Petri Järvilehto on suomalaisen Seriously-pelistudion uusi toimitusjohtaja Kommentit pois päältä artikkelissa Petri Järvilehto on suomalaisen Seriously-pelistudion uusi toimitusjohtaja

on nimitetty mobiilipeleihin erikoistuneen Digital Entertainmentin toimitusjohtajaksi.

Ennen johtovastuuta jakanut perustajajäsen Andrew Stalbow jätti yrityksen päiviä aikaisemmin. Järvilehto toimi aiemmin studion luovana johtajana.

Järvilehto on toiminut aikaisemmin 18 vuoden ajan -pelistudiolla, joka on tunnettu , ja -julkaisuistaan. Hän oli myös kahden vuoden ajan Roviolla pelipuolen vastaavana johtajana.

Asiasta kertoi Gameindustry.biz.

Halloween-aiheinen pelipaketti tarjolla Humble Bundlesta – mukana alkuperäinen Alan Wake -peli Kommentit pois päältä artikkelissa Halloween-aiheinen pelipaketti tarjolla Humble Bundlesta – mukana alkuperäinen Alan Wake -peli

Alan Wake

Edullisista pelipaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan Halloween-aiheista pelipakettia, joka sisältää kauhuntäyteistä toimintaa ja pelejä kuten , sekä .

Paketti maksaa yhteensä 12,32 euroa ja se sisältää nämä pelit:

  • STASIS: Bone Totem
  • Bendy and the Dark Revival
  • Alan Wake Collector's Edition
  • Hidden Deep
  • Tormented Souls
  • Bendy and the Ink Machine
  • Pathologic 2
  • Moons of Madness

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Kaikki ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla. Paketti on hankittavissa ainoastaan marraskuun 3. päivään asti, joten toimi nopeasti.

Kotimainen klassikkopeli Max Payne 2 julkaistiin tasan 20 vuotta sitten Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen klassikkopeli Max Payne 2 julkaistiin tasan 20 vuotta sitten

Tasan 20 vuotta sitten, 14. lokakuuta 2003, videopelimaailma sai tutustua Max Paynen synkkään ja film noir -henkiseen jatko-osaan, : The Fall of .

Remedy Entertainmentin luoma, vahvasti kerronnallinen ja aikoinaan monellakin tapaa mullistava peli, tunnetaan erityisesti sen ”bullet time” -mekaniikasta, joka mahdollistaa ajan hidastamisen tulitaisteluissa. Pelin filmimäinen ote, syvä ja kieroutunut juoni sekä Maxin synkkä ääninäyttely ovat jättäneet lähtemättömän jäljen pelaajien sydämiin ympäri maailmaa.

Alunperin vuonna 2001 ja 2003 ilmestyneet pelit ovat saamassa modernit versioinnit PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle Remedyn oman Northlight -pelimoottorin avulla. Samainen moottori on käytössä myös , CrossFire X Story Mode ja Quantum Break -peleissä.

Näitä versiointeja innolla odotellen!