Perus pilsneriä metsästämässä – ennakossa seikkailupeli Dude, Where Is My Beer? Kommentit pois päältä artikkelissa Perus pilsneriä metsästämässä – ennakossa seikkailupeli Dude, Where Is My Beer?

Dude, Where Is My Beer?

Dude, Where Is my Beer? on uusi point-and-click seikkailupeli, jossa pelaaja lähtee mahdottomalta tuntuvalle matkalle etsimään tuiki tavallista pilsner olutta.

Tehtävä ei kuitenkaan ole helppo sillä vastassa on ainoastaan mitä erikoisempia pienpanimo-oluita ja niitä lipittäviä hipstereitä. Luvassa on pulmanratkontaa ja kanssakäyntiä erilaisten henkilöiden kanssa. Baareja löytyy aina sporttibaareista, mikropanimoihin sekä rokkibaareihin.

Peli on yksi karsija Nordic Game Discovery -kilpailun viidenneltä kaudelta. Pelin tekijät ovat kotoisin Norjasta ja Costa Ricasta.

Dude, Where Is my Beer? on saatavilla nyt :lle ja OSX:lle Steam -palvelun kautta. Voit lukea pelistä lisää sen kotisivuilta.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Limited, joka tunnetaan mm. Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa :lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 -messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan :lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi