Peli- ja metallimusiikkia yhdistelevältä MASTER BOOT RECORDilta tulossa uusi albumi – kuuntele näyte Kommentit pois päältä artikkelissa Peli- ja metallimusiikkia yhdistelevältä MASTER BOOT RECORDilta tulossa uusi albumi – kuuntele näyte

julkaisee uuden -albumin 20.3. Albumi kantaa nimeä FLOPPY DISK OVERDRIVE ja jokaisesta uudesta kappaleesta on näyte kuunneltavissa levy-yhtiön YouTube-kanavalla. Artisti itse on tällä hetkellä jumissa Italiassa kun koko maa on tavallaan koronaviruskaranteenissa, mutta tämä ei vaikuta itse julkaisuun.

”This album has got some new elements such as the synthesized clean guitars sounds which adds that early thrash metal feel – as well as some baroque atmosphere – but the album still features my trademark sound mixing chiptune, classical and metal music.”

Vaikutteita MASTER BOOT RECORDin musiikissa on aina otettu genreistä kuten pelimusiikki, trash metal, death metal, black metal, klassinen, proge ja mitä vielä. Artistin koko discographia on ohjelmoitu ja tehty digisyntentisaattoreilla Cubasen avulla. Kaiken taustalla tuntuu aina olevan kuitenkin halu kunnioittaa vanhaa ja nykyistä demoskeneä ja antaa itse musiikin puhua puolestaan.

Loppuun on vielä sanottava, että jokainen MBR:n albumi sisältää arvoituksen (crypto puzzle) joiden selvittämisestä on luvassa jonkinlainen palkinto. Artisti tuottaa albumien ulkopuolellakin paljon musiikkia ja voit seurata kaverin touhuja esimerkiksi Redditin ja YouTuben puolelta.

Edit: tässä vielä tulevan FLOPPY DISK OVERDRIVEn biisilista, niin tiedätte mitä toivoa keikoilla mikäli karanteeni jossain välissä loppuu.

1. ANSI.SYS
2. EDIT.COM
3. FDISK.EXE
4. DISPLAY.SYS
5. CHKDSK.EXE
6. DEFRAG.EXE
7. RAMDRIVE.SYS
8. DBLSPACE.EXE
9. SMARTDRV.EXE
10. DISKCOPY.COM
11. EMM386.EXE
12. HIMEM.SYS

Kommentoi