(Peli)rakkautta ilmassa? – 10 parasta peliä ystävänpäivään Kommentit pois päältä artikkelissa (Peli)rakkautta ilmassa? – 10 parasta peliä ystävänpäivään

Unohda tungokset ravintoloissa ja ylihinnoitellut ruusut! Tänä ystävänpäivänä tartu ohjaimeesi ja köllöttele rakkaasi kanssa pelaamalla maratonia, joka on täynnä naurua, yhteistyötä ja ehkä hieman ystävällistä kilpailua. Olit sitten retropelien harrastaja tai huippumoderni seikkailija, on olemassa täydellinen peli, joka sytyttää iloa ja vahvistaa sidettänne.

Alla suosittelumme, jolla virittäydyt ystävänpäivän tunnelmaan:

Portal 2 (PC, konsolit)

Portaalien avulla ajattelu on kaksi kertaa hauskempaa yhdessä! Ratkaise ovelia fysiikkapulmia käsi kädessä, naurakaa GLaDOSin pisteliäille huomautuksille ja juhli jokaista voittoa korkealla viidellä (tai voittotanssilla, ei tuomiota).

Overcooked 2 (PC, konsolit)

Viestintä ja yhteistyö ovat elintärkeitä tässä kulinaristisessa kaaoksessa! Navigoi kiireisiä keittiöitä, heitä ainesosia ja loihi ruokia paineen alla – resepti hulvattomiin riitoihin ja sydämellisiin sovintoihin. Muista, että viestintä on avainasia (ellei halua heittää tomaatteja sen sijaan, että lisäisi ne pizzaan).

Stardew Valley (PC, konsolit, mobiili)

Rakenna yhdessä elämää tässä viehättävässä pikselöidyssä maailmassa! Viljele satoa, kasvata eläimiä, koristele maatilasi ja tutki viehättävää kaupunkia. Se on täydellinen yhdistelmä rentoutumista, yhteistyötä ja loputonta mukauttamista. Kuka olisi uskonut, että virtuaalinen maanviljely voisi olla niin romanttista?

Never Have I Ever Game Edition (Mobiili)

Mausta ystävänpäivääsi tällä digitaalisella versiolla klassisesta seurapelistä. Vastaa paljastaviin kysymyksiin, jaa hulvattomia tarinoita ja löydä uusia asioita toisistanne. Muista vain, että rehellisyys on paras politiikka (ellei halua kohdata tulisia haasteita!).

It Takes Two (PC, konsolit)

Lähde fantastiselle seikkailulle Codyn ja Mayn, kinastelevan pariskunnan, kanssa, jotka ovat muuttuneet taikaiskusta nukeiksi. Ratkaise luovia pulmia, voita hulvattomia haasteita ja sytytä rakkaus uudelleen yhteistyön ja yhteistoiminnan avulla. Kyyneleitä ei tarvitse, mutta suositellaan sydäntä lämmittävää loppua.

Mario Kart 8 Deluxe (Switch)

Lopullinen juhlapeli saa romanttisen käänteen! Kilpaile voittoon ikonisilla radoilla, käytä söpöjä voimia ja nauti makeasta tyydytyksestä ylittäessäsi maaliviivan ensimmäisenä (vaikka se tarkoittaisi kumppanisi sabotointia hyvin sijoitetulla banaaninkuorella). Muista, että rakkaus on taistelukenttä, eikä kilparata ole poikkeus.

Lovers in a Dangerous Spacetime (PC, konsolit)

Navigoi yhdessä hassulla avaruusaluksella tässä kiireisessä arcade-seikkailussa. Hallitse erilaisia asemia, työskentele tiiminä ja räjäytä tiellesi värikkäitä alienlaumoja. Se on nopeatempoinen, kaoottinen ja vaatii täydellistä koordinointia – juuri kuten suhteen navigointi!'Navigoi yhdessä hassulla avaruusaluksella tässä kiireisessä arcade-seikkailussa. Hallitse erilaisia asemia, työskentele tiiminä ja räjäytä tiellesi värikkäitä alienlaumoja. Se on nopeatempoinen, kaoottinen ja vaatii täydellistä koordinointia – juuri kuten suhteen navigointi!

Unravel Two (PC, konsolit)

Yarny on takaisin, ja tällä kertaa hän tuo ystävän! Ohjaa kahta suloista lankahirviötä kauniissa, pulmallisissa maisemissa, ratkaisten haasteita, jotka vaativat yhteistyötä ja ymmärrystä. Se on sydämellinen matka ystävyyteen ja rakkauteen, muistuttaen meitä siitä, että kaksi lankaa on vahvempaa kuin yksi.

Castle Crashers Remastered (PC, konsolit)

Kuka tarvitsee ruusuja, kun voi saada pikselöityjä prinsessoja? Tämä hulvaton tappelupeli antaa sinulle mahdollisuuden liittoutua kumppanisi kanssa ja selättää vihollislaumat. Odota hullua huumoria, yliampuvaa toimintaa ja satunnaista prinsessan pelastamista – täydellistä sisäisen ritarisi (tai hädässä olevan neidon) vapauttamiseen.

Perinteiset Lautapelit (Digitaaliset Versiot)

Älä aliarvioi klassisten lautapelien voimaa! Alustat kuten Steam ja mobiili tarjoavat digitaalisia versioita ikonisista suosikeista, kuten Ticket to Ride, Carcassonne ja Pandemic. Pelaa yhdessä, kilpaile vastakkain tai liittoudu tekoälyvastustajia vastaan – mahdollisuudet ovat rajattomat!

Nämä ovat 10 suosituinta Nintendo Switch-peliä kautta aikojen Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä ovat 10 suosituinta Nintendo Switch-peliä kautta aikojen

Nintendo Switch

on jälleen julkaissut neljännesvuosittaisen myyntiraporttinsa, johon on listattu uusimmat myyntiluvut kaikkien aikojen suosituimmille -peleille.

Listan kärjessä on 8 Deluxe, joka oli myynyt jo uskomattomat 60,58 miljoonaa kappaletta vuoden 2023 loppuun mennessä. Nintendo kertoi Bros -elokuvan nostaneen monien Mario-pelien myyntiä, mukaan lukien . Sen valtava menestys voi johtua osittain myös pelin yksinkertaisuudesta ja helppoudesta, jonka vuoksi sitä on helppo suositella lähes kenelle tahansa. Vertailun vuoksi huippusuositut Red Dead Redemption II ja The Witcher 3: Wild Hunt ovat molemmat myyneet 50 miljoonaa kappaletta.

Nintendo Switchiä itsessään on puolestaan myyty nyt yli 132 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa, että se lähenee PS2:n ennätystä.

Jaetut luvut kattavat maailmanlaajuiset myynnit, sekä fyysiset että digitaaliset kappaleet.

10: New Super Mario Bros. U Deluxe – 17,2 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

9: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 20.28 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

8: Super Mario Party – 20.34 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

7: Pokemon Scarlet/ Pokemon Violet – 24.36 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

6: Pokemon Sword/ Pokemon Shield – 26.17 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

5: Super Mario Odyssey – 27.65 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

4: The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 31.61 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

3: Super Smash Bros. Ultimate – 33.67 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

2: Animal Crossing: New Horizons – 44.79 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

1: Mario Kart 8 Deluxe – 60.58 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

Lähde: Nintendo

Muun muassa nämä odotetut pelit julkaistaan maaliskuussa 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Muun muassa nämä odotetut pelit julkaistaan maaliskuussa 2021

Maaliskuu 2021 tuo jälleen mukanaan joukon mielenkiintoisia uusia pelijulkaisuja. Luvassa on täysin uusia pelejä vanhoilta mestareilta, indie-kehittäjiltä kuin myös julkaisuja uuden sukupolven konsoleille.

Balan Wonderworld

Balan Wonderworld on ensimmäinen Square Enixin tytäryhtiö Balan Companyn julkaisemista peleistä. Pelin tekemiseen osallistuivat suunnittelija Yūji Naka, joka tunnetaan alkuperäisen Sonic The Hedgehog -pelin ohjelmoinnista, sekä Naoto Ohshima, joka suunnitteli Sonicin sekä Dr. Eggmanin hahmot. Balan Wonderworld on tasohyppelypeli, jonka tarina sijoittuu Wonderworldin teatteriteemaiseen fantasiamaailmaan. Protagonistit Leo ja Emma metsästävät parannusta epäröiville sydämilleen. Balan Wonderworld julkaistaan 26. maaliskuuta PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X sekä -alustoille.

Monster Hunter Rise

on kuudes osa Capcomin suosittua Monster Hunter -pelisarjaa. Kyseessä on seuraaja vuoden 2017 pelille Monster Hunter: World, ja siinä hyödynnetään samaa avointa pelimaailmaa ja aikaisemmin tuttuja aseita ja mekaniikkoja. Mukana on kuitenkin myös paljon uusia lisäyksiä. Peli julkaistaan eksklusiivisesti Nintendo Switchille 26. maaliskuuta.

Monster Hunter Rise

Revita 

Kahden päivän päästä maaliskuun 3. päivä Early Acessina Steamista on saatavilla . Kyseessä on roguelike-henkinen tasohyppely, jonka on luonut yhden henkilön pelitiimi BenStar, ja julkaisusta vastaa puolestaan Dear Villagers. Nimetön pelihahmo herää keskeltä outoa maailmaa täynnä hirviöitä, ja ottaa tehtäväkseen saavuttaa kaukaisuudessa häämöttävä kellotorni siinä toivossa, että hän onnistuu palauttamaan muistonsa. Pelin visuaalista ilmettä hallitsee hieno retro-estetiikka, ja maailma liikkuu sivuttaisvierittävästi.

Apex Legends

Viime kesällä julkistettu  -versio  -sankariräiskinnästä saapuu maaliskuussa Nintendo Switchille. Respawn Entertainmentin julkaisema peli ilmestyi alun perin vuonna 2019. Switch-versio pelistä julkaistaan maaliskuun 9. päivä.

Apex Legends

It Takes Two

Hazelight Studiosin sekä Josef Faresin kehittämä julkaistaan maaliskuun 26. päivä. Kyseessä on kahden ruudun varaan rakennettu kaksinpeli, jossa aviopari Cody ja May muuttuvat yhtäkkiä nukeiksi outoon maailmaan. Pelaajien tehtävänä on auttaa kaksikko pois pulasta samalla korjaten avioeron partaalla oleva liitto. Peli julkaistaan PC, PS4, PS5, Xbox One, sekä Xbox Series X -alustoille.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Legendaarisen -pelisarjan neljäs osa It's About Time ilmestyi vuonna 2020. Nyt kyseinen peli on saamassa julkaisunsa seuraavan sukupolven pelikonsoleille. Activisionin julkaisema peli tulee saamaan 12. maaliskuuta julkaisunsa niin PS5 kuin Xbox Series X -konsoleille, mutta peli julkaistaan myös Nintendo Switchille.

Lisäksi maaliskuussa julkaistaan seuraavia pelejä:

 • Yakuza: Like a Dragon – 2.3 (PS5)
 • Maquette – 2.3. (PS5, PS4)
 • Monster Jam Steel Titans 2  – 2.3. (PC, PS4, Xbox One, Switch, Stadia)
 • Ranch Simulator – March 4 (PC)
 • Sir Lovelot – 3.3. (PC, PS5, PS4, Xbox One, Switch)
 • Kill It With Fire – 4.3. (PS4, Xbox One, Switch)
 • Harvest Moon: One World – 5.3. (Switch)
 • Two Point Hospital: Jumbo Edition – 5.3. (PS4, Xbox One, Switch)
 • The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition – 8.3. (PC, Stadia)
 • Monster Truck Championship (EU) – 11.3. (PS5, Xbox Series X/S)
 • Drive Buy – 12.3. (PC, Switch)
 • The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition – 16.3. (PS4, Xbox One)
 • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – 16.3. (Switch)
 • Monster Truck Championship (US) – 16.3. (PS5, Xbox Series X/S)
 • Mundaun – 16.3. (PC, PS4, Xbox One, Switch)
 • Samurai Shodown – 16.3. (Xbox Series X)
 • Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse – 16.3. (Switch)
 • Marvel's Avengers – 18.3. (PS5, Xbox Series X/S)
 • Minute of Islands – 18.3. (PC, PS4, Xbox One, Switch)
 • Plants vs Zombies: Battle for Neighborville – 19.3. (Switch)
 • Story of Seasons: Pioneers of Olive Town (US) – 23.3. (Switch)
 • Tunche – 23.3. (Switch)
 • Overcooked! All You Can Eat – 23.3. (PC, PS4, Xbox One, Switch)
 • Yakuza 6: The Song of Life – 25.3. (PC)
 • It Takes Two – 26.3. (PC, PS4, Xbox One)
 • Terminator: Resistance – Enhanced – 26.3. (PS5)
 • Story of Seasons: Pioneers of Olive Town (EU) – 26.3. (Switch)
 • Evil Genius 2: World Domination – 30.3. (PC)
 • Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 Remix – 30.3. (PC)
 • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue – 30.3. (PC)
 • Kingdom Hearts 3 + Re Mind DLC – 30.3. (PC)
 • Kingdom Hearts Melody of Memory – 30.3. (PC)
 • The Binding of Isaac: Repentance – 31.3. (PC)
 • Fallen Knight – 31.3. (PC)