Pelattavuus tähtäimessä uudella Sniper Ghost Warrior Contracts -pelin videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Pelattavuus tähtäimessä uudella Sniper Ghost Warrior Contracts -pelin videolla

Sniper Ghost Warrior Contracts

Suositun tarkka-ampujiin keskittyvän toimintapelisarjan uusin tulokas, Sniper Ghost Warrior Contracts, laajentaa pelikokemusta ainutlaatuisella sopimusjärjestelmällä eli contracts-pelimekaniikalla. Sen myötä pelaajan ohjastama ammattisotilas suorittaa erilaisia tehtäviä eri alueilla ja toisistaan poikkeavin tavoittein.

Pelin uudella esittelyvideolla tutustutaan Kolchak Harborin alueeseen ja pelissä nähtävään tähtäinjärjestelmään. Dynamic Reticle System on uudenlainen osa-alue tarkka-ampujan taktikoinnissa, jossa keskitytään ympäristön vaikutuksiin ja aseen ballistiikkaan tehtäviä suoritettaessa. Dynamic Reticle System -tähtäinjärjestelmän myötä aseenkäytöstä tulee entistä mielenkiintoisempaa ja hienovaraisempaa.

Sniper Ghost Warrior Contracts on taktinen toimintapeli, jossa taistelut eivät perustu nopeatempoiseen räiskintään, vaan harkittuun ja suunnitelmalliseen toimintaan. Keskiössä on tarkka-ampujan ison kaliiberin tarkkuuskiväärit, ympäristön tiedustelu ja toimintasuunnitelma. Maltillinen eteneminen tuo onnistumisen tunteita, kun vihollinen ei edes tiedä, mistä laukaus tuli ja kuka tai ketkä ovat sen takana. Lisäsyvyyttä pelaamiseen tuodaan myös ohjattavien tiedustelulennokkien, integroitujen kiikareiden, lisätyn todellisuuden katseluominaisuuden (AR, Augmented Reality) ja erilaisten luotityyppien myötä.

Sniper Ghost Warrior Contracts julkaistaan sekä 4- ja One -pelikonsoleille että :lle 22. marraskuuta 2019.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi