PES 2020 -pelin tuleva Euro 2020 päivitys viivästyy Kommentit pois päältä artikkelissa PES 2020 -pelin tuleva Euro 2020 päivitys viivästyy

PES 2020 x Euro 2020

Konamin jalkapallopeli oli määrä saada ilmainen Euro 2020 päivitys huhtikuun 30. päivä, mutta nyt päivityksen julkaisua on viivästetty.

Syynä on koronavirus, jonka takia on joutunut sulkemaan Japanin toimistonsa. Oikean elämän Euro 2020 turnaus piti järjestää heinäkuussa, mutta UEFA on ehdottanut turnauksen siirtoa ensi vuoden kesä-heinäkuulle.

Nähtäväksi jää tuleeko päivitys ilmestymään lainkaan tämän vuoden PES 2020 -peliin vai nähdäänkö se vasta ensi vuoden -pelissä. PES 2020 piti ilmestyä myös fyysisenä Euro 2020 -versiona.

Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri

Silent Hill: Ascension

Lokakuussa 2022 paljasti : Ascensionin, joka on uudenlainen interaktiivinen suoratoistokokemus, jossa katsojat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen. Nyt tulevasta sarjasta on saatu ensimmäinen traileri.

Kokemuksen taustalla on yhteistyössä Konamin ja Bad Robot Gamesin kanssa. Kehittäjän mukaan kyseessä on MILE (Massively Interactive Live Event) eli massiivisesti interaktiivinen live-tapahtuma. Genvid on aiemmin julkaissut samantyyppisen -kokemuksen, joka toimi Facebookin kautta.

Sarjassa katsojat voivat auttaa päättämään henkilöhahmojen kohtaloista. Tarinan edetessä yleisö voi vaikuttaa siihen, kuka selviää, kuka pelastuu tai tuomitaan tekojensa perusteella ja kuka kärsii seuraamuksista.

sisältää uusia hahmoja, hirviöitä ja paikkoja Silent Hillin universumissa. Sarja alkaa myöhemmin vuonna 2023 ja jokainen päivä on erilainen yleisön vuorovaikutuksen perusteella.

Return To Silent Hill kiinnitti pääosan esittäjänsä Kommentit pois päältä artikkelissa Return To Silent Hill kiinnitti pääosan esittäjänsä

Deadline kertoo, että ohjaaja Christphe Gansin (, Kaunotar ja Hirviö) tulevaan -videopeliin perustuvaan elokuvaan :iin on kiinnitetty ensimmäiset pääosan näyttelijät.

Jeremy Irvine (War Horse, The Railway Man) tulee näyttelemään James Sunderlandia, kun taas Hannah Emily Anderson (Jigsaw, X-Men: Dark Phoenix) esittää Mariaa (Mary)

Return To Silent Hillin kerrotaan olevan mytologinen rakkaustarina jostakusta, joka on niin syvästi rakastunut, että on valmis menemään helvettiin pelastaakseen jonkun. Se tulee samalla olemaan myös Konamin oma paluu rakastetun Silent Hill-maailman pariin.