Paramount+ striimauspalvelu starttaa maaliskuun lopulla – Katso ensimmäiset sarjauutuudet Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+ striimauspalvelu starttaa maaliskuun lopulla – Katso ensimmäiset sarjauutuudet

Paramount+

Suoratoistopalveluiden ystäville tarjoillaan pian valtava määrä viihdesisältöä, kun suoratoistopalvelu + lanseerataan uudelleen 25. maaliskuuta. Uusi kansainvälinen Premium-versio sisältää niin eksklusiivisia alkuperäistuotantoja, ensi-iltoja kuin kokonaisia tuotantokausia :n rakastetuimmilta viihdebrändeiltä.

Pohjoismaiden lisäksi mediajätti ViacomCBS ilmoitti lanseeraavansa pitkään odotetun suoratoistopalvelun Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa 4. maaliskuuta. Yhtiö julkistaa lisää kiinnostavia alkuperäissarjoja ja muuta sisältöä vielä lähempänä lanseerauspäivää.

Maailmanluokan tarinankertoja tarjoaa kiinnostavaa katsottavaa jokaiselle. Alkuperäissarjojen joukkoon kuuluu muun muassa Paramount Television Studiosin sarja The Offer. Sarja perustuu Oscarilla palkitun tuottajan Al Ruddyn poikkeuksellisiin, piilossa pysyneisiin paljastuksiin Kummisetä-trilogian kulisseista. 10-osaisen sarjan kirjoittaa ja ohjaa Michael Tolkin. Odotettuihin julkaisuihin kuuluvat myös uusi versio MTV:n sarjasta Behind the Music ja true crime -sarja The Real Criminal Minds.

25. maaliskuuta alkaen palvelun pohjoismaiset tilaajat pääsevät käsiksi yli 6000 jakson ja elokuvan kirjastoon. Paramount+ näyttää yksinoikeudella muun muassa Showtimen ensi-illat, joista odotetuimpiin kuuluu draamasarja First Ladies. Sarjan tuottajana ja pääroolissa Michelle Obamana nähdään Oscar-, Emmy- ja Tony-voittaja Viola Davis. Muita odotettuja sarjoja ovat esimerkiksi sekä suosittuun videopeliin pohjautuva .

Myös Kevin Costnerin tähdittämän draamasarja Yellowstonen kaikki kolme kautta ovat saatavilla lanseerauspäivästä lähtien. Kriitikkojen ylistämän sarjan kolmas kausi on nähtävillä eksklusiivisesti Pohjoismaissa. Lisäksi Nickelodeonin odotetun Paavo Pesusieni -sarjan esiosa Kamp Koral: Spongebob’s under years tulee olemaan saatavilla lanseerauspäivästä lähtien. CBS All Accessin sisällöistä palvelussa nähdään muun muassa Guilty Party ja The Harper House.

Kommentoi

Dave Grohlin teki äiteineen yhteissarjan striimausalusta Paramount Plussaan: ohjelma katsottavissa maaliskuun alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dave Grohlin teki äiteineen yhteissarjan striimausalusta Paramount Plussaan: ohjelma katsottavissa maaliskuun alussa

Yhdysvaltalaisen suositun rock-bändi Foo Fightersin solistin Dave Grohlin äiti Virginia Hanlon Grohl kirjoitti taannoin kirjan ”From Cradle To Stage: Stories From the Mothers Who Rocked And Raised Rock Stars”, jossa haastateltiin äitejä, joiden lapsista tuli tunnettuja rock-muusikoita.

Dave teki äitinsä kanssa kirjasta myös uuden käsikirjoittamattoman televisiosarjan, joka saapuu 4. maaliskuuta + -striimauspalveluun. Sarjassa nähdään rock-tähtiä äitiensä kanssa muistelemassa nuorten muusikoiden käänteentekeviä hetkiä ja uran alkua kehdosta lavalle.

Sarjan tuottivat Live Nation Productions sekä Endeavor Content.

Kommentoi

Paramount+ -suoratoistopalvelun hinta ja tulevat sisällöt julki – Halo-sarja tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+ -suoratoistopalvelun hinta ja tulevat sisällöt julki – Halo-sarja tuloillaan

Two Weeks to Live

+-suoratoistopalvelu ja kuluttajasovellus lanseerataan Suomessa 25. maaliskuuta. Nyt selvillä on sekä palvelun hinnoittelu että paljon uusia sisältöjulkistuksia.

”Paramount+ tarjoaa kuluttajille valtavan laadukasta sisältöä merkittävästi muita suoratoistopalveluita edullisempaan hintaan, mikä palvelee sekä katsojia että paikallisia jakelukumppaneitamme”, kertoo Networks Internationalin suoratoistopuolen operatiivinen johtaja Kelly Day.

”ViacomCBS:llä on globaalisti vertaansa vailla oleva asema niin lineaarisen sisällön, ohjelmakirjastojen (SVOD) kuin mainoksia sisältävien ohjelmakirjastojen (AVOD) puolella. Kun tämä yhdistetään valtavaan sisältökirjastoomme ja tulossa oleviin alkuperäistuotantoihin, on meillä erinomaiset mahdollisuudet menestyä myös kasvavilla suoratoistomarkkinoilla.”

”On hienoa, että Suomi on yksi ensimmäisistä markkinoista, joka saa tuoda ainutlaatuiset tarinat, ikoniset tähdet ja paljon viihdettä kaiken ikäisille katsojille. Meillä on erottuva kumppanuusmalli operaattoreiden ja muiden suurten mediatalojen kanssa, ja nyt lanseeraamme myös oman sovelluksen suoraan kuluttajille”, iloitsee ViacomCBS:n Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl.

Hinnoittelu

Tilauksen kuukausihinta on Suomessa 6,99€. Palvelun lanseerauspäivästä 25. maaliskuuta lähtien kuluttajat voivat kokeilla palvelua maksutta seitsemän päivän ajan.

Paikallinen jakelu

Lanseerauksen jälkeen Paramount+ on saatavana verkossa osoitteessa ParamountPlus.com sekä mobiililaitteissa ja televisioissa Paramount+-sovelluksen kautta (iOS, Android, Apple TV, Android TV ja Amazon Fire TV). Suomessa palvelu on saatavissa myös Ruudun ja Allenten kautta.

Vuoden 2021 sisällöt

Paramount+:n 6000 jakson ja elokuvan katalogi tarjoaa jotain kaiken ikäisille. Palvelussa nähdään eksklusiivista sisältöä SHOWTIME:lta, CBS:ltä ja Paramount Studiosilta sekä paljon Paramount+ -alkuperäistuotantoja, draamaa, Paramountin elokuvia ja eksklusiivisia ensi-iltoja sekä kansainvälistä ja paikallista sisältöä kaikista genreistä.

Showtime -sisällöt

Paramount+ on jatkossa Showtime -sisältöjen koti. Maaliskuusta lähtien nähtävillä on useita suosikkeja, kuten Dexter, Ray Donovan, The Affair, Black Monday ja City on a Hill.

Myöhemmin tänä vuonna lanseerattavia uutuuksia ovat Dexterin odotettu uusi tuotantokausi, ja puhuttu draama The First Lady (tämänhetkinen nimi), jota tähdittävät tuottaja ja Michelle Obamaa näyttelevä Oscar-, Emmy- ja Tony-palkittu Viola Davis, Betty Fordia näyttelevä Oscar- ja Emmy-ehdokas ja Golden Globe -voittaja Michelle Pfeiffer sekä Eleanor Rooseveltia näyttelevä Golden Globe -voittaja ja Emmy-ehdokas Gillian Anderson.

Paramount+ -alkuperäissarjat ja sisällöt yksinoikeudella

Palvelu tarjoaa myös Paramount+ -alkuperäistuotantoja sekä uusia sarjoja yksinoikeudella. Lanseerauksesta lähtien yksinoikeudella palvelussa nähdään Yellowstone-sarjan kaikki kaudet sekä kriitikoiden ylistämä On Becoming a God in Central Florida.

Uusia lanseerauksen yhteydessä julkaistavia ensi-iltoja:

 • Game of Thrones -näyttelijä Maisie Williamsin tähdittämä Two Weeks to Live
 • Indie-komedia Everyone is Doing Great, jonka ovat kirjoittaneet ja ohjanneet Tunteet pelissä -sarjasta tutut
 • James Lafferty ja Stephen Colletti, jotka myös tähdittävät sarjaa
 • Kaksi ensimmäistä kautta Jordan Peelen sarjasta The Twilight Zone
 • Eurooppalainen action-trilleri Mirage
 • Meksikolainen scifi-mysteeri Dani Who?
 • Rikosdraaman The Coroner kaudet 1 ja 2

Myöhemmin Pohjoismaissa julkaistavia Paramount+-alkuperäissisältöjä ja yksinoikeudella julkaistavia sisältöjä:

 • The Man Who Fell to Earth, jota tähdittää Oscar-ehdokas ja BAFTA-voittaja Chiwetel Ejiofor. Sarja perustuu Walter Tevisin samannimiseen romaaniin ja ikoniseen elokuvaan, jonka tähtenä nähtiin David Bowie. Sarja seuraa muukalaishahmoa, joka saapuu maan päälle ihmisen evoluution käännekohdassa ja joutuu kohtaamaan oman menneisyytensä määrittääkseen tulevaisuutemme.
 • Mayor of Kingstown, Taylor Sheridanin sarja kertoo Amerikan historian suurimmista epäonnistumisista tiivistettynä yhteen kaupunkiin
 • Taylor Sheridanin luoma trillerisarja Lioness
 • Odotettu dokumenttisarja The Offer, joka paljastaa ainutlaatuisia tapahtumia legendaarisen Kummisetä-elokuvan kulisseista. Kirjoittajana Oscar- ja Emmy-ehdokas Michael Tolkin.
 • CBS Studiosin tuottama, Kate Beckinsalen tähdittämä Guilty Party
 • CBS Studiosin tuotanto The Harper House
 • Videopelihittiin perustuva
 • Y:1883 – Yellowstonen esiosa

Lapset ja perhe

Palvelussa nähdään Nickelodeonin kansainvälisiä koko perheen suosikkeja, mukaan lukien Paavo Pesusieni, Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat, Seikkailija Dora ja Ryhmä Hau.

Heti palvelun lanseerauksesta lähtien palvelussa nähdään Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years, joka on ensimmäinen Paavo Pesusieni -spinoff. CG-animoitu alkuperäissarja vie katsojat takaisin siihen aikaan, kun Bikini Bottomin suosikkihahmot tapasivat kesäleirillä ensimmäistä kertaa. Vuoden 2021 aikana nähdään myös Nickelodeon Studiosin ja Imagine Kids+Familyn ensimmäinen yhteistuotanto The Astronauts. Kyseessä on uusi live-action-sarja, joka seuraa lapsijoukkoa elämänsä seikkailulla avaruudessa.

Hittielokuvia

Paramount+:lla nähdään useita Blockbuster-elokuvia, kuten Mission Impossible – Vaarallinen tehtävä -elokuvasarja, Indiana Jones -elokuvat, Kummisetä-trilogia, ja uusia ensi-iltoja kuten Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose, Escape from Pretoria ja Trouble.

Komedioita

Komedia on yksi suoratoistopalveluiden johtavista genreistä, joka tarjoaa katsojille mahdollisuuden kunnon sarjamaratoniin ystävällisten kasvojen ja tuttujen hahmojen seurassa. Paramount+ tarjoaa paljon komediaa, ja Pohjoismaissa päästään näkemään muun muassa South Parkin kaikki tuotantokaudet sekä Awkwafina: Nora From Queens, Corporate, The Other Two, The Daily Show, Comedy Centralin kaikki Roastit, Broad City, Drunk History ja paljon muuta.

Reality-suosikit ja dokumentit

Palvelun kautta voi katsoa myös palkittuja MTV-formaatteja, kuten toukokuussa nähtävä The Hills -sarjan kakkoskausi. Lanseerauksesta lähtien nähtävillä on Paramount+-alkuperäissarja Story of Song, jonka jaksot sukeltavat kuuluisien artistien kuten Madonnan, Celine Dionin ja Nirvanan hittibiisien maailmaan.

Tarjolla on myös useita reality-suosikkeja, kuten Jersey Shore, Ex on the Beach ja Catfish. Palvelussa on myös yli 100 Smithsonian Channel -kanavan jaksoa tieteestä, luonnosta, kulttuurista, historiasta, avaruudesta sekä useita dokumentteja. Odotettuja suosikkeja ovat muun muassa An American Aristocrat’s Guide to Great Estates ja Mystic Britain.

Paikalliset sisällöt

ViacomCBS Networks Internationalin osan VISin kautta palvelussa nähdään myös paikallistuontatoja. Ensimmäinen Pohjoismaissa nähtävä paikallistuotanto on Ib the Dog (Jippe-koira), jonka kakkoskausi alkaa kesän alussa.

Voit lukea lisää palvelusta täältä.

Kommentoi