä.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 saa uusia tehtäviä Edgerunners -sarjan henkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 saa uusia tehtäviä Edgerunners -sarjan henkeen

Cyberpunk 2077 -peli on saamassa uusia tehtäviä samalla kun uusi Cyberpunk: Edgerunners -tv-sarja ilmestyy.

Uudet tehtävät tulevat olemaan osa pelin 1.6 päivitystä, josta saadaan lisätietoja tänään tapahtuvassa Twitch -striimissä.

Tehtävissä tullaan siis todennäköisesti näkemään tulevasta sarjasta tuttuja hahmoja. Edgerunners -sarja alkaa Netflix palvelussa ensi viikon tiistain syyskuun 13. päivä.

Cyberpunk 2077 -peli on saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi