Parhaat urheiluteemaiset videopelit Kommentit pois päältä artikkelissa Parhaat urheiluteemaiset videopelit

Omistautuneet urheilufanit rakastavat katsoa, kun heidän suosikkiurheilijansa tekevät ennätyksiä, laukovat maaleja yhä toisensa jälkeen tai jollain muulla tapaa pyyheltävät menestyksessään. Mutta mikä siistimpää, kun saa mahdollisuuden hallita suosikkipelaajansa liikkeitä ja päätöksiä pelikonsolin avulla. Jos olet uusi pelaaja ja haluat punnita eri pelivaihtoehtojen välillä, kokosimme alle suosikkiurheilupelimme sinua varten!

Pelaamista ammattitasolla

Videopelien pelaaminen ei ole nykyään pelkkää huvittelua, vaan pelaamisesta on tullut niin arvostettua ja suosittua, että monissa seuraavaksi mainittavissa videopeleissä kisataan jopa e-urheilun turnauksissa. Esports-turnauksissa suosittuja lajeja ovat muun muassa , FIFA, ja Tekken. Maailman parhaat pelaajat kokoontuvat pelaamaan ja esports vedonlyönti mahdollistaa jopa fanien osallistumisen turnauksiin omasta puolestaan. Pelkkä esports-turnauksien olemassaolo ja järjestäminen todistavat kuinka suosittuja videopelit ovat ja miten ne saattavat kehittää yksilön muistia, koordinaatiokykyä, ongelmanratkaisu- ja monia muita kykyjä.

Punch-Out!!

Klassikkopeli Nintendolle, joka vanhasta iästään huolimatta (! tuli ulos vuonna 1987) toimii yhä! Pelin visuaalit eivät välttämättä ole ne kaikkein realistisimmat, mutta peli teki silti ison vaikutuksen nyrkkeilyfaneihin aikanaan. Moni muistaa ja ehkä tutustuikin Mike Tysoniin pelin kautta, joka oli osa tätä nyrkkeilypeliä yhdessä pelisarjan peleistä. Varaudu pelaamiseen lataamalla kroppasi rytmillä, tarkalla ajoituksella ja täydellä päättäväisyydellä. Vastustajinasi ovat muun muassa Glass Joe, Balb Bull, Bear Hugger, Great Tiger ja Don Flamenco!

Tony Hawk's Pro Skater 2

Tony Hawk's Pro Skater 5

Jos pelikansa aikoinaan innostui Tony Hawk's Pro Skater -pelin ensimmäisestä osasta, toi pelisarjan toinen osa mukaan jotain laatua nostattavaa. Kakkososa mahdollisti pelaajan sekä skeittiparkin luomisen, moninpelaamisen mahdollisuuden ja career mode -tilan. Skeittilaudan päällä pysymisestä unelmoiville tämä peli antaa palan tuntua siitä, mitä on olla ammattitason skeittaaja! Lisäksi pelissä on kuuluisan hyvä soundtrack.

Street Fighter

Street Fighter on toinen taistelupelisarja, jota pelataan kaksintaisteluna eri puolilta maapalloa olevia taistelijoita vastaan. Pelihahmoilla on kaikilla oma tarinansa sekä erikoisliikkeensä. Street Fighter lukeutuu ehdottomasti yhtiin klassikkopeleistä, sillä sen ensimmäinen osa tuli julki jo vuonna 1987. Vanhimmissa Street Fighterin versioissa on fiilistä ja nostalgiaa, mutta uudemmatkin versiot ovat enemmän kuin kokeilun arvoisia. Visuaalitkin ovat nähneet pienen päivityksen.

Snowboard Super Cross 3

Lunta ja lumilautailua rakastaville Snowboard Super Cross 3 vie pelaajan niin lähelle rinteitä kuin vain videopeli voi viedä. Kehittyneet grafiikat, rento musiikki ja rinteet kutsuvat.

FIFA

FIFA saa jalkapallosta kiinnostumattomatkin pelaajat höristämään korviaan ja siristämään silmiään. Pelaajien liikkuvuus ja hallinta on ennennäkemättömän luonnollista ja tuo lisää totuuden tuntua pelaamiseen. Peli mahdollistaa myös oikeassakin elämässä mahdollisten temppujen tekemisen, mikä nostaa pelin mielenkiintoa huomattavasti ja antaa pelaajalle luovaa vapautta.

FIFA-pelisarjaan kuuluu monta eri peliä, mutta moni pitää vuonna 2009 julkaistua FIFA 10 parhaana kaikista. Sen soundtrackia, tunnelmaa ja pelattavuutta on kehuttu suuresti ympäri maailman.

3 on 3 NHL Arcade

NHL 21

Tämä kyseinen peli vie sinut jääkiekon ja etenkin NHL:n maailmaan ensimmäisellä laukauksella! Voit valita pelaajasi NHL:n huippupelaajien joukosta vieden ne maailman kovatasoisimpaan jääkiekkosarjaan.

Counter-Strike

Voidaan olla eri mieltä siitä, ovatko Counter-Strike -pelisarjan pelit urheiluvideopelejä, mutta ne ovat ainakin kiistämättä erittäin suosittuja sellaisia – syystäkin. Pelisarjan pelejä on myyty jopa yli 25 miljoonaa kappaletta sitten vuoden 2000, jolloin peli julkaistiin. Peli on käytännössä taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Pelin kehityksessä on kiinnitetty huomiota mahdollisimman paljon realistisuuteen.

PGA Tour -pelisarja

PGA Tour 2K21
Tuuli on tyyni ja kenttä vakaa. Tästä se lähtee.

Last but not least. PGA Tour -pelit eivät välttämättä tarjoa vauhtia ja vaarallisia tilanteita samalla tavalla kuten aiemmin mainitut pelit, mutta tarjoaa realistisen ja nautittavan pelikokemuksen. Etenkin golfista nauttivat pitävät tästä pelisarjasta.