Pelikonsolin valitseminen: huomioon otettavat tekijät Kommentit pois päältä artikkelissa Pelikonsolin valitseminen: huomioon otettavat tekijät

PlayStation 5

Uuden pelijärjestelmän valitseminen on monimutkaista. Sinun on otettava huomioon useita kilpailevia näkökohtia ja makusi, kun päätät, mikä konsoli sopii sinulle.

Uuden pelikonsolin mallit

Kun harkitset, mikä seuraavan sukupolven konsoli (tai edellisen sukupolven) ostaa, estetiikka tulee ensimmäisenä mieleen. Mutta se tuskin on tärkein tekijä. Tyylikäs, omaperäinen muotoilu sen sijaan on aina bonus. Myös konsolin mittasuhteet on otettava huomioon. PS5:llä on valtava muotoilu yhdeksännen sukupolven videopeleissä, mikä saattaa saada sinut valitsemaan /S:n käyttömukavuuden vuoksi. Varmista, että pidät seuraavan sukupolven pelijärjestelmän suunnittelusta, vaikka se ei olisikaan tärkein tekijä.

Mitkä ovat uuden pelikonsolisi ominaisuudet?

Pelikonsolit ovat kehittyneet yksinkertaisista pelikoneista kaikenkattavia viihdelaitteita. Joten katso, mitä uudella pelikonsolillasi on tarjota sekä pelattavuuden että muiden kuin pelitoimintojen suhteen.

Ensisijainen käyttöliittymä, säädettävät järjestelmäasetukset ja konsolikohtaiset ominaisuudet, kuten Nintendo Switchin kannettava ja telakoitu tilat, ovat kaikki esimerkkejä peliominaisuuksista.

Taaksepäin yhteensopivuus on kiistatta pakollinen ominaisuus kaikille seuraavan sukupolven alustoille. Pelaajat olivat innoissaan, kun ja paljastivat, että sen yhdeksännen sukupolven konsolit, PS5 ja Xbox Series X/S, ovat taaksepäin yhteensopivia, ja PS5 ja Xbox Series X/S jopa parantavat tiettyjä viimeisen sukupolven nimikkeitä.

Uuden pelikonsolisi hinta

Uuden pelijärjestelmäsi hinta on ensimmäinen tiesulku tielläsi. Kuten ja Microsoft, konsolivalmistajat myyvät usein konsolinsa tappiolla ja korvaavat eron peleillä ja palveluilla. Tämä toimintatapa saattaa pysyä muuttumattomana, mikä tarkoittaa, että konsolihintojen ei pitäisi nousta pilviin jokaisen uuden iteroinnin myötä. Tästä syystä on hyvä idea verrata harkitsemiesi konsolien hintoja sekä niiden muunnelmia. Kestää yleensä useita vuosia ennen kuin konsolin RRP laskee, joten pidä se mielessä.

Katso uuden pelikonsolin tekniset tiedot

Mahdollisen uuden konsolisi tekniset tiedot ovat seuraava asia, jota sinun tulee tarkastella kauttaaltaan. Jotkin konsolit käynnistetään verkkosivustoille, kuten NetBet; tämä parantaa älykästä ja parempaa elämää. Tekniset tiedot eivät ole kaikkea, ja mikä tekee pelistä ainutlaatuisen, on se, mitä luojat tekevät laitteistolla ja ohjelmistolla. Jos järjestelmän tekniset tiedot ovat kuitenkin riittämättömät (esimerkiksi jos prosessori on heikko tai tallennuskapasiteetti on rajallinen), se voi heikentää pelikokemustasi, etenkin kun laite lähestyy käyttöikänsä loppua.

Prosessori, grafiikkasuoritin, RAM, järjestelmän tallennustila, laajennettava tallennustila, laajennettu tallennustila, videolähtö, äänilähtö, yhteys ja verkkoominaisuudet ovat välttämättömiä.

Mieti, kuinka nämä tiedot vaikuttavat pelikokemukseesi. Esimerkiksi konsoli voi näyttää paperilla erinomaiselta, mutta silti huonosti kilpailijoihinsa verrattuna ja päinvastoin. Kun maksimoit alustasi ominaisuudet, Nintendo hallitsee ylimpänä.

Ottaa mukaan

Olitpa ostamassa uutta tämän sukupolven, edellisen sukupolven tai tulevien sukupolvien pelikonsolia, nämä on otettava huomioon.

Lopuksi, uskomattomin pelijärjestelmä on se, joka täyttää pelitarpeesi, olipa kyse sitten intensiivisestä yksinpelikokemuksesta, -pelaamisesta tai mahdollisuudesta katsoa mahdollisimman monta peliä suoratoistotilauksella. Tee tutkimusta ja varmista, että uusi pelikonsoli tarjoaa juuri sitä, mitä etsit.

Kommentoi