Peter Franzén nähdään The Wheel of Time -sarjan uudella immersiivisellä trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa Peter Franzén nähdään The Wheel of Time -sarjan uudella immersiivisellä trailerilla

The Wheel of Time

Amazon on julkaissut uuden immersiivisen 360-asteen trailerin marraskuussa ilmestyvästä The Wheel of Time -sarjastaan. Voit katsoa sen alta.

Trailerissa perinteinen 2D-katsomisympäristö on muutettu kolmiulotteiseksi, 360 astetta kattavaksi tilaksi tilaääntä hyödyntäen. Trailerissa paljastuu myös Peter Franzénin sarjassa näyttelemä hahmo.

Olethan yhteydessä, jos sinulla ilmenee tästä jotain kysyttävää – tai mikäli olisit kiinnostunut arvostelemaan sarjan.

Sarja sijoittuu maagiseen maailmaan, joissa vain harvoilla naisilla on lupa käyttää sitä. Tarina seuraa Moirainea (Rosamund Pike), joka on osa Aes Sedai järjestöä. Moiraine saapuu pienkaupunkiin nimeltä Two Rivers, josta alkaa vaarallinen matka, jossa selviää kuka on profetoitu Dragon Reborn.

Sarja perustuu Robert Jordanin luomiin romaaneihin joista ensimmäinen The Eye of the World ilmestyi vuonna 1990. Yhteensä Jordan ehti tekemään kirjasarjaan 11 osaa. Kirjasarjan 12-14 julkaistiin Jordanin kuoleman jälkeen ja ne jatkoi loppuun Brandon Sanderson.

saapuu Video -palveluun marraskuun 19. päivä.

Kommentoi

The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo

The Witcher

Netflixin odotetun The Witcher -sarjan toisesta kaudesta päästään nauttimaan joulukuun 17. päivä ja faneille on tarjottu nyt helposta uuden esittelyvideon muodossa. Voit katsoa sen alta.

Videolla nähdään The 3: Wild Hunt -pelin and Wine -lisäosasta tuttu Myriapod -olento. Myriapodit ovat jättimäisen kokoisia tuhatjalkaisia.

Toisella kaudella nähdään pääosassa tuttuun tapaan of Rivian roolissa Henry Cavill, jonka toisen kauden ulkonäöstä saatiin aiemmin pilkahdus. Anya Chalotra nähdään Yenneferin roolissa, Freya Allan on Ciri ja Joey Batey on Jaskier.

Uusina näyttelijöinä mm. ja Bridgerton -sarjoista tuttuja näyttelijöitä. Aiemmin toiselle kaudelle on kiinnitetty mm. Yasen Atour, joka roolittaa Coenia, Agnes Bjorn on Vereena, Paul Bullion on Lambert, Basil Eidenbenz on Eskel, Aisha Fabienne Ross on Lydia, Kristofer Hivju on Nivellen ja Mecia Simson on Francesca.

The Witcher -sarjan toinen kausi käynnistyy Netflix -palvelussa joulukuun 17. päivä.

Kommentoi

Hanna -toimintasarjan kolmas kausi sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Hanna -toimintasarjan kolmas kausi sai uuden trailerin

Hanna

Prime Videon Hanna -sarjan kolmas ja viimeinen kausi starttaa 24. marraskuuta. Sarjan virallinen on nyt katsottavissa.

Kolmannella tuotantokaudella palataan synkän Utrax-järjestön kouluttaman salamurhaajan Hannan (Esmé Creed-Miles) matkaan hänen yrittäessä päästä vapaaksi järjestön otteesta aiemman vihamiehensä, entisen CIA-agentin Marissa Wieglerin (Mireille Enos) avulla.

He ovat pakottaneet korkea-arvoisen Utrax-agentin John Carmichaelin (Dermot Mulroney) auttamaan heitä, mutta nuoremmat salamurhaajat Sandy (Áine Rose Daly) ja Jules (Gianna Kiehl) sekä muut uudet viholliset alkavat haistaa palaneen käryä Hannan saavuttaessa päämääräänsä paljastaa maailmalle järjestön todellisen agendan ja voiman Utraxin takana.

Hanna -sarjan kolmas kausi starttaa 24. marraskuuta Prime Video -palvelun kautta.

Kommentoi