Paradise PD – Kausi 1 – Netflix Kommentit pois päältä artikkelissa Paradise PD – Kausi 1 – Netflix

Paradise PD - Kausi 1

3.6 / 10
To serve and protect Ihastuttavan törkeä. ACAB Jostain syystä helpoimmat maalit, kuten Kathy Griffin saavat pahimman pilkan niskaansa. Louis CK, Sean Hannity ja muut nykyajan kiistellyt hahmot saavat pienen sivalluksen, mutta siinä kohtaa kun sarja voisi olla todella ilkeä ja herättää tosi paljon pahennusta alkaa se himmata. Paradise PD jää esimerkiksi Niken tossujen alle, joiden ei tarvinnut raivoa herättääkseen tehdä muuta kuin valita mainoskasvoikseen polvistuvan jenkkifutismiehen, Colin Kaepernickin. Lyhyesti Paradise PD on Brickleberryn tekijöiden jopa South Parkia törkyisempi sarja, joka kuitenkin jättää ampumatta silloin kun parhaat osumakohdat ovat näkyvillä.

on -tekijöiden Waco O'Guin ja luoma animaatiosarja, poliisiasemasta, jossa on töissä kokoelma täysin kyvyttömiä mänttejä, narkkaava susikoira ja itse vesikauhuinen Captain Marvel. Poliisipäällikkö Randall on isä ja Kevin on poika, joka on aina halunnut poliisiksi mutta pääsee vasta nyt tekemään unelmatyötään pormestariäitinsä myötävakutuksesta. Paradise PD on aikuisten piirretty isolla A:lla ja k-16 -merkintä on enemmän kuin paikallaan.

Omalla kohdalla olivat ensimmäinen näkemäni aikuisten piirretty. Tai, itse asiassa grunge-aikakauden MTV:n grunge-piirretyt ja joskus Ruotsin TV:stä yöllä tulevat underground-animaatiot. Muistan olleeni jotain kymmenenvuotias, herran vuonna 1992, kun rosoisesti piirretyt miehen ja naisen sukuelimet näkyivät tämänkaltaisessa animaatiossa. Piirakka sanoi 'drag' ja nakki taas 'pull'. Jos ihmettelette tämän päivän kolmekymppisten ja nelikymppisten tyylillisiä valintoja death metal -paitoineen ja farkkuliiveineen, tämä kasvatti X-sukupolven. Simpsoneita väheksymättä, ensimmäinen joka uskalsi vuosiin olla törkeä oli .

South Park osasi myös kommentoida poliittisesti, mutta se onnistui vain kasvattamaan tekijöidensä näköisen sukupolven, jotka ovat muka kaikkeen välinpitämättömästi suhtautuvan kapinansa keskellä yhden kuvaavan sanan alla, joka on bootlicker. Paradise PD on likimain niin törkeä kuin voi olla. Ulosteita osuu suuhun useaan otteeseen ja eläin-ihmis-parisuhteita ei pelkästään vihjata, mutta silloin kun joku tai astuu ruutuun, ollaan yllättävän kesyjä ja hoidetaan homma nopeasti alta pois. Tämän ansiosta Paradise PD:n kapina jää yhtä dadaksi kuin 90-luvun alussa näkemäni 'drag' ja 'pull'. Vaikka sarjan ei odotakaan pelastavan maailmaa, sen heikot hetket laimentavat satunnaisia hymähdyksiä aiheuttavat törkyisetkin kohdat mauttomaksi puuroksi.

Suoratoistopalvelu Netflix suunnittelee tilaushintojensa korotusta? Kommentit pois päältä artikkelissa Suoratoistopalvelu Netflix suunnittelee tilaushintojensa korotusta?

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

on villien spekulaatioiden mukaan suunnittelemassa hintojensa nostamista meneillään olevan näyttelijöiden lakon päättymisen jälkeen.

Wall Street Journalin mukaan verkossa toimiva suoratoistojättiläinen suunnittelee mainosvapaiden suunnitelmiensa hinnan nostamista muutama kuukausi Hollywoodin näyttelijöiden lakon päättymisen jälkeen.

Vaikka hinnankorotuksen tarkkaa määrää ei ole vielä selvillä, Netflix on jo nähnyt useita äskettäisiä hintojen nousuja ja poistanut edullisimman mainosvapaan suunnitelmansa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Kanadassa.

Ei ole myöskään selvää, milloin uudet hinnat tulevat voimaan, ja aikovatko muut verkkosuoratoistopalvelut seurata esimerkkiä.

Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) on ollut lakossa heinäkuun 14. päivästä lähtien, eikä sen päättymisajankohta ole vielä selvillä. Näyttelijät jatkoivat neuvotteluja Motion Picture and Television Producers (AMPTP) -allianssin kanssa maanantaina ja jatkavat huomenna.

Yksi mediatyön keskeytys on kuitenkin tullut päätökseensä, sillä Writers' Guild of America (WGA) saavutti sopimuksen kuukausien lakon jälkeen viime viikolla.

Samaan aikaan Netflix on saavuttanut erään aikakauden lopun, postittaen viimeiset fyysiset DVD:t asiakkailleen viime viikolla.

Kun uutiset tulevista hintojen korotuksista tulivat julki, Netflixin osakkeet nousivat melkein 3%.

Suoratoistopalvelu Netflix päätti virallisesti DVD-vuokrauspalvelunsa Kommentit pois päältä artikkelissa Suoratoistopalvelu Netflix päätti virallisesti DVD-vuokrauspalvelunsa

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix ilmoitti lähettäneensä viimeisen DVD-levynsä perjantaina, 29. syyskuuta, merkiten yrityksen 25 vuoden jakson päättyvän DVD-lainaajana.

Huhtikuussa ilmoitti yleisölle ja asiakaskunnalleen, että se lähettäisi viimeiset levynsä vuoden 2023 loppuun mennessä.

Netflix aloitti DVD-vuokrausyrityksenä vuonna 1998 ja toimitti elokuvia ja sarjoja kotiin, houkutellen asiakkaita, jotka eivät enää halunneet matkustaa videovuokraamoihin henkilökohtaisesti.

”25 vuoden ajan määrittelimme uudelleen, miten ihmiset katsoivat elokuvia ja sarjoja kotona ja jakoimme jännityksen, kun he avasivat postilaatikkonsa ikonisiin punaisiin kuoriimme,” Netflix kirjoitti perjantaina.

”Se on erään aikakauden loppu, mutta DVD-liiketoiminta loi perustan tuleville vuosille – antaen jäsenille ennennäkemättömän valinnan ja hallinnan, laajan valikoiman otsikoita, joista valita, ja vapauden katsoa niin paljon kuin he haluavat,” yritys jatkoi.

Asiakkaat, jotka ovat luottaneet Netflixin vuokrapalveluun, eivät enää voi tehdä tilauksia alustalla.

Netflixin viimeisen DVD-lähetyksen valossa yritys julkaisi luettelon tosiasioista ja tilastoista vuokrapalvelustaan. Ensimmäinen DVD, jonka se lähetti, oli Beetlejuice, joka postitettiin 10. maaliskuuta 1998. Netflix kertoo lähettäneensä punaisia kuoria 239 000 postilaatikkoon koko toimintansa aikana.

Yritys saavutti yhden miljoonan DVD-vuokraajatilaajan vuonna 2003 ja kasvatti tilaajapohjaansa 20 miljoonaan vuoteen 2011 mennessä.