Paramount+-suoratoistopalvelu julkaistaan tänään Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+-suoratoistopalvelu julkaistaan tänään Suomessa

Paramount+

:n suoratoistopalvelu :n suoraan ladattava sovellus on nyt tarjolla Applen ja Androidin sovelluskaupoissa iOS-, Android-, Apple TV – ja Android TV -laitteille. Suoratoistopalvelua voi katsoa myös suoraan selaimessa. Premium-suoratoistopalvelun hinta on Suomessa 6,99 euroa kuukaudessa.

tarjoaa katsojille lukuisia sarjoja ja elokuvia, mukaan lukien Showtimen ensi-iltoja ja fanisuosikkeja, Paramount+-alkuperäissarjojen ensiesityksiä ja Paramount Picturesin valittuja elokuvia. Suoratoistopalvelu tarjoaa myös monipuolista katsottavaa :n ikonisilta brändeiltä kuten MTV:ltä, Nickelodeonilta ja Comedy Centralilta.

on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa tarjolla kumppanikanavien :n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Nyt suoratoistopalvelun pystyy siis tilaamaan myös suorana kuluttajasovelluksena.

-sovellus tarjoaa katsojille parhaan mahdollisen katselukokemuksen tunnettujen brändien parissa – moneen muuhun suoratoistopalveluun verrattuna huomattavasti alhaisemmalla hinnalla. Palvelun lanseeraus kumppaniemme kautta on ollut menestys, ja nyt yhä suurempi määrä ihmisiä pääsee nauttimaan Paramount+:n tarjoamista leffoista ja sarjoista”, Viacomin Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl kertoo.

Monia uutuussarjoja tulossa

-suoratoistopalvelu tarjoaa tämän vuoden aikana useita eksklusiivisia ensi-iltasarjoja. Toukokuussa käynnistyy Will Ferrellin, Bob Odenkirkin ja Dylan McDermottin tähdittämä No Activity. Myös Yellowstonen kolme ensimmäistä kautta on saatavilla heti, ja neljäs kausi on katseltavissa pian. Palvelusta löytyvät myös muun muassa sarjat Two Weeks to Live, The Twilight Zone, Everyone is Doing Great, Mirage, The Coroner, For Heaven’s Sake ja Dani Who?.

MTV:n realityklassikko The Hillsin odotettu uusi kausi New Beginnings saa ensi-iltansa toukokuussa, ja Showtimen komedia Flatbush Misdemeanors julkaistaan kesäkuussa.

Tuleviin ensi-iltoihin kuuluu myös aiemmin julkistettu tanskalaisen Susanne Bierin ohjaama antologiadraama The First Lady. Sarjaa tähdittää sen tuottajanakin toimiva Oscar-, Emmy- ja Tony-voittaja Viola Davis, joka näyttelee Michelle Obamaa. Tämän lisäksi :aan ovat tulossa muun muassa The reboot of Dexter, Halo, The Man Who Fell To Earth ja American Rust.

Vuoden 2021 ohjelmakirjastoon kuuluvat muun muassa South Park, Broad City, Geordie Shore, Dexter, Ray Donovan, Billions, The Affair, Black Monday ja City on a Hill. Lisäksi suosikkikomedia Frasierin kaikki kaudet tulevat saataville kesäkuussa.

Perheille ja lapsille on tarjolla Nickelodeon Animation Studion uudet suosikkialkuperäissarjat Korallileiri: Paavon lapsuusvuodet, Ryhmä Hau ja Trouble. Myös tanskalaisen lastenohjelma Jippe-koiran alkuperäistuotettu toinen kausi on katsottavissa myöhemmin kesällä.

Leffojen ystävät pääsevät käsiksi satojen elokuvien kirjastoon. Uusia elokuvia ovat muun muassa Scott Eastwoodin ja Orlando Bloomin tähdittämä The Outpost, Angelina Jolien Come Away, Ken Loachin brittiläinen draama Sorry We missed you sekä trilleri 21 Bridges.

Lisäksi useat ikoniset elokuvasarjat ja ajattomat klassikot kuten Francis Ford Coppolan Kummisetä-trilogia, Steven Spielbergin Indiana Jones -elokuvat, Grease-musikaali ja Brian De Palman mestariteos The Untouchables löytyvät suoratoistopalvelusta. Klassikkoelokuvia lisätään läpi vuoden.

Laitteet ja hinnoittelu

-suoratoistopalvelu on katsottavissa 6,99 euron kuukausihintaan joko selaimessa osoitteessa ParamountPlus.com tai sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa iOS-, Android-, Apple TV – ja Android TV -laitteille. Kuluttajat voivat kokeilla palvelua maksutta seitsemän päivän ajan. Lisäksi jokaiseen tilaukseen voi halutessaan asettaa lapsilukon.

Kommentoi

Ensimmäisen kotimaisen NFT-mobiiliajopelin myynti alkaa maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäisen kotimaisen NFT-mobiiliajopelin myynti alkaa maaliskuussa

Apex Kings NFT Racing

Helsinkiläinen Apex Kings Racing -ajopelin kehittäjä Supremacy Games on julkistanut yhteistyön WAX -lohkoketjualustan kanssa, mahdollistaakseen virtuaalisten keräilykohteiden luomisen, ostamisen ja myymisen eri peleissä.

Yhteistyö on ollut käynnissä jo kuukausien ajan ja nyt Supremacy Games julkistaa tiedon myös pelaajayhteisölle. WAX on paitsi pelikehittäjän pitkäaikainen sijoittaja ja tukija, myös keskeisessä roolissa Apex Kings Racingin kehittämisessä ja menestyksessä. Yhteistyön myötä pelaajat voivat hyödyntää WAX-valuuttaa pelissä, tehdä kauppaa pelin sisäisillä tavaraomistuksilla ja luoda omia kauppapaikkoja pelin sisällä. Tämä mahdollistaa pelaajien välisen kaupankäynnin turvallisesti ja läpinäkyvästi lohkoketjutekniikkaa hyödyntämällä.

WAX on tehnyt perusteellista arviointityötä monien pelien parissa ja huomannut Apex King Racingin poikkeuksellisen hyvän potentiaalin sekä pelin ainutlaatuisen arvon. Kymmenien pelien joukosta vain Apex Kings on läpäissyt WAX:n tiukat vaatimukset ja näin ansainnut WAX:n tuen ja luottamuksen. Sen ansiosta pelaajille voidaan tarjota korkealuokkainen pelikokemus.

”Olemme saaneet useita pyyntöjä yhteistyöjulkaisujen saralla, mutta vain yksi kaikista on vastannut tiukkoihin vaatimuksiimme. Olen iloinen voidessamme julkistaa yhteistyön Supremacy Gamesin kanssa. Supremacy Games on mahtava pelinkehittäjä, jonka näkemys pelaajien digitaalisen omistuksen mahdollisuuksista on linjassa omamme kanssa. Tämä peli on sekä graafisesti upea että mukava pelata. Olen varma, että myös pelaajat rakastavat sitä.”

kommentoi WAXin pelitoimen johtaja Michael Rubinelli

”Olemme innoissamme voidessamme julkistaa kumppanuutemme WAX:n kanssa, joka on tukenut työtämme alusta asti. Heidän lohkoketjuteknologiansa ja asiantuntevuutensa ovat olleet äärimmäisen tärkeitä pelin kehittämisessä ja onnistumisessa.

kommentoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

Tämä kumppanuus voi tuoda lohkoketjupelaamisen ja autoalan yhteen pelaajien iloksi. Apex Kings NFT Racing on uudenlainen web3-teknologiaa hyödyntävä ajopeli, jossa pelaajat voivat kerätä ja tehdä kauppaa ainutlaatuisilla virtuaalisilla keräilykohteilla. Nämä on mallinnettu oikeista automerkeistä ja automalleista. Tämä ominaisuus tuo peliin lisää strategista syvyyttä ja tarjoaa pelaajille useita lisämahdollisuuksia. Yksi näistä on NFT-autojen kerääminen, joka tuo lisäarvoa pelin pelaamiseen. Aivan kuten oikeassakin maailmassa, tietyt automallit ovat muita harvinaisempia ja arvokkaampia. Tällaisia autoja voivat esimerkiksi olla vaikeasti hankittavat autot tai poikkeuksellisen suorituskykyiset automallit.

Yksi pelin ainutlaatuisista ominaisuuksista on pelin vastine tosielämän harvinaisuuksille. Pelissä olevien digitaalisten autojen määrä vastaa todellisten automallien tuotantomääriä. Näin NFT-autojen kerääminen ja näillä tehty kaupankäynti tuo peliin kiehtovan lisän, joka omalla tavallaan auttaa pelaajia menestymään ajokisoissa ja auttaa näin ansaitsemaan erilaisia palkintoja.

Ensimmäiset Apex Kings NFT Racing -autot tulevat saataville kolmen auton yllätyspaketeissa maaliskuun 2023 lopulla. Pian tämän jälkeen peli avautuu pelattavaksi rajatulle yleisölle.

Kommentoi

Tanssipeli Just Dance 2023 ilmestyi tänään konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssipeli Just Dance 2023 ilmestyi tänään konsoleille

Just Dance 2023

Maailman suosituin tanssipelisarja saapuu bailaajien ja bilettäjien iloksi Just Dance 2023 Edition -versiona. Uuden sukupolven tanssikokemus sisältää uudistetun verkkopelitilan, aiempaa monipuolisemman pelikokemuksen ja aikansa kuumimmat tanssikappaleet.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa on luvassa kokonaisvaltainen ja sosiaalinen verkkopelikokemus. Tämä mahdollistaa jopa viiden ystävän tai tanssikaverin kanssa bailaamisen ympäri maailmaa. Yhteiseen verkkopelisessioon liittyvät pelaajat voivat näin olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa hauskalla kuvakejärjestelmällä. Lisäksi he voivat yhdessä valita kappaleita sekä tanssia keskenään samojen biisien tahdissa.

Nämä verkkopelikokemukset ovat koettavissa pelialustasta riippumatta eli pelialustojen välisenä ristiinpelikokemuksena. Verkkopelin ohella mukana on perinteinen yhden ja saman pelilaitteen äärellä nautittava moninpeli.

Monipuolisemman pelattavuuden ohella myös pelin käyttöliittymää on uudistettu ja muokattu entistä ilahduttavampaan suuntaan. Pelin värikäs ulkoasu on pirteä ja kolmiulotteinen kokemus täynnä kauniita sävyjä ja valaisevaa energiaa. Ennen kaikkea käytettävyys on sujuvaa ja pelivalikoissa liikkuminen helppoa.

Uudenlaisen henkilökohtaisesti räätälöidyn suositusjärjestelmän ansiosta peli osaa suositella pelaajalle kappaleita ja soittolistoja pelaajan tykkäämien kappaleiden mukaan. Pelaaja voi myös kerätä pisteitä omista tanssisuorituksista, joilla mitataan edistymistä tanssijoiden pistelistalla. Mitä paremmin ja taidokkaammin pelaaja suoriutuu tanssista, sitä suurempi pistepotti on luvassa palkinnoksi.

Kerätyillä pisteillä voidaan lunastaa käyttöön hauskoja kosmeettisia lisäyksiä ja koristeita omalle tanssihahmolleen. Lisäksi pelaaja voi tuunata tanssikokemustaan muokkaamalla tanssien taustoja, värivalintoja, nimikylttiään ja paljon muuta. Pisteillä voi myös avata käyttöön uudenlaisia viestitarroja, joilla voi viestiä muiden verkkopelaajien kanssa.

Pelin kruunaa alati päivittyvä sisältö. Näitä ovat uudet kappaleet, pelitilat ja kausikohtaiset tapahtumat. Mukana on 40 kuumaa suosikkikappaletta, jonka lisäksi pelaaja voi lunastaa käyttöönsä lisää biisejä Just Dance+ -palvelusta. Se sisältää yli 150 erilaista hittiä aiemmista Just Dance -peleistä. Mukana oleva kappalelista on kattava:

 • The Just Dancers – If You Wanna Party
 • CLiQ Ft. Ms. Banks, Alika – Anything I Do
 • Harry Styles – As It Was
 • BTS Ft. Halsey – Boy With Luv
 • Evanescence – Bring Me To Life
 • Justin Timberlake – CAN’T STOP THE FEELING!
 • Electric Six – Danger! High Voltage
 • The Trammps – Disco Inferno
 • Olivia Rodrigo – drivers license
 • BTS – Dynamite
 • Charli XCX – Good Ones
 • Glass Animals – Heat Waves
 • Taylor Swift – I Knew You Were Trouble
 • Bruno Mars – Locked Out of Heaven
 • Zara Larsson – Love Me Land
 • Kylie Minogue – Magic
 • Apashe ft. Wasiu – Majesty
 • Ava Max – Million Dollar Baby
 • K/DA Ft. Madison Beer, (G)I-DLE, Lexie Liu, Jaira Burns & Seraphine – MORE
 • Linkin Park – Numb
 • Dua Lipa – Physical
 • Red Velvet – Psycho
 • Imagine Dragons – Radioactive
 • Clean Bandit Ft. Jess Glynne – Rather Be
 • RuPaul – Sissy That Walk
 • The Kid LAROI & Justin Bieber – STAY
 • Ava Max – Sweet But Psycho
 • Lady Gaga Ft. Beyoncé – Telephone
 • Billie Eilish – Therefore I Am
 • Shawn Mendes, from Sony’s Lyle, Lyle, Crocodile – Top of the World
 • Britney Spears – Toxic
 • Top Culture – Walking On Sunshine
 • ITZY – WANNABE
 • Major Lazer, The Flexican, FS Green & Busy Signal – Watch Out for This (Bumaye)
 • Disney’s Encanto – We Don’t Talk About Bruno
 • Bea Miller – Welcome to the Playground
 • Apashe Ft. Alina Pash – Witch
 • Doja Cat – Woman
 • The Sunlight Shakers – Wouldn’t It Be Nice
 • Tigermonkey – Zooby Doo

Tanssiliikkeitä peli seuraa älypuhelimen avulla, johon voidaan ladata ilmainen Just Dance Controller -sovellus. Se on saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Just Dance 2023 Edition on saatavilla tänään Nintendo Switch, PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -pelikonsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.

Kommentoi