Pelijulkaisija ilmoitti puolustavansa Teksasin abortin vastaista lakia – pelien kehittäjät eri mieltä Kommentit pois päältä artikkelissa Pelijulkaisija ilmoitti puolustavansa Teksasin abortin vastaista lakia – pelien kehittäjät eri mieltä

Chivalry 2

Mm. 2, ja Maneater -pelien julkaisijana toimivan Tripwiren johtaja John Gibson on ilmoittanut olevansa ylpeä Teksasin osavaltion abortin vastaisesta laista.

Kaksi Tripwirelle pelejä kehittänyttä firmaa vastasivat viestiin kertomalla olevansa eri mieltä Gibsonin kanss⁄a.

2 ja Maneater -pelejä kehittänyt Shipwright Studios kertoi keskeyttäneensä kaiken yhteistyön ja sopimukset Tripwiren kanssa.

Torontolainen puolestaan kertoi omassa viestissään olevan eri mieltä Gibsonin kanssa.

Abortin vastainen laki otettiin käytäntöön Teksasin osavaltiossa viime viikolla. Lain mukaan kuka tahansa voi haastaa oikeuteen henkilön, joka on osallistunut aborttiin, jossa sikiöllä on havaittavissa sydäntoimintoja. Yleensä tämä tarkoittaa ainoastaan kuuden viikon ikäistä sikiötä. Lain mukaan itse potilasta ei voi haastaa oikeuteen, mutta kaikki aborttia edesauttavat voi, mukaan lukien lääkärit, sairaalan henkilökunta, rahoittaja tai vaikkapa aborttiklinikalle kyydinneen taksinkuljettajan.

Kommentoi

Chivalry 2 -pelin avoin beta alkaa ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Chivalry 2 -pelin avoin beta alkaa ensi viikolla

Chivalry 2

Torn Banner Studiosin kehittämä Chivalry 2 avaa ovensa pelaajille ensi viikolla, kun luvassa on täysin ilmainen ja avoin betatestaus. Beta käynnistyy 27. päivä toukokuuta ja loppuu näillä näkymin 1. päivä kesäkuuta. Avoin beta tukee crossplay -ominaisuutta PC:n ja konsoleiden välillä ja tuo pelaajien testattavaksi myös uusia karttoja, pelitiloja, sekä mukautusvaihtoehtoja.

Suljetun betatestin tapaan peli tukee taisteluita aina 64 pelaajaan asti, tosin Team Objective -tilan servereille mahtuu kerrallaan vain 40 pelaajaa. Viimein pelaajilla on myös mahdollisuus kustomoida aseiden ja haarniskoiden ulkoasua sekä vaikuttaa hahmon pieniin yksityiskohtiin, kuten arpiin ja kasvonpiirteisiin.

Betatestaus tapahtuu PC, 4, PlayStation 5, Xbox One,  sekä S –alustoilla. Xbox -pelaajat tarvitsevat kuitenkin Xbox Live Gold -tilauksen osallistuakseen testeihin.

Keskiaikaan sijoittuvan moninpelin on tarkoitus ilmestyä 8. kesäkuuta 2021.

Kommentoi

Chivalry 2 esittelee suljettua beetatestiä uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa Chivalry 2 esittelee suljettua beetatestiä uudella trailerilla

Chivalry 2

Torn Banner Studiosin kehittämä Chivalry 2 on ollut aiemmin uutisissa julkaisun viivästymisen johdosta, mutta nyt uuden trailerin myötä peli on aloittamassa suljetun crossplay beetatestauksen.

Traileri avaa yksityiskohtia eeppisistä taisteluista sekä esittelee käytössä olevia hieman erikoisiakin aseita, kuten liekehtivät kanat. Testaus kestää huhtikuun 23. päivästä aina 26. päivään asti. Beetatestaus tapahtuu PC, Playstation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X sekä Salustoilla.

Keskiaikaan sijoittuvan moninpelin on tarkoitus ilmestyä 8. kesäkuuta 2021.

Kommentoi