Pelaa missä vain: Googlen uusi suoratoistoalusta Google Stadia sallii pelaamisen eri laitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Pelaa missä vain: Googlen uusi suoratoistoalusta Google Stadia sallii pelaamisen eri laitteilla 48

tuo pelaajien käyttöön uuden suoratoistoalustan Stadian, jonne pelaajilla on pääsy eri laitteiden avulla. Alusta pohjautuu pilvipalveluun,  jonne on pääsy internetin myötä selaimilla, tietokoneilla, televisioilla sekä mobiililaitteilla. Peliä voi siten jatkaa eri laitteillla siitä mihin se on viimeksi jäänyt.

Googlen Majd Bakar kertoo, että Stadia pystyy tarjoamaan pelejä 4K-resoluutiolla sekä HDR:llä jopa 60 kuvataajuuden (frames per seconds) voimin. Tulevaisuuden tavoitteena on, että saavuttaa 8K-resoluution sekä 120 kuvataajuuden.

Lisäksi Google on julkistanut Stadia-ohjaimen, jossa on kaksi analogista ohjausvipua, neljä pääpainiketta sekä sivupainikkeita. Ohjain ottaa yhteyden pilveen langattoman verkon kautta ja sen ’jaa’-panikkeella pääsee YouTubeen. Ohjaimessa on lisäksi Googlen apupainike.

Stadia hyödyntää Googlen maailmanlaajuisia tietokeskuksia, joita on yli 200:ssa maassa ja alueilla. Googlen toimitusjohtaja Phil Harrison kertoi, että Google sallii pelikehittäjille pääsyn tietokeskuksiin, jotta he voivat tuoda pelejä Stadiaan. Tällä hetkellä Stadian kautta voi pelata Assassin’s Creed Odyssey -peliä. Lähitulevaisuudessa Stadiaan tulee lisää pelejä, esim. on tulossa alustaan.

Kommentoi

Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin beetatestivaihe käynnistyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin beetatestivaihe käynnistyy syyskuussa 24

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin beetatestivaiheen käynnistyvän syyskuun alussa. Suosittu Ghost Recon -pelisarja jatkaa avoimen pelimaailman parissa lokakuussa Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelillä. Sitä ennen pelaajilla on mahdollisuus osallistua pelin beetatestivaiheeseen jo syyskuun puolella.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -pelissä pelaajan Ghost-sotilaat kohtaavat vertaisensa vastustajan, sillä vastassa ovat Yhdysvaltain armeijasta loikanneet erikoissotilaat. Saman koulutuksen ja kokemuksen läpi käyneet Wolves-joukot ovat vallanneet Auroan saariston, joka on myös armeijan käyttämän Skell Technology -aseyrityksen keskuspaikka. Sen ansiosta Wolves-joukot on varustettu Skellin huipputason sotilaslennokeilla ja muilla huipputason kalustolla. Pelaajan omat vihollislinjojen taakse jääneet armeijan sotilaat ovatkin alakynnessä heti alusta lähtien, kun vastassa on kokenut konkariupseeri Cole D. Walker.

Everstiluutnantti Walkerina nähdään palkittu näyttelijä Jon Bernthal, joka vastaa kaikkien aikojen hurjimmasta Ghost Recon -pahiksen roolista. Ghost-sotilaiden entisenä joukkuekaverina hän tietää näiden toimintatavat ja taitotason. Hänen alaisuudessa Auroa sotilaineen on äärimmäisen ankara ja armoton paikka. Pelaajat saavatkin osviittaa Walkerin toimintatavoista pelin aikana.

”Tiimimme oli innoissaan työskennellessään Jon Bernthalin kanssa tuodakseen Cole D. Walkerin hahmon eloon. Walker on monitahoinen vastustaja ja meille oli tärkeää löytää hahmon rooliin näyttelijä, joka kykenisi tuomaan hahmoon kaivattua syvyyttä. Jon teki mahtavaa työtä roolissaan, emmekä malttaisi odottaa, että pelaajat pääsevät kohtaamaan hänet toiminnassa.”kommentoi Ubisoft Paris -studion johtava tuottaja Nouredine Abboud.

Ubisoft julkisti myös Ghost Recon Delta Company -yhteisöohjelman, joka tukee yhteisön intohimoa ja luovuutta lisäsisällöllä sekä suoralla kommunikaatiokanavalla pelin johtavan studion kanssa. Globaalina palveluna kyseessä on Ubisoftin kattavin yhteisöpalvelu tähän asti. Palveluun voi hakea jäseneksi täältä.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin beetatestivaihe kestää 5.-8. syyskuuta 2019 välisen ajan ja on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille, PC:lle että Stadia -pelipalvelulle 4. lokakuuta 2019. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun. Pelin Gold-, Ultimate- tai keräilijänversion omistajat pääsevät nauttimaan pelistä kolme päivää etuajassa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Gods and Monsters -toimintaseikkailussa pelastetaan Kreikan jumalat Kommentit pois päältä artikkelissa Gods and Monsters -toimintaseikkailussa pelastetaan Kreikan jumalat 35

Ubisoft on julkistanut E3-pelimessuilla Ubisoft Quebec -pelistudion myyttisen Gods and Monsters -toimintaseikkailun. Se vie pelaajan kohtaamaan hurjia hirviöitä ja pelastamaan jumalat eeppisessä koitoksessaan.

Gods and Monsters on avoimeen pelimaailmaan sijoittuva myyttinen matka kreikkalaisen mytologian parissa. Kauniin taiteellisella taidetyylillä loihdittu toimintaseikkailupeli varustaa pelaajan ohjaaman hahmon jumalallisilla voimilla, sillä edessä on eeppinen kokemus vailla vertaa. Tarinan keskiössä on unohdettu sankari Fenyx, jonka hurjaksi kohtaloksi on valikoitunut jumalallisten voimien palauttaminen itse jumalille. Jumalten voimat on varastanut Typhon-jättiläinen, Kreikan myyttisistä olennoista vaarallisin.

Pelaaja tutkii seikkailunsa aikana Siunattujen saarta ja joutuu yhä uudestaan todistamaan sankaruutensa erilaisia hirviöitä ja taruolentoja vastaan. Niin gorgonit ja harpyijat kuin myös hurja Kyklooppi tulevat tutuiksi matkan aikana. Ólymposvuoren jumalilta voimansa saanut pelaajahahmo joutuukin matkaamaan läpi katalien luolastojen, suorittamaan haastavia tehtäviä sekä todistamaan mahtinsa jumalallisten voimien palauttamiseksi.

Tarunhohtoisia seikkailuita sisältävä Gods and Monsters on värikylläinen ja kaunis pelikokemus upeassa ja avarassa maailmassa. Tutkipa pelimaailmaa jalan maan pinnalta tai jumalvoimiensa ansiosta korkealta taivaalta, pelin sykähdyttävä ympäristö on täynnä kiinnostavia tapahtumapaikkoja tutkittavaksi ja haasteita voitettavaksi.

”Viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan olen saanut olla osa upeaa pelitiimiä, joka on puskenut rajoja Assassin’s Creed -peleillä ja tuonut historiaa tutuksi sen kautta. Samalla meidän mielikuvituksemme on kuitenkin aina ollut sidottuna historiankirjojen todellisuuteen”, kommentoi Ubisoft Quebecin vanhempi tuottaja Marc-Alexis Côté. ”Viimeisen neljän vuoden aikana työstäessämme Assassin’s Creed Odysseyta, olemme tutkineet historian toista puolta, mytologiaa. Gods and Monsters -pelin myötä rakkautemme ja tietomme mytologiasta on valjastettu aivan uudella tavalla.

Gods and Monsters -toimintapeli julkaistaan sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille, PC:lle että Stadia -pelipalvelulle 25. helmikuuta 2020. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Ubisoft julkaisi lisää tietoa tulevasta Watch Dogs: Legion -pelistä E3-messuilla Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft julkaisi lisää tietoa tulevasta Watch Dogs: Legion -pelistä E3-messuilla 21

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa Lontoossa eletään synkkiä aikoja. Valtio valvoo kansalaisia kaikkialla ja korruptoituneen jättiyrityksen yksityisarmeija partioi katuja. Samanaikaisesti suuren rikollisjärjestön jäsenet käyttävät heikoimpia häikäilemättömästi hyväkseen. Watch Dogs: Legion -toimintapelissä pelaaja ryhtyy rakentamaan vastarintaa kansalaisia alistavia tahoja vastaan ja taistelemaan oikeudenmukaisuuden puolesta.

Ubisoft Toronton kehittämässä pelissä nähdään ainutlaatuista pelimekaniikkaa, jonka ansiosta pelaaja voi ohjata lähes ketä tahansa lontoolaishahmoa. Avoimen pelimaailman Lontoo on täynnä yksilöllisiä hahmoja, joista jokaisella on oma elämänsä ja taustatarinansa. Kuka tahansa näistä kansalaisista on myös pelaajan värvättävissä ja siten ohjattavissa. Valinnanvaraa löytyy runsaasti aina salaisen palvelun agentista katutappelijaan, älykkääseen hakkeriin, laittoman katukisojen kaahailijaan, jalkapallotähteen tai jopa vanhaan eläkeläisrouvaan.

Jokaisella hahmolla on myös omat ominaisuutensa, jotka perustuvat hahmon taustaan. Liittyessään pelaajan tiimiin näille hahmoille valitaan oma hahmoluokka, jonka myötä ohjattavia hahmoja voidaan nostaa pelitasoissa ja näin avata käyttöön uusia taitoja ja ominaisuuksia. Hahmojen välillä voi myös vaihtaa tehtäviä suoritettaessa. Sen myötä myös tehtävien suorittaminen vaihtelee erilaisten lähestymistapojen ansiosta. On pelaajan valittavissa suositaanko esimerkiksi lennokeilla tiedustelua, laitteiden hakkerointia, lähitaistelua, räiskintää, kuolettavia aseita vai kenties tainnutusta.

Näillä valinnoilla on myös vaikutusta. Esimerkiksi tainnuttavia aseita käyttävää hahmoa yritetään todennäköisemmin tainnuttaa ja vangita, kun taas tuliaseisiin luottavaa pelaajahahmoa kohdataan todennäköisemmin samalla voimalla. Tämä voi myös johtaa hahmojen vakavaan loukkaantumiseen tai jopa pysyvään kuolemaan.

Watch Dogs: Legion -pelissä pelaavat voivat lyöttäytyä ryhmään muiden pelaajien kanssa ja muodostaa jopa neljän pelaajan ryhmittymiä nettipelissä. Pelissä edistyminen ja sen myötä saavutetut edut ovat mukana sekä yksinpelin että moninpelin puolella.

Peruspelin lisäksi Watch Dogs: Legion on saatavana erikoisversiona. Gold-versio sisältää peruspelin lisäksi pelin kausikortin, joka sisältää pelin tulevat laajennukset. Ultimate-versio sisältää sekä kausikortin että erillistä digitaalista lisäsisältöä. Näihin kuuluvat muun muassa neljän viikon VIP-tila, jonka aikana pelaaja saa kokemuspisteitä ja pelirahaa nopeutetulla tahdilla. Upein kaikista on keräilijänversio, joka sisältää pelin lisäksi Steelbook-metallipaketin, LED Ded Coronet Mask -replikan ja kolme tarraa sekä pelimaailman tyyliä heijastavan propagandajulisteen. Lisäksi pelihahmo saa käyttöönsä ainutlaatuisen erikoisnaamarin. Pelin keräilijänversio on saatavana vain Ubisoft Store -kauppapaikasta.

Lisäksi Gold-, Ultimate- tai keräilijänversion ostaneet pelaajat pääsevät aloittamaan pelin kolme päivää etuajassa. Pelin ennakkotilaajat saavat lisäksi käyttöönsä Golden King -paketin, joka sisältää pelissä käytettäviä auto-, ase- ja asuskinejä.

Ubisoft julkisti myös Watch Dogs: Legion -pelin Ubicollectibes-figuurin. 26 senttimetriä korkea Resistant of London -figuuri esittää DedSec-jäsentä joko Winston- tai King of Hearts -naamiolla (molemmat sisältyvät pakettiin), joka talloo palkkasoturin kypärää korruptiota vastustaessaan. Figuurin mukana tulee pelissä käytettävä King of Hearts -naamio.

Watch Dogs: Legion on suositun pelisarjan kolmas osa. Se julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille, PC:lle että uuden sukupolven -pelipalvelulle 6. maaliskuuta 2020. Watch Dogs: Legion tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi