Pelialalla menee hyvin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana Kommentit pois päältä artikkelissa Pelialalla menee hyvin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana

Nintendo Switch

Yhdysvalloissa on julkaistu lukuja koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan ajalta, jotka osoittavat, että pelimyynti on maaliskuun aikana ollut pelialalla paras pitkään aikaan. julkaisi lukuja, jotka osoittavat kuinka pelilisävarusteiden, laitteistojen ja ohjelmien hankinta on kasvanut 35 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Ohjelmistoja on hankittu 34 prosenttia eli 739 dollaria enemmän viime vuotiseen verrattuna. Alkuvuosi näyttäytyi aluksi huonolta, mutta koronaviruksen aiheuttama poikkeusaika toi siihen muutoksia. Laitteistojen hankinnassa on samat näkymät. Niiden kasvu on 65 prosenttia eli 461 dollaria viime vuotiseen verrattuna. Lisävarusteiden hankinta nousi 12 prosenttia eli 397 dollaria viime vuoteen verrattuna.

Nintendo Switchin myynti tuplaantui viime vuotisesta, kun taas Play Station 4 sekä Xbox Onen myynti nousi 25 prosenttia. Nintendo Switchin peliohjain oli kaikkien aikojen paras yksittäinen peliohjain. Myös kuulokkeiden hankinnassa saavutettiin ennätyslukemia, kun esimerkiksi Xbox Onen Turtle Beach’s Ear Force Stelth 600 -langaton kuuloke saavutti parhaat myyntiluvut kuulokkeiden parissa maaliskuun ja vuoden ensimmäisen neljänneksen ajalta.

NPD Group kertoi yhteenvetona, että pelimyynti maaliskuussa oli paras kuukausi Yhdysvaltojen pelimyynnissä. Animal Crossing: New Horizons oli viime Yhdysvalloissa kuukauden myydyin peli, joskin edelleen Call of Duty: Modern Warfare on tähän mennessä vuoden 2020 myydyin peli. Lukemat saavat toki uuden haastajan, kun huhtikuussa ilmestyi Final Fantasy VII Remake.

Kommentoi

Tältä näyttää uudistunut ja nopeampi Xbox -kauppa Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää uudistunut ja nopeampi Xbox -kauppa

Xbox Digital Store

Microsoft on paljastanut tulevan uudistuneen Xbox digitaalisen kauppapaikkansa ulkonäön. Uudenkarheaa kauppapaikkaa pääsevät kokeilemaan ensimmäisenä Xbox Insider -käyttäjät. Näille palvelu avautuu kokeiltavaksi huomenna keskiviikkona elokuun 5. päivä.

Uudistunut kauppapaikka on kaksi kertaa edeltäjäänsä nopeampi ja latautuu jopa alle kahdessa sekunnissa. Kaupan selattavuutta on paranneltu ja Xboxin PC -applikaatiosta tuttu sivuvalikko löytyy uudistuneesta versiosta.

Xbox Digital Store

Uusi kauppa tukee myös paremmin uudelleen lanseerattua Game Pass -palvelua. Myös erilaiset alennukset ja erikoishinnat ovat paremmin näkyvillä. Saman pelin eri versioita voi myös vertailla kätevämmin.

Uudistunut Xbox kauppapaikka tulee olemaan saatavilla ja Xbox Series X -konsoleille.

Kommentoi

Trove MMO-peli saa uuden Lunar Plunge -tapahtuman Kommentit pois päältä artikkelissa Trove MMO-peli saa uuden Lunar Plunge -tapahtuman

Trove

Vokseligrafiikalla varustettu MMO-peli Trove on saamassa uuden tapahtuman nimeltään Lunar Plunge. Tapahtuma tuo peliin uusia tehtäviä, tavaroita ja paljon muuta.

Tapahtuman aikana Invasionit vaihtuvat Starfallseiksi, joissa pelaajat keräävät tähtiä. Saatavilla on myös uusi kuusivaiheinen tehtävä, jossa Qubeslyn ja Moon Goddessin täytyy löytää tiensä kotiin.

Alunperin vuonna 2015 PC:lle ilmestyneessä pelissä pelaajat voivat luoda oman luolastonsa muokkaamalla pelimaailmaa ja kutsua sinne kavereitaan. Kerätä voi erilaisia aseita ja taravaroita sekä pelaajat voivat myös tehdä omia ratsujaan ja asusteita.

Trove on parhaillaan saatavilla PC:lle sekä ja -konsoleille.

Kommentoi