Phasmophobian uusin päivitys antaa haamuille kyvyn avata ovia Kommentit pois päältä artikkelissa Phasmophobian uusin päivitys antaa haamuille kyvyn avata ovia

Indiehitti sai juuri uuden päivityksen, joka opettaa haamut seuraamaan pelaajaa antaen niille samalla kyvyn kuunnella pelaajien ääniä, avata ovia, kaappeja sekä säiliöitä.

Päivitys tuo mukanaan myös saavutettavuutta parantavia asetusvaihtoja. Äänen voi vaihtaa nyt yksikanavaiseksi ja tuore keikan vaikeustasoa säätävä painike poistaa tehtävien vaikeustason randomisoinnin.

Koko listan päivityksen tuomista lisäyksistä voi käydä katsastamassa nimikkeen Steam-sivuilta.

Asiasta raportoi Eurogamer.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla

Trackmania

viettää suositun -kilpa-ajopelin pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelattavaa vuosien varrelta. Katso uusi traileri alta.

20 vuotta on pitkä aika mille tahansa pelisarjalle. Näin pitkällä aikajaksolla tekniset kehitysaskeleet ovat valtavia ja jopa useampi pelialusta ehtii vaihtua moisen taipaleen aikana. Trackmania on kaikesta huolimatta nauttinut kasvavasta suosiosta kaikki nämä vuodet ja nyt näitä kuluneita vuosia juhlitaan myös historian sivuja selaamalla. Ensimmäisenä juhlallisuuksia vietetään nauttimalla ensimmäisen Trackmania-pelin niin sanotusta alkuperäisestä trilogiasta eli tuomalla lumi-, aavikko- ja ralliteemaiset kisat mukaan uuteen peliin.

Näistä ensimmäisenä on vuorossa lumiteema, jonka myötä koettavaksi tulee 15 radan mittainen kampanja. Sen myötä kisakaarat muuntuvat lumiautoiksi, jotka toimivat kuin vuoden 2004 Trackmania-autot, mutta modernilla vivahteella. Samalla tämä uusi peliepisodi tuo mukanaan uuden kisa-alustan eli puun ja sata rakennusosaa peliratojen pakertajille.

Synttäreitä juhlitaan myös erilaisilla kisatapahtumilla, kuten Track of the Day- ja Cup of the Day -kisoilla, joista nautitaan lumikampanjan parissa. 30. marraskuuta kello 19.30 alkaen Ubisoft News striimaa Cup of the Day -kisan, jossa mukana ovat Trackmanian tuottaja Augustin De Vita ja sisältöpäällikkö Ayrton Lemaire. Lisäksi mukana on kymmenen striimaajaa, jotka luovat omia ratojaan Trackmanian 20-vuotisjuhlallisuuksia varten. Tämä juhlakisa on vuorossa 18. joulukuuta.

Juhlavuotta tuodaan esille myös uusilla autopinnoitteilla eli skineillä, joista kymmenen tuomariston valitsemaa vaihtoehtoa ovat esillä pelin sisäisessä Ubisoft Nadeo -klubissa.

Tänään alkavat myös Trackmanian maailmanmestaruuskisojen finaalivaiheet, jotka kisataan Ranskan Montpellierissä. Kisatapahtuma myös striimataan katsojille. Tapahtumat alkavat tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja jatkuvat koko viikonlopun. Semifinaalit ovat vuorossa sunnuntaina kello 18.00 alkaen ja varsinaiset mestaruusajot kello 21.00 alkaen.

Pelin 20-vuotinen taival jatkuu juhlatunnelmissa myöhemmissäkin päivityksissä ja 1.huhtikuuta lähtien peliin saadaan upea ralliteema omine kisoineen. Tätä seuraa paluun tekevä aavikkoteema, joka julkaistaan pelattavaksi 1. heinäkuuta alkaen osana pelin kesäkampanjaa.

Trackmania on saatavilla ilmaiseksi , , ja S sekä -konsoleille. :lle peli on saatavilla - ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Lemmikkiaiheinen The Sims 4 -lisäosa ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lemmikkiaiheinen The Sims 4 -lisäosa ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Sims 4

-pelin My First Pet Stuff Pack -lisäosa on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Steamistä.

Lisäosassa Simsit saavat seurakseen koteihinsa rottia, hamstereita, siilejä tai vaikkapa mini-vesipuhveleita. Jos omistat entuudestaan Cats & Dogs Expansion Pack -lisäosan niin saat lisäksi uusia vaatteita nelijalkaisille ystävillesi.

Voit ladata lisäosan ilmaiseksi täältä. The Sims 4 -peruspeli on myös ladattavissa ilmaiseksi.