Paramount+-suoratoistopalvelu julkaistaan tänään Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+-suoratoistopalvelu julkaistaan tänään Suomessa

Paramount+

ViacomCBS:n suoratoistopalvelu Paramount+:n suoraan ladattava sovellus on nyt tarjolla Applen ja Androidin sovelluskaupoissa -, -, TV – ja -laitteille. Suoratoistopalvelua voi katsoa myös suoraan selaimessa. Premium-suoratoistopalvelun hinta on Suomessa 6,99 euroa kuukaudessa.

Paramount+ tarjoaa katsojille lukuisia sarjoja ja elokuvia, mukaan lukien Showtimen ensi-iltoja ja fanisuosikkeja, Paramount+-alkuperäissarjojen ensiesityksiä ja Paramount Picturesin valittuja elokuvia. Suoratoistopalvelu tarjoaa myös monipuolista katsottavaa ViacomCBS:n ikonisilta brändeiltä kuten MTV:ltä, Nickelodeonilta ja Comedy Centralilta.

Paramount+ on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa tarjolla kumppanikanavien Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Nyt suoratoistopalvelun pystyy siis tilaamaan myös suorana kuluttajasovelluksena.

”Paramount+-sovellus tarjoaa katsojille parhaan mahdollisen katselukokemuksen tunnettujen brändien parissa – moneen muuhun suoratoistopalveluun verrattuna huomattavasti alhaisemmalla hinnalla. Palvelun lanseeraus kumppaniemme kautta on ollut menestys, ja nyt yhä suurempi määrä ihmisiä pääsee nauttimaan Paramount+:n tarjoamista leffoista ja sarjoista”, Viacomin Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl kertoo.

Monia uutuussarjoja tulossa

Paramount+-suoratoistopalvelu tarjoaa tämän vuoden aikana useita eksklusiivisia ensi-iltasarjoja. Toukokuussa käynnistyy Will Ferrellin, Bob Odenkirkin ja Dylan McDermottin tähdittämä No Activity. Myös Yellowstonen kolme ensimmäistä kautta on saatavilla heti, ja neljäs kausi on katseltavissa pian. Palvelusta löytyvät myös muun muassa sarjat Two Weeks to Live, The Twilight Zone, Everyone is Doing Great, Mirage, The Coroner, For Heaven's Sake ja Dani Who?.

MTV:n realityklassikko The Hillsin odotettu uusi kausi New Beginnings saa ensi-iltansa toukokuussa, ja Showtimen komedia Flatbush Misdemeanors julkaistaan kesäkuussa.

Tuleviin ensi-iltoihin kuuluu myös aiemmin julkistettu tanskalaisen Susanne Bierin ohjaama antologiadraama The First Lady. Sarjaa tähdittää sen tuottajanakin toimiva Oscar-, Emmy- ja Tony-voittaja Viola Davis, joka näyttelee Michelle Obamaa. Tämän lisäksi Paramount+:aan ovat tulossa muun muassa The reboot of Dexter, Halo, The Man Who Fell To Earth ja American Rust.

Vuoden 2021 ohjelmakirjastoon kuuluvat muun muassa , , Geordie Shore, Dexter, Ray Donovan, , The Affair, ja . Lisäksi suosikkikomedia Frasierin kaikki kaudet tulevat saataville kesäkuussa.

Perheille ja lapsille on tarjolla Nickelodeon Animation Studion uudet suosikkialkuperäissarjat Korallileiri: Paavon lapsuusvuodet, Ryhmä Hau ja Trouble. Myös tanskalaisen lastenohjelma Jippe-koiran alkuperäistuotettu toinen kausi on katsottavissa myöhemmin kesällä.

Leffojen ystävät pääsevät käsiksi satojen elokuvien kirjastoon. Uusia elokuvia ovat muun muassa Scott Eastwoodin ja Orlando Bloomin tähdittämä , Angelina Jolien Come Away, Ken Loachin brittiläinen draama Sorry We missed you sekä trilleri 21 Bridges.

Lisäksi useat ikoniset elokuvasarjat ja ajattomat klassikot kuten Francis Ford Coppolan Kummisetä-trilogia, Steven Spielbergin Indiana Jones -elokuvat, Grease-musikaali ja Brian De Palman mestariteos The Untouchables löytyvät suoratoistopalvelusta. Klassikkoelokuvia lisätään läpi vuoden.

Laitteet ja hinnoittelu

Paramount+-suoratoistopalvelu on katsottavissa 6,99 euron kuukausihintaan joko selaimessa osoitteessa ParamountPlus.com tai sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa iOS-, Android-, Apple TV – ja Android TV -laitteille. Kuluttajat voivat kokeilla palvelua maksutta seitsemän päivän ajan. Lisäksi jokaiseen tilaukseen voi halutessaan asettaa lapsilukon.

Assassin’s Creed Mirage saapui iOS -mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Mirage saapui iOS -mobiililaitteille

Assassin's Creed Mirage

on julkaissut suositun Assassin's Creed Mirage -pelin iPhone 15 Pro -puhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tableteille. Tämä tuo palkitun pelisarjan ensimmäistä kertaa mobiililaitteille ja se tarjoaa pelaajille jännittävän ja vauhdikkaan kokemuksen salamurhaajan saappaissa.

Matka 800-luvun Bagdadiin

Assassin's Creed Mirage sijoittuu 800-luvun Bagdadiin, joka oli tuolloin muinaisen Lähi-idän kaupan ja politiikan keskus. Pelaajat astuvat Basim-nimisen katuvarkaan saappaisiin, joka värväytyy pian osaksi salamurhaajien järjestöä. Edessä on jännittävä ja väkivaltainen seikkailu, joka on täynnä juonittelua, taisteluita, tutkimista ja matkustamista.

Hiipimistä, taistelua ja sivutehtäviä

Pelissä on luvassa yllätyksellisiä juonenkäänteitä ja hiippailua sekä salakähmäistä toimintaa ja vakoilua. Pelaajat voivat myös nauttia hauskoista sivutehtävistä, kameliratsastuksesta ja Bagdadin tutkimisesta.

Alustojen välinen pelaaminen ja tallennukset

Assassin's Creed Mirage tukee eri alustojen välistä pelaamista ja pilvitallennuksia. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat aloittaa pelin yhdellä laitteella ja jatkaa siitä sitten toisella laitteella juuri samasta kohdasta. Peli tukee myös erillisiä peliohjaimia sekä kosketusnäytöltä pelaamista.

Kokeile ilmaiseksi

Pelin ensimmäiset 90 minuuttia ovat pelattavissa ilmaiseksi, joten pelaajat voivat kokeilla sitä ennen ostopäätöstä. Assassin's Creed Mirage on saatavana -käyttöjärjestelmälle, /S:lle, Xbox Onelle, :lle, :lle, :lle (Epic Games Store ja Ubisoft Store) sekä Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Talisman: Digital Edition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman: Digital Edition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja mobiililaitteille

Talisman: Digital Edition

Digitaalinen versio suositusta -lautapelistä on nyt ladattavissa ilmaiseksi :lle ja mobiililaitteille. Tämä on loistava tilaisuus tutustua tähän klassiseen fantasiaseikkailuun, jossa pelaajat kilpailevat pelilaudan herruudesta.

on virallinen digitaalinen versio suositusta Talisman-lautapelistä. Pelaajat valitsevat erilaisia hahmoja, kuten taisteluja rakastavan ritarin tai loitsuja käyttävän velhoa ja matkaavat vaarallisella pelilaudalla kohti keskustaa. Matkalla vastaan tulee erilaisia haasteita ja hirviöitä, joita pelaajien on voitettava voimillaan ja noppatuloksella. Vain yksi pelaaja voi nousta voittoon, joten oikea strategia on tärkeässä roolissa.

Talisman: Digital Edition peruspelin voi nyt ladata ilmaiseksi Steam ja GOG -palveluista PC:lle sekä iOS ja Android -mobiililaitteille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että ilmaisversio sisältää vain pelin perusosan. Laajennuksia, jotka lisäävät uusia hahmoja ja ominaisuuksia, voi ostaa erikseen. Jos siis kaipaat lisää haastetta ja vaihtelua Talisman-seikkailuusi, kannattaa harkita laajennuspakettien hankkimista.