Pelialalla menee hyvin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana Kommentit pois päältä artikkelissa Pelialalla menee hyvin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana

Nintendo Switch

Yhdysvalloissa on julkaistu lukuja koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan ajalta, jotka osoittavat, että pelimyynti on maaliskuun aikana ollut pelialalla paras pitkään aikaan. NPD Group julkaisi lukuja, jotka osoittavat kuinka pelilisävarusteiden, laitteistojen ja ohjelmien hankinta on kasvanut 35 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Ohjelmistoja on hankittu 34 prosenttia eli 739 dollaria enemmän viime vuotiseen verrattuna. Alkuvuosi näyttäytyi aluksi huonolta, mutta koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika toi siihen muutoksia. Laitteistojen hankinnassa on samat näkymät. Niiden kasvu on 65 prosenttia eli 461 dollaria viime vuotiseen verrattuna. Lisävarusteiden hankinta nousi 12 prosenttia eli 397 dollaria viime vuoteen verrattuna.

Nintendo Switchin myynti tuplaantui viime vuotisesta, kun taas sekä Onen myynti nousi 25 prosenttia. Nintendo Switchin peliohjain oli kaikkien aikojen paras yksittäinen peliohjain. Myös kuulokkeiden hankinnassa saavutettiin ennätyslukemia, kun esimerkiksi Xbox Onen Turtle Beach’s Ear Force Stelth 600 -langaton kuuloke saavutti parhaat myyntiluvut kuulokkeiden parissa maaliskuun ja vuoden ensimmäisen neljänneksen ajalta.

NPD Group kertoi yhteenvetona, että pelimyynti maaliskuussa oli paras kuukausi Yhdysvaltojen pelimyynnissä. oli viime Yhdysvalloissa kuukauden myydyin peli, joskin edelleen Call of Duty: Modern Warfare on tähän mennessä vuoden 2020 myydyin peli. Lukemat saavat toki uuden haastajan, kun huhtikuussa ilmestyi Remake.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Double Eleven Limited, joka tunnetaan mm. sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa :lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Crash Bandicoot 4 ja Man of Medan Kommentit pois päältä artikkelissa Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Crash Bandicoot 4 ja Man of Medan

Crash Bandicoot 4

Kuten jo useampana aiempana kuukautena, myös heinäkuun PS Plus -pelit paljastuivat ennakkoon onnistuneesti. Luvassa on tasohyppelypeli Crash Bandicoot 4, kauhupeli The Dark Pictures Anthology: Man of Medan sekä co-op moninpeli Arcadegeddon.

Crash Bandicoot 4

Crash Bandicoot 4: It’s About Time on vuonna 2020 ilmestynyt tasohyppelypeli, joka on järjestyksessään pelisarjan kahdeksas virallinen osa. Pelissä Crash Bandicoot ja tämän sisko Coco yrittävät saada takaisin voimakkaita Quantum maskeja estääkseen Doctor Neo Cortex ja Doctor Nefarious Tropyn aikeet vallata multiversumi. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 ja PS5 -konsoleille.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Man of Medan on vuonna 2019 ilmestynyt selviytymistä, draamaa sekä kauhua yhdistelevä peli. Peli on ensimmäinen osa The Dark Pictures Anthology sarjaa, johon on kaavailtu kahdeksan osaa. Pelissä neljä opiskelijaa ja kapteeni etsivät toisen maailmansodan aikaista lentokonetta eteläiseltä Tyyneltämereltä. He saavat kuitenkin kimppuunsa merirosvoja ja ajautuvat etsimään Mantšurialaisten kulta-aarretta. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 konsoleille.

Arcadegeddon

Arcadegeddon on viime vuonna ilmestynyt co-op moninpeli, jossa pelaajat pääsevät taistelemaan erilaisissa biomeissa. Pelistä löytyy myös erilaisia minipelejä, piilotettuja aarrearkkuja sekä monenlaisia vastustajia ja loppupomoja. Pelata voi joko yksin tai enintään kolmen kaverin kanssa. Peli tulee olemaan saatavilla PS5 -konsoleille.

Pelit tulevat olemaan saatavilla heinäkuun 5. päivästä aina elokuun 2. päivään asti.

Kommentoi