Paradise PD – Kausi 1 – Netflix Kommentit pois päältä artikkelissa Paradise PD – Kausi 1 – Netflix

Paradise PD - Kausi 1

3.6 / 10
To serve and protect Ihastuttavan törkeä. ACAB Jostain syystä helpoimmat maalit, kuten Kathy Griffin saavat pahimman pilkan niskaansa. Louis CK, Sean Hannity ja muut nykyajan kiistellyt hahmot saavat pienen sivalluksen, mutta siinä kohtaa kun sarja voisi olla todella ilkeä ja herättää tosi paljon pahennusta alkaa se himmata. Paradise PD jää esimerkiksi Niken tossujen alle, joiden ei tarvinnut raivoa herättääkseen tehdä muuta kuin valita mainoskasvoikseen polvistuvan jenkkifutismiehen, Colin Kaepernickin. Lyhyesti Paradise PD on Brickleberryn tekijöiden jopa South Parkia törkyisempi sarja, joka kuitenkin jättää ampumatta silloin kun parhaat osumakohdat ovat näkyvillä.

on Brickleberry -tekijöiden Waco O’Guin ja luoma animaatiosarja, poliisiasemasta, jossa on töissä kokoelma täysin kyvyttömiä mänttejä, narkkaava susikoira ja itse vesikauhuinen Captain Marvel. Poliisipäällikkö Randall on isä ja Kevin on poika, joka on aina halunnut poliisiksi mutta pääsee vasta nyt tekemään unelmatyötään pormestariäitinsä myötävakutuksesta. on aikuisten piirretty isolla A:lla ja k-16 -merkintä on enemmän kuin paikallaan.

Omalla kohdalla Simpsonit olivat ensimmäinen näkemäni aikuisten piirretty. Tai, itse asiassa grunge-aikakauden :n grunge-piirretyt ja joskus Ruotsin TV:stä yöllä tulevat underground-animaatiot. Muistan olleeni jotain kymmenenvuotias, herran vuonna 1992, kun rosoisesti piirretyt miehen ja naisen sukuelimet näkyivät tämänkaltaisessa animaatiossa. Piirakka sanoi ’drag’ ja nakki taas ’pull’. Jos ihmettelette tämän päivän kolmekymppisten ja nelikymppisten tyylillisiä valintoja death metal -paitoineen ja farkkuliiveineen, tämä kasvatti X-sukupolven. Simpsoneita väheksymättä, ensimmäinen joka uskalsi vuosiin olla törkeä oli South Park.

osasi myös kommentoida poliittisesti, mutta se onnistui vain kasvattamaan tekijöidensä näköisen sukupolven, jotka ovat muka kaikkeen välinpitämättömästi suhtautuvan kapinansa keskellä yhden kuvaavan sanan alla, joka on bootlicker. on likimain niin törkeä kuin voi olla. Ulosteita osuu suuhun useaan otteeseen ja eläin-ihmis-parisuhteita ei pelkästään vihjata, mutta silloin kun joku Sean Hannity tai astuu ruutuun, ollaan yllättävän kesyjä ja hoidetaan homma nopeasti alta pois. Tämän ansiosta :n kapina jää yhtä dadaksi kuin 90-luvun alussa näkemäni ’drag’ ja ’pull’. Vaikka sarjan ei odotakaan pelastavan maailmaa, sen heikot hetket laimentavat satunnaisia hymähdyksiä aiheuttavat törkyisetkin kohdat mauttomaksi puuroksi.

Kommentoi

Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Cyberpunk: Edgerunners

Netflixin tuleva Cyberpunk 2077 -aiheinen animesarja Cyberpunk: Edgerunners on saanut ensimmäisen trailerinsa. Voit katsoa sen alta.

Traileri saatiin osana Netflixin Geeked Week 2022 -tapahtumaa, joka vietetään kesäkuun 6.-10. päivä.

Sarjan tuotannosta vastaa suositun Kill la Kill -animesta tunnettu Studio Trigger. Kymmenosainen sarja sijoittuu pelistä tuttuun Cyberpunkin maailmaan.

Edgerunners kertoo kadulla elävästä lapsesta, joka yrittää selvitä kaikin keinoin Cyberpunkin teknologiakeskeisessä maailmassa ryhtymällä lainsuojattomaksi. Sarjan ohjaajana toimii Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) ja apulaisohjaajana Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Promare).

Cyberpunk: Edgerunners saapuu Netflix -suoratoistopalveluun syyskuussa 2022.

Kommentoi

Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri

Resident Evil / Netflix

Netflix on julkaissut uuden trailerin tulevasta Resident Evil -kauhusarjasta. Sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä. Voit katsoa trailerin alta.

Uudella trailerilla perehdytään enemmän sarjan kahteen aikalinjaan: ennen maailmanlaajuista epidemiaa ja sen puhkeamisen jälkeen.

Sarja sijoittuu vuoteen 2036 ja 14 vuotta maailmanlaajuisen epidemian aiheuttaman tuhon jälkeen. Jade Wesker taistelee selviytyäkseen maailmassa, jonka verenhimoiset tartunnan saaneet ja muut hirviöt ovat vallanneet. Jadea askarruttaa isänsä arveluttavat yhteydet Umbrella Corporationiin sekä mitä tapahtui tämän siskolle Billielle.

Sarjan pääosissa nähdnää Lance Reddick (Albert Wesker), Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti sekä Turlough Convery.

Sarjan on käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Mary Leah Sutton, sekä avustavina tuottajina Robert Kulzer, Oliver Berben ja Martin Moszkowicz.

Netflix on aiemmin julkaissut CGI-animaatiosarjan nimeltään Resident Evil: Infinite. Neljäjaksoinen sarja ilmestyi palveluun viime vuonna.

Netflixin Resident Evil -sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä.

Kommentoi