Pelihalliklassikot House of the Dead 1 ja 2 saavat uudelleenkäsittelyn Kommentit pois päältä artikkelissa Pelihalliklassikot House of the Dead 1 ja 2 saavat uudelleenkäsittelyn

House of the Dead

Segan klassiset pelihalliräiskinnät 1 ja 2 ovat saamassa uudelleenkäsittelyn. Pelien taustalla tulee häärimään sekä julkaisija , joka työskenteli myös Segan 1 ja 2 -pelien Switch uusintojen parissa.

Alunperin vuonna 1996 ja 1998 ilmestyneet pelit tulevat päivittymään modernien standardien mukaisiksi ja varmasti pelimekaniikkakin tulee uudistumaan jonkin verran.

Vielä ei ole selvää milloin kyseiset uusinnat ilmestyvät tai mille alustoille.

Kommentoi

Sega julkaisi minikokoisen Game Gear -käsikonsolin Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkaisi minikokoisen Game Gear -käsikonsolin

Sega Game Gear Micro

Retroilumielessä on julkaissut minikokoisen version Game Gear -käsikonsolista. Laite kulkee nimellä Game Gear Micro ja siitä on olemassa neljä eri väriversiota, joissa jokaisessa on eri pelit.

Pelien osalta mustan mallin mukana tulevat Sonic the Hedgehog, Puyo Puyo 2, Out Run ja Royal Stone -pelit. Sinisen mukana tulevat Sonic Chaos, Gunstar Heroes, Sylvan Tale ja Baku Baku Animal.

Keltaisessa Game Gear Microssa on puolestaan Shining Force Gaiden: Ensei – Jashin no Kuni he, Shining Force: The Sword of Hajya, Shining Force Gaiden: Final Conflict ja Nazopuyo Aruru no Ru -pelit. Punaisen konsolin mukana saat Revelations: The Demon Slayer, Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special, The GG Shinobi ja Columns -pelit.

Laitteessa on 1,15 tuuman näyttö, yksi kaiutin sekä liitin kuulokkeille. Sen voi ladata USB:n kautta, mutta toimii myös kahdella AAA -patterilla. Mikäli ostat kaikki neljä konsolia paketissa, Sega antaa kaupanpäälle myös Big Window -suurennuslasin.

Laitteet ovat parhaillaan saatavilla ainoastaan Japanissa 4 980 jenin hintaan. Vielä ei ole varmaa tuleeko laite myyntiin Euroopassa.

Kommentoi

Quake-moottorilla varustettu Wrath: Aeon of Ruin ilmestyy helmikuussa 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Quake-moottorilla varustettu Wrath: Aeon of Ruin ilmestyy helmikuussa 2021

Wrath: Aeon of Ruin

3D Realmsin retroileva räiskintäpeli Wrath: Aeon of Ruin on vihdoin saanut lopullisen julkaisuajankohdan – peli ilmestyy PC:lle ja konsoleille helmikuun 25. päivä 2021.

Quake -pelimoottorille kehitetty peli on parhaillaan Steamin Early Access -tilassa ja sen pelattava versio on juuri saanut uuden vihollisen, tason sekä aseen.

Pelin 90-luvun tyylille ominaiseen tapaan julkaistaan myös fyysinen Big Box -versio. Paketti sisältää taidekirjan, ääniraidan, USB-tikun täynnä digitaalista sisältöä, 5 metallista figuuria, julisteen sekä tarroja. Noin sadan dollarin arvoista pakettia on myynnissä ainoastaan rajallinen erä.

Pelin julkaisijoina toimii 3D Realmsin lisäksi 1C Entertainment ja kehittäjänä KillPixel Games. Peli ilmestyy helmikuun 25. päivä 2021 PC:lle sekä Playstation 4, Xbox One ja -konsoleille.

 

Kommentoi