Pelistriimaaja Shroud ja Logitech G julkaisivat yhteistyössä pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Pelistriimaaja Shroud ja Logitech G julkaisivat yhteistyössä pelihiiren

Logitech G303 Shroud Edition

Maailman -pelihuippuihin ja seuratuimpiin pelistriimaajiin lukeutuva shroud tunnetaan äärimmäisen taidokkaasta pelaamisestaan. Nopeat reaktiot, tarkka tähtäys ja hyvä pelisilmä tekevät shroudista ihaillun ja rakastetun pelaajan. Hänen ja G:n yhteistyönä syntynyt Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri on päivitetty vastaamaan shroudin vaatimuksia ja mieltymyksiä. Tämä näkyy ja tuntuu hiiren keskeisissä ominaisuuksissa, kuten hiiren muotoilussa, pinnoitteessa, painossa ja monissa yksityiskohdissa.

Entisenä -ammattipelaajana ja suosittuna pelistriimaajana tutuksi tullut Michael ”shroud” Grzesiek tietää tarkalleen, mitä hän pelihiireltään vaatii. Uusi hiiri onkin toteutettu hänen vertaansa vailla olevan ymmärryksensä ja kokemuksensa perusteella.

”Unelmistani tuli totta, kun sain mahdollisuuden suunnitella pelihiiren Logitechin kanssa. Logitech G303 on kaikkien aikojen suosikkihiireni ja käytimme sitä inspiraationa luodessamme täydellisen hiiren. Yhteistyö Logitech G:n kanssa oli uskomaton kokemus ja olen todella ylpeä valmiista tuotteesta. Olen innoissani tuodessamme tämän fanieni saataville.”

shroud kommentoi

”On selvää, että shroud ottaa pelaamisen tosissaan. Oikeanlaiset varusteet ovat tärkeitä hänen menestykselleen. Yhteistyömme hänen kanssaan alkoi klassisesta Logitech G303 -pelihiirestä, josta räätälöimme hänen käteensä entistäkin sopivamman version. Siitä muotoutui täydellinen hiiri juuri hänen tarpeisiinsa. Jos olet shroudin fani ja haluat käyttää samaa työkalua kuin hän, tämä hiiri on oikea valinta.”

kommentoi Logitech G:n tuotepäällikkö Ujesh Desai

Shroud on tunnettu uskomattomasta tarkkuudestaan ja viehtymyksestään langattomiin hiiriin. Shroud suorastaan rakastaa Logitech G303 -pelihiiren tarkkuutta, sulavaa liikettä, muotoilua ja tuntumaa. Uusitussa hiiressä päivitettiin muotoilua ja tuntumaa sekä sijoiteltiin painikkeet uudella tavalla. Myös hiiren paino keveni ja  kytkimet sijoiteltiin uusiksi. Jopa sormien sijoittuminen hiiren ympärille koki pienimuotoisen päivityksen palvellakseen shroudin käden asentoa.

Lopputuloksena on ainutlaatuinen yhteistyön hedelmä, jossa on otettu huomioon henkilökohtainen tuntuma ja kokemus ainutlaatuisella tavalla. Tämä yhdistyy huipputason peliteknologiaan, kuten äärimmäisen alhaisen viiveen langattomaan LIGHTSPEED-teknologiaan ja huipputason suorituskykyyn. Hiiressä on myös Logitech G:n ainutlaatuinen ja vähävirtainen HERO 25K -anturi, jonka ansiosta hiiri on äärimmäisen tarkka ja nopea. Hiiressä on myös läpikuultavat sivupaneelit, joista näkee hiiren sisälle. Hiiressä on myös shroudin toivoma usb-c-liitäntä.

Vain 75 grammaa painava pelihiiri on miellyttävän kevyt ja nopea liikuttaa kaikenlaisissa pelitilanteissa. Ladattava pelihiiri toimii jopa 145 tuntia täydellä latauksella. Myös hiiren musta väri on valittu shroudin toiveiden mukaisesti.

Hinta ja saatavuus

Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri tulee myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Äänentoistoa kesän seikkailuihin – Ultimate Ears EVERBOOM ja neljännen sukupolven BOOM-matkakaiuttimet Kommentit pois päältä artikkelissa Äänentoistoa kesän seikkailuihin – Ultimate Ears EVERBOOM ja neljännen sukupolven BOOM-matkakaiuttimet

Logitechin omistama , maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, on tänään julkistanut uuden EVERBOOM-kaiuttimen ja päivittänyt koko BOOM-malliston kierrätysmateriaaleilla ja uusilla ominaisuuksilla.

Täysin uudistettu Ultimate Ears EVERBOOM

Uusi Ultimate Ears EVERBOOM on kestävä, helposti mukana kulkeva ja ääntä 360 asteen säteellä toistava matkakaiutin. Soveltuen niin patikkaretkille kuin rannallekin, EVERBOOM tarjoaa kristallinkirkkaan äänentoiston kaikilla taajuuksilla.

 • 360 asteen äänentoisto: Akustisesti optimoitu muotoilu ja korkeatasoiset komponentit takaavat selkeän äänentoiston missä tahansa.
 • Kestävä ja kelluva: IP67-luokituksen mukainen veden- ja pölynkestävyys sekä kelluva rakenne tekevät kaiuttimesta sopivan kaikenlaisiin seikkailuihin.
 • Pitkä akunkesto: Jopa 20 tuntia äänentoistoa yhdellä latauksella.
 • Langaton Bluetooth-yhteys: Jopa 55 metrin etäisyys äänilähteestä.
 • NFC-yhteys: Nopea ja helppo Bluetooth-yhteyden muodostaminen Android-puhelimella.
 • Kiinnityshaka: Helppo kiinnittää reppuun, vyöhön tai polkupyörään.

Uudistetut kestosuosikit – WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4

Neljännen sukupolven BOOM-mallien uudistuksiin kuuluvat upeat värisävyt, sataprosenttinen kierrätysmateriaali kangaspinnoitteissa sekä USB-C-latausliitäntä. BOOM 4- ja MEGABOOM 4 -kaiuttimissa on aiempaa jykevämpi äänentoisto tehokkaamman bassoelementin ansiosta. WONDERBOOM 4:ssä on uutena ominaisuutena podcast-kuuntelutila, joka korostaa puheäänen selkeyttä.

Kestävää kehitystä

Kaikki Ultimate Ears -kaiuttimet on suunniteltu ympäristöystävällisesti. EVERBOOM-kaiuttimen muoviosista on kierrätysmuovia vähintään 58 prosenttia, WONDERBOOM 4:ssä vähintään 31 prosenttia, BOOM 4:ssä vähintään 52 prosenttia ja MEGABOOM 4:ssä vähintään 54 prosenttia. Kaikkien kaiutinmallien pinnoite on sataprosenttisesti kierrätettyä polyesterikangasta.

Hinta ja saatavuus

Ultimate Ears EVERBOOM, WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat nyt saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla. Hinnat ovat 279, 99, 149 ja 199 euroa.

Logitech G515 – Uusi matalaprofiilinen ja kompakti pelinäppäimistö Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G515 – Uusi matalaprofiilinen ja kompakti pelinäppäimistö

on tuonut markkinoille uuden G515 LIGHTSPEED TKL -pelinäppäimistön, joka on suunniteltu vaativille pelaajille. Näppäimistö on kompakti ja matalaprofiilinen, ja siinä on useita huippuluokan ominaisuuksia, kuten langaton LIGHTSPEED-yhteys, KEYCONTROL-näppäinmekaniikka ja LIGHTSYNC RGB -valaistus.

G515 LIGHTSPEED TKL on TKL-muotoiltu, eli siinä ei ole numeronäppäimistöä. Tämä tekee näppäimistöstä kompaktimman ja helpommin mukana kulkevan. Matalaprofiilinen muotoilu on myös ergonominen ja mukava käyttää.

Näppäimistössä on Logitechin uudet GL-näppäinkytkimet, jotka ovat saatavana sekä lineaarisina että taktiilisina versioina. Kytkimet ovat lyhyen matkan ja kevyen painalluksen, mikä tekee niistä nopeita ja responsiivisia. Näppäimistössä on myös PBT-näppäinhatut, jotka ovat kestäviä ja miellyttävän tuntuisia.

G515 LIGHTSPEED TKL:ssä on useita muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon pelaajille. Näitä ovat:

 • Langaton LIGHTSPEED-yhteys, joka tarjoaa nopean ja luotettavan suorituskyvyn
 • KEYCONTROL-näppäinmekaniikka, jonka avulla voit muokata näppäinten toimintoja
 • LIGHTSYNC RGB -valaistus, jonka avulla voit mukauttaa näppäimistön ilmeen
 • 2:1 LIGHTSPEED -paritusjärjestelmä, jonka avulla voit liittää kaksi langatonta laitetta samaan vastaanottimeen
 • Akun kesto jopa 36 tuntia yhdellä latauksella

Hinta ja saatavuus

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL on saatavana mustana ja valkoisena. Hinta on 149 euroa. Näppäimistö on saatavilla Logitechin verkkokaupasta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.