Nintendon patentti vihjailee parannuksia Switchin telakkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon patentti vihjailee parannuksia Switchin telakkaan

saattaa helpottaa Switchin telakan johdon liitäntäongelmia nokkelalla patentilla.

Oletko koskaan taistellut johtojen kanssa liittäessäsi Nintendo Switchiä televisioon? Jos näin on, et ole yksin. Nykyinen Switchin telakka pakottaa johdot vasemmalle puolelle, mikä voi aiheuttaa turhautumista riippuen televisiosi porttien sijainnista.

Mutta älä enää huolehdi, Switchin omistajat! Äskettäin löydetty Nintendo-patentti vihjaa mahdolliseen ratkaisuun. Huhtikuun 2. päivä 2024 päivätty patentti kuvaa telakkaa, jossa on pyörivä I/O-lohko. Tämä nokkela ominaisuus mahdollistaisi porttien vaihtamisen vasemmalle osoittavasta oikealle, luoden virtaviivaisemman kaapeliliitäntäprosessin.

Patentin mukaan Nintendo tunnustaa nykyisen telakan asetelman potentiaalisesti ”hankalaksi”. Patenttiin sisältyy kuvia, jotka esittelevät ”pyörivän lohkon”, joka kääntyy 180 astetta, kääntäen portit vasemmalta oikealle. Jopa nykyisen telakan oikealla puolella olevat kaksi USB-porttia säätyisivät vastaavasti tähän uuteen suunnitteluun.

Vaikka tämä kuulostaa tervetulleelta parannukselta, artikkeli varoittaa, että ratkaisu ei välttämättä näe päivänvaloa nykyisille -malleille. Konsoli lähestyy elinkaarensa loppua, sillä se on jo ylittänyt 139 miljoonan kappaleen myynnin ja seitsemän vuoden iän. Tällaisen muutoksen toteuttaminen tällä hetkellä ei ehkä ole Nintendon prioriteetti.

Kuitenkin patentti tarjoaa toivon pilkahduksen tulevalle Switchin seuraajalle. Tämä pyörivä I/O-paneeli voisi olla näppärä ratkaisu seuraavan sukupolven Switchille, jonka fanit ovat nimenneet ”Switch 2”:ksi. Vaikka yksityiskohdat Switch 2:sta ovat vielä salaperäisiä, tämä patentti viittaa siihen, että Nintendo pohtii käyttäjäystävällistä kaapelinhallintaa tulevien konsolien osalta.

Lähde: NintendoLife

Game Boyn 35-vuotisjuhlaa vietetään kolmen klassikkopelin avulla Nintendo Switch Onlinessa Kommentit pois päältä artikkelissa Game Boyn 35-vuotisjuhlaa vietetään kolmen klassikkopelin avulla Nintendo Switch Onlinessa

Nintendo Switch

Online -pelaajat voivat nyt palata lapsuuteensa tai kokea pelihistoriaa uudelleen kolmen uuden pelin myötä, jotka on lisätty kasvavaan -pelikirjastoon. Nämä , jotka julkaistiin alun perin vuonna 1989 ikonisen käsikonsolin rinnalla, vangitsevat täydellisesti Game Boy -ajan tunnelman:

  • Super Land: Rakastettu tasohyppelypeli joka on Marion debyytti Game Boy käsikonsolilla. Nauti ainutlaatuisista voimista, mukaansatempaavasta musiikista ja Prinsessa Daisyn ensiesiintymisestä!
  • Alleyway: Tämä klassinen Breakout-inspiroima peli haastaa sinut ohjaamaan palloa ja rikkomaan tiiliä. Alleyway on yksi neljästä aivan ensimmäisistä Game Boylle julkaistuista peleistä.
  • Baseball: Yksinkertainen mutta mukaansatempaavan baseball-peli. Peli julkaistiin alun perin Famicomille ja NESille, ja Game Boy -versio toi urheilulajin jännityksen käsikonsolimaailmaan.

Virallisessa ilmoituksessa totesi:

”Jotta voimme kunnolla juhlistaa Game Boy -järjestelmän 35-vuotista taivalta, meidän on palattava takaisin ensimmäiseen vuoteen! Game Boy julkaistiin vuonna 1989, ja sen mukana saapui klassikkopelejä, kuten Baseball, Alleyway ja ensimmäinen järjestelmällä saatavilla oleva Super Mario -peli, Super Mario Land. Tänään Nintendo Online -jäsenet voivat pelata kaikkia näitä kolmea alkuperäistä julkaisua uusimpina lisäyksinä Game Boy – Nintendo Switch Online -kirjastoon. Juuri sopivasti järjestelmän 35-vuotisjuhlan kunniaksi!”

Mielenkiintoisesti, Japanin Nintendo Switch Online -tilaajat saavat bonuspelin: The Frog For Whom the Bell Tolls. Tämä Nintendon ja Intelligent Systemsin kehittämä toimintaroolipeli julkaistiin Game Boylle yksinoikeudella Japanissa vuonna 1992.

lähteet: IGN Nordic

Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun lopulla

Gundam Breaker 4

Toimintaroolipeli on vihdoin saanut virallisen julkaisuajankohdan ja se ilmestyy 29. elokuuta :lle ja konsoleille. Peli on seuraava osa tutussa hack and slash -sarjassa ja se on ennakkotilattavissa jo nyt.

Uusi traileri paljastaa lisää pelin kustomointiominaisuuksista. Pelaajat voivat muun muassa hyödyntää SD Gundameja, säätää yksittäisten osien kokoa ja luoda omia väriteemojaan.

Pelissä taistellaan vihollisia vastaan joko yksin tai jopa kahden kaverin kanssa yhteistyömoninpelissä. Gundam Breaker 4 palaa sarjan juurille ja antaa pelaajien luoda unelmiensa Gunpla valtavasta osavalikoimasta. Uutuutena on lisätty myös Diorama-tila, jossa pelaajat voivat ihastella luomuksiaan.

Pelin Standard-, Deluxe- ja Ultimate-versiot voi ennakkotilata digitaalisesti jo PlayStation -konsoleille ja PC:lle (). Switchin ennakkotilaukset tulevat myöhemmin. Ennakkotilaamalla saat bonuksena:

  • RX-78 Gundam Recirculation Colour -värin aikaisemmin käyttöön
  • Builders Parts -osat aikaisemmin käyttöön

Deluxe Edition sisältää:

  • Season Pass
  • Season Pass -bonus: Gambarrel Strike Gundam -osat (Gundam Breaker Ver.)
  • 15 Gunpla-osan aikaisempi avaus

Ultimate Edition sisältää Deluxe Editionin sisällön lisäksi:

  • Diorama Pack -paketit ja Diorama Pack -settibonus

Lisäksi Bandai Namco Storesta voi ostaa Collector's Editionin. Tämä erikoisversio sisältää Ultimate Editionin pelin lisäksi rajoitetun erän Gunpla-mallin (Gunbarrel Strike Gundam – Gundam Breaker Ver.), digitaalisen soundtrackin ja steelbookin.

Tänä vuonna 45-vuotista taivaltaan juhliva MOBILE SUIT GUNDAM on scifi-sarja jättirobotteja, eli Mobile Suiteja, keskiössä. Sunrise Inc.:n luoma sarja näki päivänvalon ensimmäisen kerran Japanissa vuonna 1979 animaationa. Sarja on vuosien varrella kasvattanut suosiotaan ja nykyään Gundam-universumi käsittää yli 50 televisiosarjaa, elokuvaa ja OVA-animaatiota. Franchise on laajentunut myös runsaaseen oheistuotteeseen, joista tunnetuin lienee Gunpla. Nämä muoviset pienoismallisarjat mahdollistavat fanien koota pienoismalleja omista suosikki-Mobile Suiteistaan.

Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun 29. päivä , ja -konsoleille sekä PC:lle.