Pelaa missä vain: Googlen uusi suoratoistoalusta Google Stadia sallii pelaamisen eri laitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Pelaa missä vain: Googlen uusi suoratoistoalusta Google Stadia sallii pelaamisen eri laitteilla

tuo pelaajien käyttöön uuden suoratoistoalustan Google Stadian, jonne pelaajilla on pääsy eri laitteiden avulla. Alusta pohjautuu pilvipalveluun,  jonne on pääsy internetin myötä selaimilla, tietokoneilla, televisioilla sekä mobiililaitteilla. Peliä voi siten jatkaa eri laitteillla siitä mihin se on viimeksi jäänyt.

Googlen Majd Bakar kertoo, että pystyy tarjoamaan pelejä -resoluutiolla sekä HDR:llä jopa 60 kuvataajuuden (frames per seconds) voimin. Tulevaisuuden tavoitteena on, että Google Stadia saavuttaa 8K-resoluution sekä 120 kuvataajuuden.

Lisäksi Google on julkistanut -ohjaimen, jossa on kaksi analogista ohjausvipua, neljä pääpainiketta sekä sivupainikkeita. Ohjain ottaa yhteyden pilveen langattoman verkon kautta ja sen ’jaa’-panikkeella pääsee YouTubeen. Ohjaimessa on lisäksi Googlen apupainike.

hyödyntää Googlen maailmanlaajuisia tietokeskuksia, joita on yli 200:ssa maassa ja alueilla. Googlen toimitusjohtaja Phil Harrison kertoi, että Google sallii pelikehittäjille pääsyn tietokeskuksiin, jotta he voivat tuoda pelejä Stadiaan. Tällä hetkellä Stadian kautta voi pelata Assassin’s Creed Odyssey -peliä. Lähitulevaisuudessa Stadiaan tulee lisää pelejä, esim. Doom Eternal on tulossa alustaan.

Kommentoi

Assassin’s Creed Valhalla -pelin tarina tulee päätökseen vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla -pelin tarina tulee päätökseen vuoden lopulla

Assassin's Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla -pelin varsinainen tarina on saamassa vuoden lopulla viimeisen osan, johon päättyy Eivorin tarina.

Peli on saamassa kesän aikana myös uuden pelitilan nimeltään The Forgotten Saga. Pelitila on roguelite-henkinen ja se sijoittuu Niflheimiin.

Syksyllä peliin saadaan vielä viimeinen Tombs of the Fallen -luolastohaaste. Luvassa on myös kausittaisia tapahtumia. Kaikki aiemmin mainitut sisällöt tulevat olemaan ilmaisia pelin omistaville.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4 Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta PC:llä. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google Stadia -pelipalveluista.

Kommentoi

Humankind -strategiapeli saapuu konsoleille marraskuussa – uusi lisäosa ilmestyi Kommentit pois päältä artikkelissa Humankind -strategiapeli saapuu konsoleille marraskuussa – uusi lisäosa ilmestyi

Humankind

Segan ja Amplitude Studiosin 4X-strategiapeli Humankind on tulossa PlayStation ja Xbox -konsoleille marraskuussa. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Vuoropohjaisessa strategiapelissä pelaajat voivat luoda oman sivilisaation sekoittamalla eri kulttuureja ajanjaksojen kuluessa. Amplitude Studios tunnetaan parhaiten Endless Space ja Endless Legend -peleistä.

Cultures of Latin America -lisäosa

Samalla peli on saanut uuden lisäosan, joka sijoittuu Latinalaiseen Amerikkaan. Järjestyksessään pelin toinen lisäosa tuo mukanaan kuusi uutta kulttuuria Caralans, Nazca, Taino, Inca, Argentinians sekä Cubans.

Luvassa on myös kuusi uutta Wonderia: Pyramid of the Sun – Teotihuacan, Maracana Stadium, Salar de Uyuni, Salto Angel, Lençóis Maranhenses, sekä Atacama Desert.

Lisäksi peliin saadaan lisäosan myötä 9 uutta itsenäistä henkilöä, 15 uutta tapahtumaa sekä uutta musiikkia säveltäjä Arnaud Roylta.

Humankind on saatavilla PC:lle Steam, Epic Games Store ja Microsoft Store -kauppapaikkojen kautta. Peli ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille marraskuun 4. päivä.

Kommentoi