Pelihalliklassikot House of the Dead 1 ja 2 saavat uudelleenkäsittelyn Kommentit pois päältä artikkelissa Pelihalliklassikot House of the Dead 1 ja 2 saavat uudelleenkäsittelyn

House of the Dead

Segan klassiset pelihalliräiskinnät House of the Dead 1 ja 2 ovat saamassa uudelleenkäsittelyn. Pelien taustalla tulee häärimään sekä julkaisija Forever Entertainment, joka työskenteli myös Segan Panzer Dragoon 1 ja 2 -pelien uusintojen parissa.

Alunperin vuonna 1996 ja 1998 ilmestyneet pelit tulevat päivittymään modernien standardien mukaisiksi ja varmasti pelimekaniikkakin tulee uudistumaan jonkin verran.

Vielä ei ole selvää milloin kyseiset uusinnat ilmestyvät tai mille alustoille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa :lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

ilmestyy elokuun 11. päivä :lle sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One ja Switch -konsoleille.

Kommentoi