Perjantaina alkavasta The Wheel of Time -sarjan toisesta tuotantokaudesta saatiin uusia kuvia Kommentit pois päältä artikkelissa Perjantaina alkavasta The Wheel of Time -sarjan toisesta tuotantokaudesta saatiin uusia kuvia

Prime Videon odotettu toinen tuotantokausi -fantasiasarjasta käynnistyy tänä perjantaina ja nyt kaudesta on saatu liuta uusia kuvia. Voit katsoa kuvat alta.

Robert Jordanin tunnetuimpaan fantasiakirjasarjaan perustuvan TV-sovituksen toisella kaudella nöyrä maalaispoika Rand al'Thor (Josha Stradowski, Gran Turismo) saa tietää olevansa uudestisyntynyt lohikäärme (The Dragon Reborn) – vaarallinen historiallinen hahmo, jonka on määrä pelastaa maailma, tai tuhota se. Voimakkaista velhoista koostuvan armeijan, joka epätoivoisesti koittaa suojella Randia Pimeän voimilta, on otettava huomioon hänen kasvavat voimansa ja piilevä hulluutensa.

Ajan pyörä on kääntymässä ja viimeisenä taisteluna tunnettu kohtalonhetki lähestyy. Vaikka Rand kuvitteli jo tuhonneensa pimeän voimat, ei pahuus ole kadonnut maailmasta. Toisella kaudella sekä uudet että ikiaikaiset viholliset etsivät hajallaan olevia nuoria ystäviä Kaksvirtojen (Two Rivers) alueelta. Nainen, joka alunperin löysi heidät ja ohjasi poluillaan eteenpäin, on nyt voimaton, ja siksi ystävien on etsittävä muita voimanlähteitä joko Valosta tai Pimeydestä.

The Wheel of Time -sarjan näyttelijöihin lukeutuvat Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot) Moiraine Damodredin roolissa, Daniel Henney (Criminal Minds) Lan Mandragoranin roolissa, Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel) Nynaeve al'Mearan roolissa, Madeleine Madden (Dora ja The Lost City of Gold) Egwene al'Veren roolissa, Marcus Rutherford (Obey) Perrin Aybaran roolissa, Dónal Finn (Rogue Heroes) Mat Cauthonin roolissa sekä Ceara Coveney (Young Wallander) Elayne Trakandin roolissa.
The Wheel of Timen televisiosovituksen vastaavana tuottajana ja showrunnerina toimii Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove).

Muita sarjan vastaavia tuottajia ovat Larry Mondragon ja Rick Selvage iwot-tuotantoyhtiöstä (Winter Dragon), Ted Field Radar Pictures -yhtiöstä (Jumanji: The Next Level, Winter Dragon), Mike Weber (Jumanji: The Next Level, Beirut), Darren Lemke (Shazam!, Goosebumps, Winter Dragon), Marigo Kehoe (Outlander, The Crown), Justine Juel Gillmer (The Survivor, Halo), Sanaa Hamri (Empire, Lovestruck) ja Amanda Kate Shuman (The Blacklist). Rosamund Pike toimii niin ikään sarjan vastaavana tuottajana, ja Harriet McDougal, Brandon Sanderson ja Lauren Selig toimivat tuotannon konsultteina. The Wheel of Time -sarjan ovat tuottaneet Amazon Studios ja Sony Pictures Television.

Ajan pyörä eli The Wheel of Time -sarjan toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa yksinoikeudella Prime Videolla 1. syyskuuta

Tulevaisuutta absurdilla tavalla kuvaava Upload scifi-komediasarja saa jatkoa lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevaisuutta absurdilla tavalla kuvaava Upload scifi-komediasarja saa jatkoa lokakuussa

Upload

on julkaissut scifi-komediasarja Uploadin kolmannen kauden virallisen trailerin. Kolmas kausi tarjoilee jälleen herkullisen annoksen nerokasta huumoria, näkymiä tulevaisuudesta ja aimo annoksen absurdeja juonenkäänteitä.

Upload starttaa perjantaina 20. lokakuuta, ja kaksi uutta jaksoa julkaistaan palvelussa joka perjantai aina kauden huipennukseen 10. marraskuuta saakka. Tämä kahdeksan jakson tuotantokausi nähdään eksklusiivisesti Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti. Uploadin kaksi ensimmäistä tuotantokautta on myös katsottavissa Prime Videossa.

Upload on Emmy-palkitun kirjailijan Greg Danielsin (The Office, Parks and Recreation, King of the Hill) luoma scifi-komediasarja, joka sijoittuu teknisesti edistyneeseen tulevaisuuteen, jossa ihmisten jokapäiväiseen arkeen kuuluvat hologrammipuhelimet, itseohjautuvat autot, tekoäly ja 3D-printattu ruoka. Kuolemakin on onnistuttu kukistamaan ja tilalle on tullut virtuaalinen tuonpuoleinen, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia maailmanluokan lomaelämyksistä – mikäli kukkaro vain sen kestää.

Kolmannella kaudella seuraamme edelleen päähenkilöiden Noran ja Nathanin seikkailuja heidän yrittäessään selvittää suhteensa kiemuroita ja pysäyttää samalla salaperäisen salaliiton, joka uhkaa miljoonia ihmishenkiä. Voivatko he sulkea Freeyondin ja viimein aloittaa yhteisen elämän vai räjähtääkö Nathanin pää ennen sitä? Toisaalla Lakeview'ssa Nathanin varmuuskopio herää henkiin, eikä Ingrid ole valmis päästämään irti toisesta rakkaudestaan. Aleesha puolestaan palaa todelliseen maailmaan nousten Horizenin arvoasteikossa korkeammalle tekoälykoulutuksen ansiosta, ja rakastuu uudelleen. Luke puolestaan joutuu keräämään varallisuutta voidakseen rahoittaa oleilunsa paratiisissa, mikä ajaa hänet töihin harmaalle vyöhykkeelle.

Sarja on Greg Danielsin luomus, ja hän toimii myös sarjan showrunnerina ja vastaavana tuottajana. Muita sarjan vastaavia tuottajia ovat Howard Klein ja Jeff Blitz.

Päärooleissa loistavat näyttelijät Robbie Amell Nathanin roolissa Andy Allo Noran roolissa, Kevin Bigley Luken roolissa, Allegra Edwards Ingridin roolissa, Zainab Johnson Aleeshan roolissa ja Owen Daniels A.I. Guyn roolissa.

Upload -sarja starttaa yksinoikeudella Prime Videolla 20. lokakuuta.

Stream & Chill – nämä syyskuun suoratoistolisäykset kannattaa ottaa haltuun Kommentit pois päältä artikkelissa Stream & Chill – nämä syyskuun suoratoistolisäykset kannattaa ottaa haltuun

Syyskuun sarjasuositukset sinulle, jolla on valinnan vaikeutta

Binge-watchaus (binge-watching), eli putkikatselu, on nykypäivänä yhtä arkipäiväistä kuin oman kissan etsintäkuuluttaminen sosiaalisen median paikkakuntafoorumeilla, mutta mistä tietää, mikä sarja on seuraavaksi katsottava mestariteos sarjojen saralla? Alta voit katsoa potentiaaliset ideat, mitä kelpaa syysillassa katsella kynttilänvalossa.

The Wheel Of Time – kausi 2 (Prime Video)

Julkaisu 1.9.2023

Robert Jordanin tunnetuimpaan fantasiakirjasarjaan perustuvan TV-sovituksen toisella kaudella nöyrä maalaispoika Rand al'Thor (Josha Stradowski, Gran Turismo) saa tietää olevansa uudestisyntynyt lohikäärme (The Dragon Reborn) – vaarallinen historiallinen hahmo, jonka on määrä pelastaa maailma, tai tuhota se. Voimakkaista velhoista koostuvan armeijan, joka epätoivoisesti koittaa suojella Randia Pimeän voimilta, on otettava huomioon hänen kasvavat voimansa ja piilevä hulluutensa.

Showpainijat (Netflix)

Julkaisu 13.9.2023

Dokumenttisarjassa legendaarisen showpainijärjestön uudet omistajat ja nousevat tähdet yrittävät jättää jälkensä maailmaan myös kehän ulkopuolella.

I Am Groot – Kausi 2 (Disney+)

Julkaisu 6.9.2023

Kujeileva oksanpätkä palaa pahanteon pariin ”I Am Groot” -sarjan toisella kaudella. Tällä kertaa Baby Groot löytää itsensä tutkimasta universumia ja sen ulkopuolella tapahtuvaa, matkatessaan Guardiansin avaruusaluksissa. Hän kohtaa kasvotusten—tai nenästä nenään—uusia ja värikkäitä olentoja sekä ympäristöjä. Vin Diesel palaa Grootin äänenä viidessä täysin uudessa lyhytelokuvassa..

Sex Education – Kausi 4 (Netflix)

Julkaisu 21.9.2023

Netflixin suosittu Sex Education tule päätöksen neljännellä kaudellaan. Sex Education on Laurie Nunnin luoma brittiläinen komediasarja, jonka koko ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin tilausvideopalvelu Netflixissä 11. tammikuuta 2019. Sarja keskittyy Otis Milburnin elämään, jonka äiti on seksiterapeutti.

The Continental: From the World of John Wick (Prime Video)

Julkaisu 22.9.2023

Kolmiosainen The Continental: From the World of John Wick johdattaa katsojat suoraan John Wick -universumin keskipisteeseen, legendaariseen salamurhaajien hotelliin, The Continentaliin. Sarjassa seuraamme 1970-luvun helvetillisen New Yorkin tapahtumia nuoren Winston Scottin näkökulmasta, jossa hän kohtaa menneisyytensä varjot, jotka hän jo luuli jättäneensä taakseen. Winston kulkee vaarallisen polun hotellin salaperäiseen alamaailmaan, pyrkien kaappaamaan vallan – ja lopulta nousemaan valtaistuimelle.

Castlevania: Nocturne (Netflix)

Julkaisu 28.9.2023

Castlevania: Nocturne on tuleva amerikkalainen aikuisille suunnattu animoitu pimeän fantasiatoiminnan suoratoistotelevisiosarja, jonka on luonut ja kirjoittanut Clive Bradley ja jota johtaa tuottaja Kevin Kolde Netflixille.

A Time Called You (Netflix)

Julkaisu 8.9.2023

Surun murtama nainen siirtyy maagisesti ajassa taaksepäin vuoteen 1998 ja tapaa miehen, joka muistuttaa erehdyttävästi hänen edesmennyttä poikaystäväänsä.

Syyskuun elokuvasuositukset

Jos taasen sarjojen haltuun ottaminen ei nappaa, alta voit katsastaa suosituksemme syyskuun elokuvatarjonnastakin. Alla muutama mielenkiintoinen listaus, jotka tulevat digitaalisesti myyntiin, vuokrattavaksi tai suoratoistettavaksi syyskuun sateiden aikana.

Barbie (Youtube, mahdollisesti myös muut digitaaliset myyntialustat)

Julkaisu 12.9.2023

Barbie tuskin tässä vaiheessa esittelyitä kaipaa. Ja iloksemme sen voikin ostaa jo ensimmäisestä digitaalisesta palvelusta alkaen 12.9. Ja siihen ei muuten enää ole pitkä aika!

The Little Mermaid (Disney+)

Julkaisu 6.9.2023

on lisännyt valikoimaansa uuden version klassisesta piirretystä elokuvasta ”Pieni merenneito” (The Little Mermaid). Tämä uudelleenkuvattu versio on osa Disneyn suuntausta, jossa vanhoja animaatioelokuvia herätetään henkiin live-action formaatissa, eli näytelmäelokuvina.

Sonic The Hedgehog 2 (Netflix)

Julkaisu 8.9.2023

Sonic the Hedgehog 2 on jatko-osa vuonna 2020 ilmestyneelle ”Sonic the Hedgehog” -elokuvalle. Ensimmäinen elokuva oli menestys sekä kriitikoiden että katsojien keskuudessa, ja se perustui suosittuun videopelisarjaan, joka alkoi 1990-luvulla.

Once Upon a Crime (Netflix)

Julkaisu 14.9.2023

Punahilkka lähtee Tuhkimon kanssa kuninkaallisiin tanssiaisiin ja löytää itsensä keskeltä mysteeriä. Onnistuuko hän selvittämään tapauksen ennen keskiyötä?

Metriä sekunnissa (Prime Video)

Julkaisu 2.9.2023

Marien elämä mullistuu, kun hän – hieman vastahakoisesti – muuttaa Kööpenhaminasta Länsi-Jyllannin Vellingiin, koska hänen elämänsä rakkaus Rasmus on saanut töitä kansanopiston opettajana. Rasmus pääsee heti mukaan kansanopistoelämään, mutta Marielle Velling aiheuttaa kulttuurishokin. Hän sijoittaa sanatulvansa kerran toisensa jälkeen väärin ja oppii, ettei kuulu paikallisten joukkoon. Pikkuhiljaa hän alkaa kuitenkin kuunnella enemmän kuin puhua ja oppii, että ehkä Velling on sittenkin hänen paikkansa – ja että hänellä itselläänkin on kirjepalstan myötä pienelle yhteisölle jotain annettavaa.