Pelialalla menee hyvin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana Kommentit pois päältä artikkelissa Pelialalla menee hyvin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana

Nintendo Switch

Yhdysvalloissa on julkaistu lukuja koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan ajalta, jotka osoittavat, että pelimyynti on maaliskuun aikana ollut pelialalla paras pitkään aikaan. julkaisi lukuja, jotka osoittavat kuinka pelilisävarusteiden, laitteistojen ja ohjelmien hankinta on kasvanut 35 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Ohjelmistoja on hankittu 34 prosenttia eli 739 dollaria enemmän viime vuotiseen verrattuna. Alkuvuosi näyttäytyi aluksi huonolta, mutta koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika toi siihen muutoksia. Laitteistojen hankinnassa on samat näkymät. Niiden kasvu on 65 prosenttia eli 461 dollaria viime vuotiseen verrattuna. Lisävarusteiden hankinta nousi 12 prosenttia eli 397 dollaria viime vuoteen verrattuna.

Nintendo Switchin myynti tuplaantui viime vuotisesta, kun taas Play Station 4 sekä Xbox Onen myynti nousi 25 prosenttia. Nintendo Switchin peliohjain oli kaikkien aikojen paras yksittäinen peliohjain. Myös kuulokkeiden hankinnassa saavutettiin ennätyslukemia, kun esimerkiksi Xbox Onen Turtle Beach’s Ear Force Stelth 600 -langaton kuuloke saavutti parhaat myyntiluvut kuulokkeiden parissa maaliskuun ja vuoden ensimmäisen neljänneksen ajalta.

NPD Group kertoi yhteenvetona, että pelimyynti maaliskuussa oli paras kuukausi Yhdysvaltojen pelimyynnissä. Animal Crossing: New Horizons oli viime Yhdysvalloissa kuukauden myydyin peli, joskin edelleen Call of Duty: Modern Warfare on tähän mennessä vuoden 2020 myydyin peli. Lukemat saavat toki uuden haastajan, kun huhtikuussa ilmestyi Final Fantasy VII Remake.

Kommentoi

Enemmän arcade-henkinen Project CARS 3 ilmestyy tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Enemmän arcade-henkinen Project CARS 3 ilmestyy tänä kesänä

Project CARS 3

Simply Mad Studios on julkaisemassa seuraavaa Project CARS 3 -peliä tänä kesänä. Peli on ensimmäinen, jonka yritys julkaisee uuden omistajansa Codemastersin kautta.

Ensimmäisen trailerin ja kehittäjien antaman haastattelun GamesRadarille perusteella pelisarjan uusin vedos on viemässä sitä enemmän Forzan tai jopa Need For Speedin suuntaan. Kehittäjien mukaan tarkoituksena on tuoda peli houkuttelevammaksi uusille pelaajille.

Vannoutuneet pelisarjan fanit saattavat tässä vaiheessa nostaa kulmakarvojaan, mutta Simply Madin toimitusjohtaja Ian Bell kuitenkin vakuuttaa, että pelistä löytyy edelleen simulaatio-ominaisuudet.

Muina uusina ominaisuuksina ovat autojen entistä parempi muokattavuus. Myös pelin tekoälyä on parannettu ja uratila on täysin uudistettu. PC:llä peli tulee myös virtuaalilaseja ja jopa 12K:n resoluutioita.

Project CARS 3 ilmestyy tänä kesänä PC:lle sekä ja -konsoleille.

Kommentoi

Elite Dangerous -pelin planeetoille pääsee kävelemään ensi vuoden alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous -pelin planeetoille pääsee kävelemään ensi vuoden alussa

Elite Dangerous: Odyssey

Avaruussimulaatio Elite Dangerous on saamassa neljännen kautensa nimeltään Odyssey ensi vuoden alussa. Kauden piti alunperin ilmestyä jo joulukuussa, mutta sitä myöhäistettiin huhtikuussa.

Kauden myötä peliin saadaan odotetut ilmankehään laskeutumiset ja pelaajat pääsevät myös kävelemään planeetoilla. Aiemmin planeettojen tutkiminen on ollut mahdollista ainoastaan Scarab -ajoneuvoilla.

Pelaajat voivat löytää planeetoilta asutuksia ja asemia. Luvassa on myös ensimmäisen persoonan taistelua erilaisilla aseilla. Voit myös lyöttäytyä yhteen kavereidesi kanssa. Tätä varten peliin tuodaan uusi sosiaalinen keskus, josta pelaajat voivat ostaa päivityksiä, aseita ja muita varusteita.

Luvassa on myös uudenlaisia tehtäviä, jotka liittyvät diplomatiaan, kaupankäyntiin sekä taisteluun. Näitä tehtäviä tullaan saamaan uusilta NPC -hahmoilta.

Elite Dangerous: Odyssey ilmestyy ensi vuoden alussa.

Kommentoi