Paremmalla akulla varustettu Nintendo Switch -malli saapuu elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Paremmalla akulla varustettu Nintendo Switch -malli saapuu elokuussa

on julkaisemassa uutta Lite versiota Switch -pelikonsolistaan syyskuussa. Nyt yritys on julkaissut aikeensa lanseerata myös paremmalla akulla varustetun perus Switch -konsolista.

Uuden konsolin akun kestoksi on luvattu 4,5 – 9 tuntia, joka on huomattava parannus aiempaan 2,5 – 6,5 tunnin akunkestoon. Uudella konsoliversiolla voi esimerkiksi pelata 5,5 tuntia The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peliä. Konsolin ensimmäisellä versiolla samaa peliä pystyi pelaamaan vain 3 tuntia lataamatta.

Päivitetty Switch -malli on tulossa kauppoihin alustavasti elokuussa ja sen hinnan oletetaan olevan sama kuin alkuperäisessäkin versiosssa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One ja Switch -konsoleille.

Kommentoi