PC-pelaajat nuolevat jälleen näppejään hetken? – Grand Theft Auto VI julkaistaan aluksi vain konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa PC-pelaajat nuolevat jälleen näppejään hetken? – Grand Theft Auto VI julkaistaan aluksi vain konsoleille


Grand Theft Auto 6 suunnitellaan tällä hetkellä julkaistavaksi vuonna 2025 Xbox Series X- ja S -konsolijärjestelmille sekä PlayStation 5:lle. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole mitään tietoa PC-julkaisusta.

Rockstar PR vahvisti tänään lähetetyssä lehdistötiedotteessa, että peli on tulossa PlayStation 5 -viihdejärjestelmille ja Xbox Series X|S -viihdejärjestelmille vuonna 2025, mutta siinä ei mainittu mitään PC-versiosta.

Tämä ei sulje pois mahdollisuutta, että peli saapuisi PC:lle. Kuten aiempien GTA-seikkailujen kanssa, on todennäköistä, että PC-versio julkaistaan myöhemmin, vaikka alkuperäinen julkaisu tapahtuisikin ensin konsoleille

Traileri pääsi vuotamaan hieman ennakkoon verkkoon, joten Rockstar päätyi luopumaan alkuperäisestä aikataulustaan, joka olisi ollut tänään klo 16 suomen aikaa.

Nyt uusi traileri on ilmoilla, ja voit ottaa sen haltuun tästä alta:

Nyt tuli loppu etätöille! – Rockstar kutsuu työntekijänsä takaisin toimistolle välttääkseen mahdollisia GTA 6 -vuotoja Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt tuli loppu etätöille! – Rockstar kutsuu työntekijänsä takaisin toimistolle välttääkseen mahdollisia GTA 6 -vuotoja

aikoo ottaa käyttöön pakollisen viiden päivän viikkotyön toimistolla kaikille työntekijöilleen huhtikuusta alkaen.

Bloombergin mukaan syynä ovat kaksi tekijää: tuottavuuden lisääminen ja turvatoimien tiukentaminen, erityisesti viimeaikaisten vuotojen jälkeen koskien odotettua Grand Theft Auto 6 -peliä, joka alkaa olemaan kehityksensä loppusuoralla.

Rockstar väittää, etteivät vuodot ole vaikuttaneet heihin negatiivisesti, mutta he selvästi pyrkivät minimoimaan lisää väärinkäytöksiä. Sähköpostissa henkilöstölle Rockstarin julkaisupäällikkö Jenn Kolbe ilmoitti, että paluu-toimistoon -politiikka asettaa heidät parhaaseen asemaan tuoda seuraava Grand Theft Auto tasolle, jota laatu ja sen viimeistely vaativat.

Floridan Jokeri antoi uusia vaatimuksia GTA 6 -kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Floridan Jokeri antoi uusia vaatimuksia GTA 6 -kehittäjille

GTA 6:n ”Florida Joker”, joka uhkasi Rockstaria 10 miljoonan dollarin oikeusjutulla, on nyt ottanut erilaisen lähestymistavan asiaan ja pyytänyt päästä äänittämään kyseistä hahmoa tulevaan peliin.

Lawrence Sullivan, myös nimellä ’Florida Joker’, on jälleen kerran ilmaissut vaatimuksensa TikTokissa neuvotellakseen GTA 6 -kehittäjän Rockstarin ja emoyhtiö Take-Twon kanssa sen jälkeen, kun hän väitti yrityksen varastaneen hänen ”kaltaisuutensa” GTA 6 -traileriin, joka julkaistiin taannoin.

”GTA… meidän täytyy puhua. En todellakaan yritä haastaa teitä oikeuteen, joten annan teille ylimääräisen kuukauden”

”Ottakaa yhteyttä, antakaa minun äänittää hahmo, antakaa minulle enemmän tarinaa pelissä ja antakaa minulle muutama miljoona […] tehdään historiaa tapahtumaan”, Sullivan sanoo TikTokissa.

Sullivan ei selvästi aio luopua tästä vertauksesta aivan näillä näppäimillä. Aiemmin miekkonen otti ja värjäsi hiuksensa violetiksi osoittaakseen, kuinka paljon hän muistuttaa hahmoa, ja on jopa uhannut vapauttaa kuuluisan GTA 6-hakkerin ulos vankimielisairaalasta.

Kaikkea sitä…