Parhaat ilmaiset PC tarina- ja seikkailupelit vuonna 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Parhaat ilmaiset PC tarina- ja seikkailupelit vuonna 2022

PC:llä on paljon ilmaisia ​​pelejä esimerkiksi maailman suurimmat pelit, kuten Fortnite ja League of Legends. Jos olet laiskottelevalla tuulella tai odotat seuraavaa -alennusta sukeltaaksesi peliin, josta joudut maksamaan etukäteen, katso alta muutama nostamamme ilmaispeli. Ilmaiset pelit eivät maksa rahaa, mutta ne maksavat aikaasi. Kaikki pelit, joihin käytät täällä muutaman arvokkaan tunnin, on hyvin käytettyä aikaa.

Deltarune: Chapters 1&2

Tämä Undertalen eräänlainen jatko-osa on täynnä ikimuistoisia hahmoja, tarttuvia sävelmiä ja tunteita herättävää dialogia. Luku 2 julkaistiin vuonna 2021, ja se oli iso juttu Undertalen faneille.

The Doll Shop

Nukkekauppa yhdistää kauhun ja romantiikkaan, ja se kuljettaa sinut pieneen kylään, joka on hautautunut säälimättömän lumisateen alle. Se kertoo synkän tarinan, jossa on mukana kammottavia käsintehtyjä nukkeja.

The Supper

on synkkä tarina kostosta, joka tuo mieleen Sweeney Toddin. Pelaat tavernan omistajana, jonka on tarjottava kolme erikoista ruokaa kauhistuttavalle merirosvokolmikolle, joiden olisi todellakin pitänyt tarkistaa elintarvikestandardien -luokitus ensin…

Lockheart Indigo

on scifi-etsiväpeli, joka tuntuu paljon JRPG:ltä. Pelissä olet saapunut valtavaan kartanoon ratkaisemaan sen entisen omistajan murhaa, mutta lukitut ovet ja epäillyt ovat tielläsi.

The Herbalist

on sanaton seikkailu peli, jossa etsit salaperäistä yrttiä. Pelissä vaellat sen oudossa maailmassa yrittäen tulkita symboleja toivoen löytäväsi tarvitsemasi kasvin.

Off-Peak

vie sinut toisen maailman rautatieasemalle. Joten rohkaistu tutkimaan, keskustelemaan paikallisten kanssa ja nauttimaan sen oudosta ilmapiiristä. Kun kurkkaat sen kolkkiin ja koloihin, sen maailman todellinen luonne paljastuu sinulle pala palalta.

Emily is Away

on kuin 2000-luvun alussa. Tässä chat-ohjelmaan sijoittuvassa narratiivisessa pelissä opit tuntemaan toisen lukiolaisen Emilyn online-keskusteluista elämästä, rakkaudesta ja indie rock -musiikista. Jos pidät tästä, maksullinen jatko-osa Emily is Away Too on katsomisen arvoinen.

Olav and the Lute

on arvoituksellinen seikkailupeli, joka sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan. Sen sijaan, että yhdistäisit esineitä muihin esineisiin, vaikutat maailmaan luutulla nyppimällä sen värikoodattuja jousia.

Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi

Nightmare Kart

Mitä saadaan kun yhdistetään verinen taistelupeli sekä klassikko autokisailu ja koko komeus tyylitellään ensimmäisen PlayStationin tyylille? Vastauksena on , joka on nyt ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Uutisoimme taannoin Bloodborne Kart nimisestä projektista, josta saatiin ennakkovideoita vuonna 2022. Nyt projekti on julkaistu ja siitä pääsee nauttimaan täysin ilmaiseksi. LWMedian kehittämä peli tarjoaa karmean ja vauhdikkaan ajoelämyksen goottilaishenipäissä ympäristöissä.

Nightmare Kartissa pelaajat ohjaavat vasten tahtoaan hirviömetsästäjiä, jotka kilpailevat toisiaan vastaan höyrykäyttöisillä kulkupeleillä. Valittavana on 12 uniikkia ajoneuvoa ja Mario Kartin tapaan aseet ja erikoiskyvyt ovat olennainen osa kilpailua. Pelaajat voivat vauhdittaa menoaan teurastamalla hirviöitä ja driftaamalla keräten eetteriä. Kampanjamoodin läpäisemällä pelaajat avaavat pelin salaisuuksia ja kohtaavat haastavia loppuvastustajia.

Vaikka Nightmare Kart on ilmainen peli, kehittäjät toivovat lahjoituksia. Näin pelaajat voivat tukea pelin kehitystä, jos ovat tykästyneet verisestä ajopelistä. Nightmare Kartin sisältö ei sovellu kaikenikäisille, sillä pelissä on runsaasti väkivaltaa ja verta.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Erikoinen bilepeli The Great Party Game Sportsfriends on nyt ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Erikoinen bilepeli The Great Party Game Sportsfriends on nyt ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Great Party Game Sportsfriends

Kaipaatko sopivaa moninpeliä, jota voi nauttia kotisohvalta yhdessä kavereiden kanssa. Hauska on parhaillaan jaossa ilmaiseksi Steamissä :lle! Peli siirtyi ilmaisjakoon toukokuun lopulla, joten nyt on loistava tilaisuus kokeilla hieman erilaista partypeliä.

Sportsfriends ei ole mikään tavallinen bilepeli. Se sisältää useamman erilaisen urheilulajin parodiointia, joissa hinkataan voitosta mitä omituisimmin keinoin. Mukana on muun muassa värikkään retrotyylinen taistelupeli BaraBariBall, QWOP-tyylinen Super Pole Riders -sätkynukkekisa ja hurjaa pallonkuljetusta tarjoava Hokra.

Peli on saanut aikoinaan hyviä arvosteluja, joten kannattaa ehdottomasti tsekata se ilmaiseksi Steamin kautta.