Paramount+ -suoratoistopalvelun hinta ja tulevat sisällöt julki – Halo-sarja tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+ -suoratoistopalvelun hinta ja tulevat sisällöt julki – Halo-sarja tuloillaan

Two Weeks to Live

+-suoratoistopalvelu ja kuluttajasovellus lanseerataan Suomessa 25. maaliskuuta. Nyt selvillä on sekä palvelun hinnoittelu että paljon uusia sisältöjulkistuksia.

”Paramount+ tarjoaa kuluttajille valtavan laadukasta sisältöä merkittävästi muita suoratoistopalveluita edullisempaan hintaan, mikä palvelee sekä katsojia että paikallisia jakelukumppaneitamme”, kertoo Networks Internationalin suoratoistopuolen operatiivinen johtaja Kelly Day.

”ViacomCBS:llä on globaalisti vertaansa vailla oleva asema niin lineaarisen sisällön, ohjelmakirjastojen (SVOD) kuin mainoksia sisältävien ohjelmakirjastojen (AVOD) puolella. Kun tämä yhdistetään valtavaan sisältökirjastoomme ja tulossa oleviin alkuperäistuotantoihin, on meillä erinomaiset mahdollisuudet menestyä myös kasvavilla suoratoistomarkkinoilla.”

”On hienoa, että Suomi on yksi ensimmäisistä markkinoista, joka saa tuoda ainutlaatuiset tarinat, ikoniset tähdet ja paljon viihdettä kaiken ikäisille katsojille. Meillä on erottuva kumppanuusmalli operaattoreiden ja muiden suurten mediatalojen kanssa, ja nyt lanseeraamme myös oman sovelluksen suoraan kuluttajille”, iloitsee ViacomCBS:n Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl.

Hinnoittelu

Tilauksen kuukausihinta on Suomessa 6,99€. Palvelun lanseerauspäivästä 25. maaliskuuta lähtien kuluttajat voivat kokeilla palvelua maksutta seitsemän päivän ajan.

Paikallinen jakelu

Lanseerauksen jälkeen Paramount+ on saatavana verkossa osoitteessa ParamountPlus.com sekä mobiililaitteissa ja televisioissa Paramount+-sovelluksen kautta (iOS, Android, Apple TV, Android TV ja Amazon Fire TV). Suomessa palvelu on saatavissa myös Ruudun ja Allenten kautta.

Vuoden 2021 sisällöt

Paramount+:n 6000 jakson ja elokuvan katalogi tarjoaa jotain kaiken ikäisille. Palvelussa nähdään eksklusiivista sisältöä SHOWTIME:lta, CBS:ltä ja Paramount Studiosilta sekä paljon Paramount+ -alkuperäistuotantoja, draamaa, Paramountin elokuvia ja eksklusiivisia ensi-iltoja sekä kansainvälistä ja paikallista sisältöä kaikista genreistä.

Showtime -sisällöt

Paramount+ on jatkossa Showtime -sisältöjen koti. Maaliskuusta lähtien nähtävillä on useita suosikkeja, kuten , Ray Donovan, , Black Monday ja City on a Hill.

Myöhemmin tänä vuonna lanseerattavia uutuuksia ovat Dexterin odotettu uusi tuotantokausi, American Rust ja puhuttu draama The First Lady (tämänhetkinen nimi), jota tähdittävät tuottaja ja Michelle Obamaa näyttelevä Oscar-, Emmy- ja Tony-palkittu Viola Davis, Betty Fordia näyttelevä Oscar- ja Emmy-ehdokas ja Golden Globe -voittaja Michelle Pfeiffer sekä Eleanor Rooseveltia näyttelevä Golden Globe -voittaja ja Emmy-ehdokas Gillian Anderson.

Paramount+ -alkuperäissarjat ja sisällöt yksinoikeudella

Palvelu tarjoaa myös Paramount+ -alkuperäistuotantoja sekä uusia sarjoja yksinoikeudella. Lanseerauksesta lähtien yksinoikeudella palvelussa nähdään Yellowstone-sarjan kaikki kaudet sekä kriitikoiden ylistämä .

Uusia lanseerauksen yhteydessä julkaistavia ensi-iltoja:

 • Game of Thrones -näyttelijä Maisie Williamsin tähdittämä Two Weeks to Live
 • Indie-komedia Everyone is Doing Great, jonka ovat kirjoittaneet ja ohjanneet Tunteet pelissä -sarjasta tutut
 • James Lafferty ja Stephen Colletti, jotka myös tähdittävät sarjaa
 • Kaksi ensimmäistä kautta Jordan Peelen sarjasta The Twilight Zone
 • Eurooppalainen action-trilleri Mirage
 • Meksikolainen scifi-mysteeri Dani Who?
 • Rikosdraaman The Coroner kaudet 1 ja 2

Myöhemmin Pohjoismaissa julkaistavia Paramount+-alkuperäissisältöjä ja yksinoikeudella julkaistavia sisältöjä:

 • The Man Who Fell to Earth, jota tähdittää Oscar-ehdokas ja BAFTA-voittaja Chiwetel Ejiofor. Sarja perustuu Walter Tevisin samannimiseen romaaniin ja ikoniseen elokuvaan, jonka tähtenä nähtiin David Bowie. Sarja seuraa muukalaishahmoa, joka saapuu maan päälle ihmisen evoluution käännekohdassa ja joutuu kohtaamaan oman menneisyytensä määrittääkseen tulevaisuutemme.
 • Mayor of Kingstown, Taylor Sheridanin sarja kertoo Amerikan historian suurimmista epäonnistumisista tiivistettynä yhteen kaupunkiin
 • Taylor Sheridanin luoma trillerisarja Lioness
 • Odotettu dokumenttisarja The Offer, joka paljastaa ainutlaatuisia tapahtumia legendaarisen Kummisetä-elokuvan kulisseista. Kirjoittajana Oscar- ja Emmy-ehdokas Michael Tolkin.
 • CBS Studiosin tuottama, Kate Beckinsalen tähdittämä Guilty Party
 • CBS Studiosin tuotanto The Harper House
 • Videopelihittiin perustuva
 • Y:1883 – Yellowstonen esiosa

Lapset ja perhe

Palvelussa nähdään Nickelodeonin kansainvälisiä koko perheen suosikkeja, mukaan lukien Paavo Pesusieni, Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat, Seikkailija Dora ja Ryhmä Hau.

Heti palvelun lanseerauksesta lähtien palvelussa nähdään Kamp Koral: SpongeBob's Under Years, joka on ensimmäinen Paavo Pesusieni -spinoff. CG-animoitu alkuperäissarja vie katsojat takaisin siihen aikaan, kun Bikini Bottomin suosikkihahmot tapasivat kesäleirillä ensimmäistä kertaa. Vuoden 2021 aikana nähdään myös Nickelodeon Studiosin ja Imagine Kids+Familyn ensimmäinen yhteistuotanto The Astronauts. Kyseessä on uusi live-action-sarja, joka seuraa lapsijoukkoa elämänsä seikkailulla avaruudessa.

Hittielokuvia

Paramount+:lla nähdään useita Blockbuster-elokuvia, kuten Mission Impossible – Vaarallinen tehtävä -elokuvasarja, Indiana Jones -elokuvat, Kummisetä-trilogia, ja uusia ensi-iltoja kuten Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose, Escape from Pretoria ja Trouble.

Komedioita

Komedia on yksi suoratoistopalveluiden johtavista genreistä, joka tarjoaa katsojille mahdollisuuden kunnon sarjamaratoniin ystävällisten kasvojen ja tuttujen hahmojen seurassa. Paramount+ tarjoaa paljon komediaa, ja Pohjoismaissa päästään näkemään muun muassa South Parkin kaikki tuotantokaudet sekä Awkwafina: Nora From Queens, Corporate, The Other Two, The Daily Show, Comedy Centralin kaikki Roastit, Broad City, Drunk History ja paljon muuta.

Reality-suosikit ja dokumentit

Palvelun kautta voi katsoa myös palkittuja MTV-formaatteja, kuten toukokuussa nähtävä The Hills -sarjan kakkoskausi. Lanseerauksesta lähtien nähtävillä on Paramount+-alkuperäissarja Story of Song, jonka jaksot sukeltavat kuuluisien artistien kuten Madonnan, Celine Dionin ja Nirvanan hittibiisien maailmaan.

Tarjolla on myös useita reality-suosikkeja, kuten Jersey Shore, Ex on the Beach ja Catfish. Palvelussa on myös yli 100 Smithsonian Channel -kanavan jaksoa tieteestä, luonnosta, kulttuurista, historiasta, avaruudesta sekä useita dokumentteja. Odotettuja suosikkeja ovat muun muassa An American Aristocrat's Guide to Great Estates ja Mystic Britain.

Paikalliset sisällöt

ViacomCBS Networks Internationalin osan VISin kautta palvelussa nähdään myös paikallistuontatoja. Ensimmäinen Pohjoismaissa nähtävä paikallistuotanto on (Jippe-koira), jonka kakkoskausi alkaa kesän alussa.

Voit lukea lisää palvelusta täältä.

”Ja eikun marssimaan!” – Pelimusiikin ikivihreät, osa 4 Kommentit pois päältä artikkelissa ”Ja eikun marssimaan!” – Pelimusiikin ikivihreät, osa 4

on Errorin uusi artikkelisarja, jossa toimittajamme poimii joka viikko kasaan kourallisen jollain tapaa hänen omaa elämäänsä mullistaneita pelisävellyksiä. Kappaleet ovat voineet riemastuttaa, vihastuttaa tai aiheuttaa monia muita vahvoja reaktioita, mutta ennen kaikkea, ne ovat jääneet elämään ikuisina korvamatoina omaan sisimpäänsä. Ne soivat kuin päättymättömältä kasetilta, joka ei koskaan mene solmuun.

Ensimmäisen artikkelisarjan valinnat pienten nippelitietojen kera voit katsastaa tästä alta:

Voit nyt myös äänestää artikkelisarjan lopussa omaa kappalesuosikkiasi.

Red Alert – Hell March

Red Alertien ikonisen ”teemakappaleen” taustalla häärii yhdysvaltalainen säveltäjämiekkonen nimeltänsä Frank Klepacki. Hänen käsialaansa ovatkin kaikkien Command & Conquer -pelien ääniraidat, lukuun ottamatta Tiberium Warsia sen lisäosineen, sekä Generalsia. Westwood-studiosilla ikänsä kynäillyt säveltäjä on tehnyt myös Star Wars: Empire At Warin pelimaailmaan osuvia sävellyksiä. Hell March on voittanut useita eri palkintoja julkaisunsa jälkeen, ja onhan kyseisestä ”marssilaulusta” tehty myös uusintoversiotkin pelejä Red Aler 2 & 3 varten.

Frank on kunnostautunut myös tv-säveltäjänä ja viimeisimpänä hänen musiikillisia sulosointuja on voinut kuulla mm. UFC-vapaaottelujärjestön ohjelmissa.

https://www.frankklepacki.com/

Donkey Kong Country – Main Theme

Super Nintendolla julkaistu vetää pelaajan puolelleen heti alkumetreillään sen fantastisella tunnusmusiikillaan, jonka on säveltänyt brittiläinen David Wise apunaan Robin Beanland sekä Eveline Fischer .

Wise on erittäin arvostettu musiikin säveltäjänä, ja hän onkin erityisesti tunnettu työstään Donkey Kong Country -pelisarjan parissa. Hänen musiikkinsa sekoittaa luonnon ääniä vangitseviin melodioihin ja perkussiiviseen säestykseen, mikä on tehnyt hänestä erottuvan ääniraitojen suunnittelijan skenessä. Wise on säveltänyt kultaisilla 80-90 luvuilla musiikkia myös useisiin showpainipeleihin WWF-sarjassa. Myös tv-tuotanto on ollut Davidin käsialaa, mutta kuitenkin hyvin vähissä määrin.

www.davidwise.co.uk

Halo Theme

Halon ikivihreän teemamusiikin ovat säveltäneet amerikkalaiset Martin O'Donnell ja Michael Salvatori. Tempusta kauniin tekee sen, että miehet sävelsivät -teemamusiikin kolmen päivän aikana heinäkuussa 1999. O'Donnell sai torstaina pyynnön Joseph Statenilta säveltää soundtrack tulevaan Halo MacWorld -esittelydemoon, joka pidettäisiin seuraavana tiistaina. Musiikki pitäisi kuitenkin ensin äänittää ja esittää Bungien sisäisesti maanantaina, eli samana päivänä, kun Bungien edustajat nousisivat lennolle New Yorkiin seuraavan päivän esitystä varten. Ei lainkaan hassumpaa, pojat!

Mikä artikkelin kappalevalinnoista oli suosikkisi tällä kertaa?

Ja levyraadin tällä kertaa voittaa?

Halo Infinite Season 3: Echoes Within on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite Season 3: Echoes Within on nyt julkaistu

Season 3: on nyt saatavilla -konsoleille- sekä Steamille. Pelin suurin moninpelipäivitys sitten alkuperäisen julkaisun sisältää muun muassa uuden aseen ja varusteen – ensimmäistä kertaa koskaan.

Tästä päivästä alkaen pelaajien saatavilla on kolme uutta karttaa, tappava uusi M392 Bandit -kivääri, näkyvyyden peittävä uusi Shroud Screen -varuste, edettävissä oleva sadan tason Battle Pass ja paljon muuta. Echoes Withinin julkaisutrailerin voit tarkastaa kokonaisuudessaan alta: