Pelistriimaaja Shroud ja Logitech G julkaisivat yhteistyössä pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Pelistriimaaja Shroud ja Logitech G julkaisivat yhteistyössä pelihiiren

Logitech G303 Shroud Edition

Maailman Counter-Strike: Global Offensive -pelihuippuihin ja seuratuimpiin pelistriimaajiin lukeutuva shroud tunnetaan äärimmäisen taidokkaasta pelaamisestaan. Nopeat reaktiot, tarkka tähtäys ja hyvä pelisilmä tekevät shroudista ihaillun ja rakastetun pelaajan. Hänen ja G:n yhteistyönä syntynyt Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri on päivitetty vastaamaan shroudin vaatimuksia ja mieltymyksiä. Tämä näkyy ja tuntuu hiiren keskeisissä ominaisuuksissa, kuten hiiren muotoilussa, pinnoitteessa, painossa ja monissa yksityiskohdissa.

Entisenä CS:GO-ammattipelaajana ja suosittuna pelistriimaajana tutuksi tullut Michael ”shroud” Grzesiek tietää tarkalleen, mitä hän pelihiireltään vaatii. Uusi hiiri onkin toteutettu hänen vertaansa vailla olevan ymmärryksensä ja kokemuksensa perusteella.

”Unelmistani tuli totta, kun sain mahdollisuuden suunnitella pelihiiren Logitechin kanssa. G303 on kaikkien aikojen suosikkihiireni ja käytimme sitä inspiraationa luodessamme täydellisen hiiren. Yhteistyö Logitech G:n kanssa oli uskomaton kokemus ja olen todella ylpeä valmiista tuotteesta. Olen innoissani tuodessamme tämän fanieni saataville.”

shroud kommentoi

”On selvää, että shroud ottaa pelaamisen tosissaan. Oikeanlaiset varusteet ovat tärkeitä hänen menestykselleen. Yhteistyömme hänen kanssaan alkoi klassisesta G303 -pelihiirestä, josta räätälöimme hänen käteensä entistäkin sopivamman version. Siitä muotoutui täydellinen hiiri juuri hänen tarpeisiinsa. Jos olet shroudin fani ja haluat käyttää samaa työkalua kuin hän, tämä hiiri on oikea valinta.”

kommentoi G:n tuotepäällikkö Ujesh Desai

Shroud on tunnettu uskomattomasta tarkkuudestaan ja viehtymyksestään langattomiin hiiriin. Shroud suorastaan rakastaa G303 -pelihiiren tarkkuutta, sulavaa liikettä, muotoilua ja tuntumaa. Uusitussa hiiressä päivitettiin muotoilua ja tuntumaa sekä sijoiteltiin painikkeet uudella tavalla. Myös hiiren paino keveni ja  kytkimet sijoiteltiin uusiksi. Jopa sormien sijoittuminen hiiren ympärille koki pienimuotoisen päivityksen palvellakseen shroudin käden asentoa.

Lopputuloksena on ainutlaatuinen yhteistyön hedelmä, jossa on otettu huomioon henkilökohtainen tuntuma ja kokemus ainutlaatuisella tavalla. Tämä yhdistyy huipputason peliteknologiaan, kuten äärimmäisen alhaisen viiveen langattomaan LIGHTSPEED-teknologiaan ja huipputason suorituskykyyn. Hiiressä on myös G:n ainutlaatuinen ja vähävirtainen HERO 25K -anturi, jonka ansiosta hiiri on äärimmäisen tarkka ja nopea. Hiiressä on myös läpikuultavat sivupaneelit, joista näkee hiiren sisälle. Hiiressä on myös shroudin toivoma usb-c-liitäntä.

Vain 75 grammaa painava pelihiiri on miellyttävän kevyt ja nopea liikuttaa kaikenlaisissa pelitilanteissa. Ladattava pelihiiri toimii jopa 145 tuntia täydellä latauksella. Myös hiiren musta väri on valittu shroudin toiveiden mukaisesti.

Hinta ja saatavuus

G303 Shroud Edition -pelihiiri tulee myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

Logitech lanseerasi livesuoratoistoon suunnittellun kamerapaketin Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi livesuoratoistoon suunnittellun kamerapaketin

Logitech Mevo

Laitevalmistaja Logitech on lanseerannut uuden Mevo -striimausstudiopaketin, sekä Multicam -sovelluksen Logitech for Creators brändin alla.

Striimausstudiopaketissa on kolme kannettavaa, langatonta Start -kameraa, jotka on suunniteltu livestriimaukseen ja tallennukseen upealla 1080p HD -resoluutiolla. Mevo Start 3-Pack ja Mevo Multicam -sovellus korvaavat hankalat perinteiset laitteistot ja täyttävät sisällöntuottajien tarpeet ammattimaisen monikameralähetyksen kuvaamisessa suoraan älypuhelimella tai tabletilla.

Logitech Mevo

Sisällöntuottajat ja tapahtumatuottajat voivat käyttää livestriimaukseen ja tallentamiseen suunniteltua Start -järjestelmää videon striimaamiseen Wi-Fin, puhelimen hotspotin tai jopa lähiverkon kautta. Mevo Start -kamerat on suunniteltu pitkäkestoiseen kuvaamiseen, ja niiden sisäisen akun kesto on jopa kuusi tuntia. Käyttäjä voi halutessaan kytkeä kameran jatkuvaa käyttöä varten myös virtalähteeseen USB-C-liitännän kautta. 

”Kuvaatpa sitten keittiössäsi, äänitysstudiossa tai vaikka jalkapallopelissä, voit helposti luoda ammattimaisen, korkealaatuisen, monikamerastriimin Start 3-Packin avulla.”

Otto Cedeno, Logitech for Creatorsin -markkinointipäällikkö

Multicam -sovelluksen avulla sisällöntuottajat voivat yhdistää jopa kolme Mevo Start -kameraa ja tuottaa helposti lähetysvalmista kuvaa monikameratuotantona. Ilmaisessa sovelluksessa on edistyksellinen mutta helppokäyttöinen Auto-Director-audiomikseri ja mahdollisuus lisätä mukautettuja grafiikoita ja tekstiä livenä.

Logitech Mevo

Sisällöntuottajat voivat livestriimata ruoanlaittoa, bändin esityksen, podcast-haastattelun tai tapahtuman YouTubeen, Facebookiin, Twitchiin ja muille alustoille intuitiivisen Multicam -sovelluksen muutamalla kosketuksella.

Mevo Start -kameran 83,7 asteen diagonaalisen kuva-alan ansiosta suoratoisto ja tallennus onnistuvat immersiivisenä 1080p Full HD -kokemuksena ilman vääristävää kalansilmäefektiä. Sisäänrakennettu vastamelumikrofoni tuottaa puhdasta, selkeää ääntä, ja valittavissa on myös analoginen äänitulo (3,5 mm TRS-liitäntä) , johon voi liittää mikin tai linjatason äänijohdon.

Logitech Mevo

Hinnoittelu ja saatavuus

Mevo Start 3-Pack on saatavilla osoitteesta mevo.com ja Amazonilta hintaan 449,99 EUR. Mevo Multicam -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Play Storesta. Mevo Start on saatavilla myös yhden kameran pakkauksena suositushintaan 449,99 €. 

Kommentoi

Logitech G ja Riot Games julkistivat viralliset League of Legends -pelivälineet Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G ja Riot Games julkistivat viralliset League of Legends -pelivälineet

Logitech x Riot Games

League of Legends on yksi kaikkien aikojen suosituimpia kilpapelejä ja sen tiimoilta on järjestetty isoja kilpapelitapahtumia jo vuosia. Pelijulkaisija Riot Games ja laitevalmistaja Logitech G ovat yhteistyössä luoneet pelin ympärille sen ainutlaatuiselle tyylille kunniaa tekevän oheislaitevalikoiman. Siinä korostuvat korkeatasoinen peliteknologia ja League of Legendsin näyttävä Hextech-tyyli.

”League of Legendsiin rakastuneet pelaajat uppoutuvat siihen yhtä vahvasti kuin oikeaan maailmaan”, kommentoi Logitech G:n markkinointijohtaja Peter Kingsley. ”Loimme tämän tuotevalikoiman yhteistyössä League of Legendsin tekijöiden kanssa sillä ajatuksella, että yhdistämme ammattilaistason pelituotteemme ja pelin ikonisen Hextech-tyylin. Pelikuulokkeet, näppäimistö, hiiri ja hiirimatto on viimeistelty ainutlaatuisin värein ja kuvioin, jotka korostavat pelin tunnelmaa ja innostavat pelaamaan.”

Hextech on League of Legends -pelin taikuudella vahvistettua teknologiaa, jota hyödynnetään Piltoverin ja Zaunin alueilla. Hextech yhdistää puhtaat ja selkeät geometriset muodot, art deco -henkisen arkkitehtuurin ja magian voimat toisiinsa muodostaen modernin ja fantasian yhdistelmän. Pelin virallisena muotokielenä Hextech sekä voimaannuttaa että ohjaa pelaajia.

”Olemme innoissamme jatkaessamme yhteistyötä Logitech G:n kanssa”, kommentoi Riot Gamesin kuluttajatuotteiden johtaja Ashley Maidy. ”He ovat olleet mahtava kumppani pelaajakokemusten parantamisessa ja League of Legendsin tuomisessa osaksi elämää. Uusi ammattilaistason tuotevalikoima nostaa pelaajien kokemukset uudelle tasolle tuomalla League of Legendsin Hextech-teknologian upeiksi ja suorituskykyisiksi tuotteiksi.”

Logitechin uudet League of Legends -pelivälineet ovat enemmän kuin valikoima pelitarvikkeita. Ne ovat legendojen työkaluja, jotka on taikuudella taottuja, tieteellä vahvistettuja ja mestareiden käyttämiä.

Logitech PRO X Gaming Headset League of Legends Edition

Logitech PRO X Gaming Headset League of Legends Edition -pelikuulokkeet on tuotu innoittamaan League of Legendsin faneja ja tuomaan ammattilaistason äänentoisto pelaajille. Korkeatasoiset elementit, huippuluokan Blue VO!CE -mikrofoniteknologia, miellyttävä käytettävyys ja 7.1-tilaäänitekniikka tekevät kuulokkeista loistavan valinnan sekä kilpa- että harrastepelaamisessa. Monipuolisesti räätälöitävät ääniominaisuudet tekevät kuulokkeista sopivan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuen.

Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition

Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition on kompakti tenkeyless-pelinäppäimistö, jossa ei ole erillistä numeronäppäimistöä turhaa tilaa viemässä. Näppäimistö jättää enemmän tilaa hiiren käytölle, mikä mahdollistaa tarkemman hallittavuuden pelitilanteissa. Näppäimistössä on kestävät, mekaaniset GX Brown Tactile -kytkimet, jotka tarjoavat napakan näppäinpalautteen ilman kovaa ääntä. Näppäimistössä on ohjelmoitava LIGHTSYNC RGB -valaistus ja muisti käyttäjäkohtaisten asetusten tallentamiseen.

Logitech G PRO Wireless Mouse League of Legends Edition

Kevyt Logitech G PRO Wireless Mouse League of Legends Edition -pelihiiri hyödyntää huipputarkkaa HERO 25K -anturia ja langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa. Ohjelmoitavat toimintopainikkeet ja neljä irrotettavaa sivupainiketta tarjoavat pelaajalle monipuoliset mahdollisuudet hiiren räätälöitävyyteen. Kevyesti reagoivat ja kestävät kytkimet tekevät hiirenkäytöstä äärimmäisen nopeaa.

Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition

Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition -hiirimatto tuo suositun Summoner’s Rift -maiseman pelaajan pöydälle ja tarjoaa korkealuokkaisen alustan hiirelle. Peräti 90 senttimetriä leveä ja 40 senttimetriä syvä hiirimatto tarjoaa riittävästi tilaa vaativaan pelikäyttöön. Paksuutta näyttävällä hiirimatolla on kolme millimetriä.

Hinta ja saatavuus

Logitech PRO X Gaming Headset League of Legends Edition, Logitech PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition, Logitech PRO Wireless Mouse League of Legends Edition ja Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition ovat heti saatavana 129, 129, 129 ja 49 euron suositushintaan.

Kommentoi