Pelialalla menee hyvin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana Kommentit pois päältä artikkelissa Pelialalla menee hyvin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana

Nintendo Switch

Yhdysvalloissa on julkaistu lukuja koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan ajalta, jotka osoittavat, että pelimyynti on maaliskuun aikana ollut pelialalla paras pitkään aikaan. julkaisi lukuja, jotka osoittavat kuinka pelilisävarusteiden, laitteistojen ja ohjelmien hankinta on kasvanut 35 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Ohjelmistoja on hankittu 34 prosenttia eli 739 dollaria enemmän viime vuotiseen verrattuna. Alkuvuosi näyttäytyi aluksi huonolta, mutta koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika toi siihen muutoksia. Laitteistojen hankinnassa on samat näkymät. Niiden kasvu on 65 prosenttia eli 461 dollaria viime vuotiseen verrattuna. Lisävarusteiden hankinta nousi 12 prosenttia eli 397 dollaria viime vuoteen verrattuna.

Nintendo Switchin myynti tuplaantui viime vuotisesta, kun taas Play Station 4 sekä Xbox Onen myynti nousi 25 prosenttia. Nintendo Switchin peliohjain oli kaikkien aikojen paras yksittäinen peliohjain. Myös kuulokkeiden hankinnassa saavutettiin ennätyslukemia, kun esimerkiksi Xbox Onen Turtle Beach’s Ear Force Stelth 600 -langaton kuuloke saavutti parhaat myyntiluvut kuulokkeiden parissa maaliskuun ja vuoden ensimmäisen neljänneksen ajalta.

NPD Group kertoi yhteenvetona, että pelimyynti maaliskuussa oli paras kuukausi Yhdysvaltojen pelimyynnissä. Animal Crossing: New Horizons oli viime Yhdysvalloissa kuukauden myydyin peli, joskin edelleen Call of Duty: Modern Warfare on tähän mennessä vuoden 2020 myydyin peli. Lukemat saavat toki uuden haastajan, kun huhtikuussa ilmestyi Final Fantasy VII Remake.

Kommentoi

Immortals Fenyx Rising -toimintapeli on julkaistu – näillä vinkeillä pääset alkuun Kommentit pois päältä artikkelissa Immortals Fenyx Rising -toimintapeli on julkaistu – näillä vinkeillä pääset alkuun

Immortals Fenyx Rising

Ubisoft on tänään julkaissut eeppisen Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailunsä. Samalla se on myös tarjonnut vinkkejä ja neuvoja pelissä etenemiseen.

Kreikkalaisiin jumaltarustoihin syöksyvä Immortal Fenyx Rising -peli vie pelaajat jumalten, hirviöiden ja titaanien maailmaan. Avoimen pelimaailman toimintaseikkailu tarjoaa hurjia taisteluita, hauskaa ongelmanratkontaa ja vapaata matkailua värikylläisessä avoimessa maailmassa.

Pelimaailman monet hirviöt ovat useista tarinoista ja legendoista tuttuja. Monet niistä ovatkin tavallisen kuolevaisen mahdin, taitojen ja varusteiden tuolla puolen. Vaikka jumalalliset voimat saattavat luoda vaikutelman helppoudesta ja kuolemattomuudesta, on hyvä muistaa, että myös monet vastukset ovat vahvoja ja vaarallisia. Myös monet pulmakohdat vaativat tarkkaa oivalluskykyä tai oikeita taitoja käyttöönsä.

Peliä ja siinä etenemistä helpottamaan on Ubisoft koostanut joukon vinkkejä, joilla jokainen pääsee alkuun helposti. Tällä tietopaketilla itse kukin voi kokea jumalallisen mahdin voiman ja nujertaa viholliset helpommin.

Mikäli jokin hirviö tai vihollinen tuntuu erityisen haastavalta, apua Kultaisen saaren myyttisten olentojen nujertamiseen löytyy täältä.

Peli on myös täynnä erilaisia asioita ja ominaisuuksia, joita kaikki pelaajat eivät ole välttämättä huomanneet tai keksineet. Ubisoft on listannut yhdeksän asiaa, joita et tiennyt voivasi tehdä Immortals: Fenyrx Rising -pelissä.

Immortals Fenyx Rising on saatavilla sekä Xbox Series X ja S, , , PlayStation 5 ja -konsoleille että PC:lle Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google Stadia -pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Amazon Luna-pelipalvelussa.

Kommentoi

The Division 2 päivittyy uuden sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 päivittyy uuden sukupolven konsoleille

The Division 2

Helmikuussa kahden vuoden iän saavuttava Ubisoftin toimintaroolipeli The Division 2 on päivittymässä uuden sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille.

Molemmat pyörittävät peliä 4K-tarkkuudella ja 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Xbox Series S -konsoli tulee todennäköisesti tukemaan pienempää 1080p:n resoluutiota.

Samalla kehittäjä Massive Entertainment on ilmoittanut, että tuleva Codename: Nightmare -päivitys tulee sisältämään ainoastaan uusia kosmeettisia kilkkeitä. Aiemmin päivityksen piti tuoda jatkoa tarinaan Kenly Collegen alueella. Kehittäjä vetosi muutoksessa koronan aiheuttamaan vaikeaan vuoteen.

The Division 2 on saatavilla Playstation 5, , Xbox Series X ja S sekä -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi