Parhaat ilmaiset PC tarina- ja seikkailupelit vuonna 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Parhaat ilmaiset PC tarina- ja seikkailupelit vuonna 2022

PC:llä on paljon ilmaisia ​​pelejä esimerkiksi maailman suurimmat pelit, kuten ja League of Legends. Jos olet laiskottelevalla tuulella tai odotat seuraavaa Steam -alennusta sukeltaaksesi peliin, josta joudut maksamaan etukäteen, katso alta muutama nostamamme ilmaispeli. Ilmaiset pelit eivät maksa rahaa, mutta ne maksavat aikaasi. Kaikki pelit, joihin käytät täällä muutaman arvokkaan tunnin, on hyvin käytettyä aikaa.

Deltarune: Chapters 1&2

Tämä Undertalen eräänlainen jatko-osa on täynnä ikimuistoisia hahmoja, tarttuvia sävelmiä ja tunteita herättävää dialogia. Luku 2 julkaistiin vuonna 2021, ja se oli iso juttu Undertalen faneille.

The Doll Shop

Nukkekauppa yhdistää kauhun ja romantiikkaan, ja se kuljettaa sinut pieneen kylään, joka on hautautunut säälimättömän lumisateen alle. Se kertoo synkän tarinan, jossa on mukana kammottavia käsintehtyjä nukkeja.

The Supper

on synkkä tarina kostosta, joka tuo mieleen Sweeney Toddin. Pelaat tavernan omistajana, jonka on tarjottava kolme erikoista ruokaa kauhistuttavalle merirosvokolmikolle, joiden olisi todellakin pitänyt tarkistaa elintarvikestandardien -luokitus ensin…

Lockheart Indigo

on scifi-etsiväpeli, joka tuntuu paljon JRPG:ltä. Pelissä olet saapunut valtavaan kartanoon ratkaisemaan sen entisen omistajan murhaa, mutta lukitut ovet ja epäillyt ovat tielläsi.

The Herbalist

The Herbalist on sanaton seikkailu peli, jossa etsit salaperäistä yrttiä. Pelissä vaellat sen oudossa maailmassa yrittäen tulkita symboleja toivoen löytäväsi tarvitsemasi kasvin.

Off-Peak

Off-Peak vie sinut toisen maailman rautatieasemalle. Joten rohkaistu tutkimaan, keskustelemaan paikallisten kanssa ja nauttimaan sen oudosta ilmapiiristä. Kun kurkkaat sen kolkkiin ja koloihin, sen maailman todellinen luonne paljastuu sinulle pala palalta.

Emily is Away

on kuin 2000-luvun alussa. Tässä -ohjelmaan sijoittuvassa narratiivisessa pelissä opit tuntemaan toisen lukiolaisen Emilyn online-keskusteluista elämästä, rakkaudesta ja rock -musiikista. Jos pidät tästä, maksullinen jatko-osa Too on katsomisen arvoinen.

Olav and the Lute

Olav and the Lute on arvoituksellinen seikkailupeli, joka sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan. Sen sijaan, että yhdistäisit esineitä muihin esineisiin, vaikutat maailmaan luutulla nyppimällä sen värikoodattuja jousia.

Kommentoi

Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 25 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 25

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

Redout 2

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: 34BigThings srl

:n Wipeoutiksi laajalti kutsuttu Redout on saanut jatkoa. Redout 2 jatkaa tutulla kaavalla ja pelin 36 rataa kutsuvat kisailemaan neonvärien loisteessa omalla kustomoitavalla futuristisella kilpavälineellä. Jos lajityypin pelit kolahtavat, on tämäkin varma hankinta.

American Theft 80s

Julkaistu: Kesäkuu 15. Kehittäjä: Noble Muffins

Pelkän nimen perusteella American Theft 80s -peliä voisi luulla Unityllä tehdyksi valmiita palasia käyttäväksi höpöpeliksi, joita Steam on pullollaan. Mutta nimen taakse kätkeytyykin ihan oikea peli, jonka takaa löytyy Thief Simulatorista tuttu studio. Avoimen maailman rötöstelypeli American Theft 80s onkin hyvin lähellä tuota peliä, joskin 80-luvun teemalla ryyditettynä. Ryöstelemään voi lähteä yksin tai konnakoplan kera.

Nightmare Frames

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: Postmodern Adventures

Toinen 80 -luvulle sijoittuva peli Nightmare Frames on point & click -seikkailupeli “maailman pelottavimman kauhuleffan etsimisestä”. Pelin päähenkilönä pyörii Alan Goldberg niminen käsikirjoittaja tarkoituksenaan löytää elokuvalleen nerokas ohjaaja, joka takaisi Goldbergin nousun takaisin parrasvaloihin. Premissi on hauska seikkailupelille, joka Steam -sivujensa mukaan ei välttämättä aivan täysin tulekaan sijoittumaan Hollywoodiin. Luvassa on synkkiä yllätyksiä.

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: Bitmap Bureau

Ysärimätkintöjen jälkeläisiä tuntuu nyt tupsahtelevan kuin sieniä sateella. Viime viikkoisen TMNT: Shredder’s Revenge -pelin julkaisun jälkimainingeissa muilla mätkintäpeleillä voi olla vaikeaa löytää tietään pelaajien hyllyille, mutta genren faneja hemmotellaan uuden pelin muodossa. Kasarilta teemojaan ammentavan mätkinnän päähenkilö Claire Sparks lähtee pelastamaan Syndi8 -jengin kidnappaamaa siskoaan kahden kaverinsa avustuksella. Pelistä löytyy myös kahden pelaajan sohvacooppi.

Julkaistu: Kesäkuu 18. Kehittäjä: Sokpop Collective

Pikkupelejä tehtailevan Sokpop Collectiven viimeisimmässä Tile Talessa pelaajat työntelevät laattoja ruudukolla. Jos laatat sopivat temaattisesti yhteen (esim. neljä metsälaattaa), avautuu peliin uusia laattoja omilla säännöillään. Kyseessä on mielenkiintoinen aivopähkinä, sillä tiettyjen laattojen vierekkäisyys saattaa vaikuttaa myös ympäröiviin laattoihin, kuten jos sijoitat tuulimyllyn niittyjen viereen, saat viljapeltoja. Iloisen ulkoasunsa ja upean musiikkinsa saattelemana tämä peli sopii hyvin vaikkapa kahvitaukopeliksi.

Kommentoi

Keskiaikasimulaatio The Guild 3 ilmestyi virallisesti – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikasimulaatio The Guild 3 ilmestyi virallisesti – katso julkaisutraileri

The Guild 3

Synkkään keskiaikaan sijoittuva The Guild 3 -peli on ilmestynyt vihdoin pois Early Access -tilasta :lle. Samalla pelistä on saatu uusi julkaisutraileri, joka avaa hyvin pelin kulkua.

Keskiaikaista kauppaa ja historiallista elämäsimulaatiota yhdistelevässä pelissä pelaajat pääsevät rakentamaan oman kuningaskuntansa Eurooppaan.

Tarkoitus on kerryttää mainetta ja pelaajan päätettäväksi jää haluaako vakiinnuttaa arvovaltainen asema, ryhtyä ilmiantajaksi, kaupungin legaatiksi tai vaikkapa pormestariksi.

Pelissä yhdistyvät nerokkaasti eri elementtejä roolipeleistä, taloussimulaatioista, strategiapeleistä sekä elämäsimulaatioista.

The Guild 3 on saatavilla :lle Steamin ja GOGin kautta. Peli ilmestyi alunperin Early Access -tilassa vuonna 2017.

Kommentoi