Pelihalliklassikot House of the Dead 1 ja 2 saavat uudelleenkäsittelyn Kommentit pois päältä artikkelissa Pelihalliklassikot House of the Dead 1 ja 2 saavat uudelleenkäsittelyn 46

House of the Dead

Segan klassiset pelihalliräiskinnät 1 ja 2 ovat saamassa uudelleenkäsittelyn. Pelien taustalla tulee häärimään sekä julkaisija , joka työskenteli myös Segan 1 ja 2 -pelien Switch uusintojen parissa.

Alunperin vuonna 1996 ja 1998 ilmestyneet pelit tulevat päivittymään modernien standardien mukaisiksi ja varmasti pelimekaniikkakin tulee uudistumaan jonkin verran.

Vielä ei ole selvää milloin kyseiset uusinnat ilmestyvät tai mille alustoille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition -ajopelin laaja sisältö julkistettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition -ajopelin laaja sisältö julkistettiin 32

Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition

Gear.Club Unlimited -pelisarja palaa entistä täyteläisempänä ja kokonaisvaltaisempana ajopelikokemuksena -pelikonsolille. Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition -ajopeli sisältää sen kaikki aiemmin julkaistut lisäosat sekä Porsche-autoista koostuvan pelitilan sen omine kausivaihteluineen. Alkuperäisen mukana olevan kolmen eri Porschen lisäksi valikoima kasvaa kolmella Porsche-mallilla. Nämä ovat 718 Type 982 Cayman GT4, 911 Type 992 Carrera ja 911 Turbo Type 930. Jokainen näistä malleista on saatavilla pelaajan käyttöön voittamalla Porsche Series -pelitilassa jokaisen automallin omat autokohtaiset kisat.

Porsche-laajennuksen lisäksi peli sisältää kaikki viisi pelilaajennusta. Jokainen näistä sisältää uusia automalleja ja autojen räätälöintiin sopivia tarroituksia. Aiemmin julkistettujen Jaguar F-Type R Elite GTS-, Lotus Exige S-, Mercedes-AMG C 63 S Coupé- ja McLaren 570S Humble Bee -mallien lisäksi mukana ovat muun muassa Ford Mustang GT 2015 Police-, BMW M4 Coupe-, Dodge Challenger- ja Alfa Romeo 8C Competizione -lisäautot).

Peruspelin lisäksi Porsche Edition sisältää vaikuttavan kattauksen lisäosia ja tietenkin Porsche-automerkin kilpureita.
Peruspelin lisäksi Porsche Edition sisältää vaikuttavan kattauksen lisäosia ja tietenkin Porsche-automerkin kilpureita.

Kaikkiaan ajettavia ratoja on lähes 3000 ajokilometrin edestä. Erilaisia haastekisoja löytyy 250, ja näiden ajoympäristöt vaihtelevat vuoristoista merenrantoihin ja autiomaista metsäosuuksiin. Vaihtuvien alueiden myötä vaihtuvat myös ajettavat ajopinnat asfalttiosuuksista jäisiin teihin tai mutaisiin ja hiekkaisin ralliratoihin.

Peruspelin yli 50 lisensoidun ajoneuvon lisäksi mukana on kaikkien lisäosien mukana tuomat täydennykset. Omia autoja pääsee myös räätälöimään omien mieltymysten mukaisesti. Ajo-ominaisuuksien säätämisen myötä autoihin saa erilaisen ajotuntuman ja näyttävillä tarroilla voi autonsa tuunata persoonallisen näköiseksi.

Yksinpelitilojen lisäksi mukana on jopa neljän pelaajan jaetun näytön pelitila sekä 1-8 pelaajan verkkopeli lähiverkossa tai internetissä. Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsoleille 14. marraskuuta 2019.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Doom Eternal julkaisu viivästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Doom Eternal julkaisu viivästyy ensi vuoden puolelle 41

Doom Eternal

Odotettu seuraava Doom -peli Doom Eternal julkaisu on viivästynyt ensi vuoden puolelle. Pelin piti alunperin ilmestyä marraskuun 22. päivä, mutta pelin kehittäjä id Software kertoi tarvitsevansa aikaa peliin viimeistelyyn.

Peliin tuodaan myös ilmaisena päivityksenä Invasion -tila, jossa pelaaja voi tunkeutua toisen pelaajan peliin demonina. Myös hiljattain varmistettu Doom 64 -peli tulee olemaan kaupanpäällinen Doom Eternal ennakkotilauksissa.

Doom Eternal ilmestyy maaliskuun 20. päivä 2020 Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Untitled Goose Game saapuu konsoleille ja mahdollisesti myös mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Untitled Goose Game saapuu konsoleille ja mahdollisesti myös mobiililaitteille 57

Untitled Goose Game

Aiemmin tänä syksyllä PC:lle, Macille ja -konsolille ilmestynyt hanhihassuttelupeli Untitled Goose Game on saapumassa Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. Pelin kehittäjä House House kertoi aikeista antamassaan haastattelussa ABC Newsille.

Pelin kehittäjän mukaan tiimi on myös kehittämässä pelistä yhteensopivaa kosketusnäyttöjen kanssa, mikä kielisi siitä että peli saapuisi myös mobiililaitteille ja/tai tableteille.

Yksinkertaistetulla grafiikalla varustetussa pelissä ohjataan pahansuopaa hanhea, jolla suoritetaan erilaisia tehtäviä ja aiheutetaan samalla yleistä pahennusta ihmisten keskuudessa.

Untitled Goose Game ilmestyi syyskuussa Nintendo Switch -konsolille ja PC:lle Epic Games Storen kautta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi