Paradise PD – Kausi 1 – Netflix Kommentit pois päältä artikkelissa Paradise PD – Kausi 1 – Netflix

Paradise PD - Kausi 1

3.6 / 10
To serve and protect Ihastuttavan törkeä. ACAB Jostain syystä helpoimmat maalit, kuten Kathy Griffin saavat pahimman pilkan niskaansa. Louis CK, Sean Hannity ja muut nykyajan kiistellyt hahmot saavat pienen sivalluksen, mutta siinä kohtaa kun sarja voisi olla todella ilkeä ja herättää tosi paljon pahennusta alkaa se himmata. Paradise PD jää esimerkiksi Niken tossujen alle, joiden ei tarvinnut raivoa herättääkseen tehdä muuta kuin valita mainoskasvoikseen polvistuvan jenkkifutismiehen, Colin Kaepernickin. Lyhyesti Paradise PD on Brickleberryn tekijöiden jopa South Parkia törkyisempi sarja, joka kuitenkin jättää ampumatta silloin kun parhaat osumakohdat ovat näkyvillä.

on -tekijöiden Waco O'Guin ja luoma animaatiosarja, poliisiasemasta, jossa on töissä kokoelma täysin kyvyttömiä mänttejä, narkkaava susikoira ja itse vesikauhuinen Captain Marvel. Poliisipäällikkö Randall on isä ja Kevin on poika, joka on aina halunnut poliisiksi mutta pääsee vasta nyt tekemään unelmatyötään pormestariäitinsä myötävakutuksesta. Paradise PD on aikuisten piirretty isolla A:lla ja k-16 -merkintä on enemmän kuin paikallaan.

Omalla kohdalla olivat ensimmäinen näkemäni aikuisten piirretty. Tai, itse asiassa grunge-aikakauden MTV:n grunge-piirretyt ja joskus Ruotsin TV:stä yöllä tulevat underground-animaatiot. Muistan olleeni jotain kymmenenvuotias, herran vuonna 1992, kun rosoisesti piirretyt miehen ja naisen sukuelimet näkyivät tämänkaltaisessa animaatiossa. Piirakka sanoi 'drag' ja nakki taas 'pull'. Jos ihmettelette tämän päivän kolmekymppisten ja nelikymppisten tyylillisiä valintoja death metal -paitoineen ja farkkuliiveineen, tämä kasvatti X-sukupolven. Simpsoneita väheksymättä, ensimmäinen joka uskalsi vuosiin olla törkeä oli .

South Park osasi myös kommentoida poliittisesti, mutta se onnistui vain kasvattamaan tekijöidensä näköisen sukupolven, jotka ovat muka kaikkeen välinpitämättömästi suhtautuvan kapinansa keskellä yhden kuvaavan sanan alla, joka on bootlicker. Paradise PD on likimain niin törkeä kuin voi olla. Ulosteita osuu suuhun useaan otteeseen ja eläin-ihmis-parisuhteita ei pelkästään vihjata, mutta silloin kun joku tai astuu ruutuun, ollaan yllättävän kesyjä ja hoidetaan homma nopeasti alta pois. Tämän ansiosta Paradise PD:n kapina jää yhtä dadaksi kuin 90-luvun alussa näkemäni 'drag' ja 'pull'. Vaikka sarjan ei odotakaan pelastavan maailmaa, sen heikot hetket laimentavat satunnaisia hymähdyksiä aiheuttavat törkyisetkin kohdat mauttomaksi puuroksi.

Kriitikot ovat puhuneet – tässä ovat vuoden 2024 tähänastisesti parhaat tv-sarjat Kommentit pois päältä artikkelissa Kriitikot ovat puhuneet – tässä ovat vuoden 2024 tähänastisesti parhaat tv-sarjat

Sarjavuosi 2024 on tullut puoleen väliin. Hollywood Reporterin kriitikot ovat valinneet ensimmäisen puoliskon TOP10 -parhaimmat sarjat. Onko alla olevista jokin myös sinun suosikkisi? Katso listaus alta.

Baby Reindeer

Mikä tekee Netflixin uudesta sarjasta koukuttavan, tekee siitä myös häiritsevää, ahdistavaa ja ajoittain hauskaa: sen raaka rehellisyyys. Koomikko Richard Gadin omaelämäkerrallinen kertomus vainosta ja väärinkäytöksestä ei säästä ketään, vähitenkään hänen omaa sijaistaan. Sarja löytää kuitenkin empatiaa sekä epätäydellisille uhreille että vaikeuksissa oleville tekijöille, joista jälkimmäistä näyttelee uskottavasti Jessica Gunning.exclamation – Angie Han

Extraordinary

TV-maisema on pullolla supersankareita, mutta tämä sarja nousee esiin joukosta – eikä vain siksi, että sen päähenkilö Jen (Máiréad Tyers) on harvinainen aikuinen hahmo ilman erityiskykyjä. Tosiasiassa kyseessä on varttumiskomedia supersankariaiheeseen käärittynä. Sarjan toisella kaudella sukelletaan entistä syvemmälle hahmojen psyykeeseen, ja käsitellään universaaleja teemoja kuten seksuaalisuutta ja menetystä. – A.H.

Fantasmas

Koomikko Julio Torresin käsikirjoittama ”” on kuin suoraan hänen aiemman sarjansa Los Espookysin surrealistisesta mielestä. Sarja seuraa kirjailijaa, joka yrittää välttää häätöä. Matkaan on kuitenkin punottu absurdeja sivupolkuja, kuten hamsteriklubeja ja merenneiokutsukeskuksia. Nämä surrealistiset elementit muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, joka tekee lausunnon meidän kauniista, kauhistuttavasta ja omituisesta todellisuudestamme. – A.H.

God Save Texas

on julkaissut kolmiosaisen dokumenttisarjan Texasista, joka tarjoaa monipuolisen kuvan ”Yksinäisen tähden osavaltiosta”. Sarjan keskiössä on Richard Linklaterin vaikuttava ”Hometown Prison”, joka on pitkän elokuvan mittainen tutkielma kuolemanrangaistuksesta ja Linklaterin oman ohjaajanäänen synnystä. Myös Iliana Sosan El Pasoon ja rajaseutuun keskittyvä osuus sekä Alex Stapletonin katsaus siihen, miten tummaihoiset texasilaiset ovat joutuneet maksamaan kovan hinnan osavaltion öljyvaroista, ovat erinomaista journalismia.

Hacks 

HBO Maxin komediasarja olisi voinut sortua kliseeseen ja nollata Deborah'n (Jean Smart) ja Avan (Hannah Einbinder) myrskyisän suhteen joka kaudella. Onneksi, aivan kuten Deborah ja Ava itse, sarja onnistui nousemaan uusiin sfääreihin kolmannella kaudellaan. Hacks näyttää, kuinka molemmat hahmot ovat urallaan huipulla, mutta samalla valottaa kuinka paljon he ovat muuttuneet – ja kuinka paljon eivät koskaan muutu.

Mr. & Mrs. Smith

Vaikka Amazonin -sarjaa on kehuttu paljon rikkaammaksi kuin Doug Limanin vuoden 2005 elokuvaa, eivät räjähtävät toimintakohtaukset olleet sen vahvuus. Sen sijaan sarja keskittyy Donald Gloverin ja Maya Erskinein esittämän pariskunnan suhteen nousuihin ja laskuihin humoristisen ja raadollisen vaihtelulla, wakaan toiminnan ollessa enemmänkin taustalla. Vaikka suuren budjetin toimintajaksot jäivätkin kaipaamaan, sarja tarjosi nokkelan käsikirjoituksen, upeita vierastähtiä ja aitoa syvyyttä parisuhteen haurauteen.

Ripley

Toisin kuin Anthony Minghellan eloisan väriloistavan elokuvan lahjakas Mr. , on Steven Zaillianin sovituksesta Patricia Highsmithin romaanista tullut kylmä analyysi toteutumattomasta potentiaalista ja ikuisen nuoruuden etuoikeudesta. Andrew Scottin arvoituksellinen päähenkilö ei ole niin ”lahjakas”, mutta hän on monimutkainen, ja sivuroolit on täytetty erinomaisesti. Sarjan ehdoton vetonaula on kuitenkin Robert Elswitin häikäisevä mustavalkoinen kuvaus.

Shogun

Harva sarja on tänä vuonna ollut yhtä mukaansatempaava kuin tämä lavisti tehty eepos. Sarjalla on Game of Thronesin kaltainen taito tasapainottaa historiallisen draaman laajuus ja henkilökohtaisten tragedioiden koskettavuus. Ensiluokkainen näyttelijäkaarti, Hiroyuki Sanadan aatellista ja ovelaa Toranagaa ja Anna Sawain uskollista kääntäjää esittäen, löytää inhimilliset syyt 1600-luvun Japanin verisen historian takaa.

We are Lady Parts

Toinen kausi vahvistaa Nida Manzoorin komedian aseman yhtenä television hauskimmista ja monipuolisimmista. Kaipaatko rakkauskulmioita? Uusia tarttuvia biisejä, mukaan lukien Nobel-palkittu Malala Yousafzaikin vilahtaa country-henkisessä musiikkivideossa? Entäpä kuvaa siitä, millaista on olla muslimimaailman nainen 2024 Lontoossa? Tämä sarja tarjoaa kaikkea tätä. Kolme vuotta oli pitkä aika odottaa vain kuutta uutta jaksoa!

Welcome to Wrexham

Rob McElhenney ja Ryan Reynolds ostivat Walesilaisen jalkapalloseuran, ja sarja ”” kertoo siitä. Miten onnistuu yhdistämään riemunkiljahdukset rahojen riittämisestä oman seuran ostamiseen ja herkän kuvauksen miesten haavoittuvuudesta? Siitä ei ole tietoa. Silti kolmas kausi laajentaa sarjan skaalaa hulvattomista tähtien kepposia koskettaviin hahmoanalyyseihin ja hauskoihin meta-huomioihin.

Suosittu Netflix-sarja Arcane saa fyysisen version Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu Netflix-sarja Arcane saa fyysisen version

-universumiin perustuva ja kriitikoiden ylistämä -sarja uhkaa suoratoiston perinteitä ja julkaistaan fyysisenä versiona, mukaan lukien himoittu 4K Blu-ray -versio!

Independent-jakeluyhtiö , tunnettu muun muassa elokuvasta The Boy and the Heron, ilmoitti hankkineensa kotivideooikeudet Arcanen ensimmäiselle kaudelle. Tämän mullistavan uutisen kunniaksi GKIDS ja paljastivat kuvitusta tulevasta fyysisestä julkaisusta. Kuva esittelee sarjan ikonisia hahmoja, kuten Jinxiä ja Vi:tä, korostaen heidän keskinäistä suhdetta, joka on sarjan juonen keskiössä.

Olemme HIRMUMOISOISIA faneja sarjalle! Tämä projekti syntyi Annecyn järven rannalla, animaation todellisessa kodissa, joten olemme innoissamme tuomassa Arcanen faneille maailmanlaajuisesti upean paketin! ,huudahti GKIDS:n perustaja Eric Beckman ilmaisten innostuksensa yhteistyöstä.

Ensimmäisen kauden menestyksen jälkeen Netflix ja Riot Games vahvistivat toisen kauden, joka saa ensi-iltansa marraskuussa. Hiljattain julkaistu teaser on ruokkinut faniteorioita tulevasta tarinasta, ja jotkut jopa spekuloivat mahdollisesta aikahypystä.

Olipa edessä sitten mitä tahansa, Arcane-fanit voivat nyt luottaa siihen, että sarja säilytetään fyysisellä medialla. Tämä liittyy kasvavaan trendiin, jossa suoratoistoalustojen alkuperäissarjoja julkaistaan ​​levyillä, muiden sarjojen, kuten Wednesdayn (Netflix), Preyn (Hulu) ja -sarjojen kuten WandaVisionin, Lokin ja The Mandalorianin, rinnalla.

Vaikka suoratoisto sisällön fyysiset julkaisut ovat yleistymässä, on edelleen monia rakastettuja sarjoja, joiden fyysinen julkaisu olisi tervetullut vaihtoehto.

Lähde: IGN