Philips Hue-sovellus sai uuden päivityksen- uusia ominaisuuksia älyvaloille ja -kameroille Kommentit pois päältä artikkelissa Philips Hue-sovellus sai uuden päivityksen- uusia ominaisuuksia älyvaloille ja -kameroille

-sovellukseen on julkaistu uusi päivitys, joka tuo mukana useita uusia ominaisuuksia älyvaloille, liiketunnistimille ja turvakameroille. Päivitys 5.19.0 on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Päivityksen myötä käyttäjät voivat ryhmitellä liiketunnistimet ja turvakamerat yhteen, mikä helpottaa niiden hallintaa etenkin suuremmissa kodeissa. Lisäksi päivitys parantaa valokohtausten toimintaa ja tuo mukana uusia auringonlaskua muistuttavia ”Go to sleep” -automaatioasetuksia. Päivityksen myötä myös yhteensopiviin älyvalotuotteisiin tulee saataville uusia tehosteita.

Päivitetyn Hue -sovelluksen voi ladata Apple App Storesta ja Google Play Storesta.

Lähde: Hueblog

Langaton Philips PicoPix Max -projektori – liikkuvien leffa- ja pelifanien valinta Kommentit pois päältä artikkelissa Langaton Philips PicoPix Max -projektori – liikkuvien leffa- ja pelifanien valinta

Philips PicoPix Max TV 5

Boston Distribution tuo myyntiin monipuolisen ja langattoman PicoPix Max TV -videoprojektorin, jonka -käyttöjärjestelmä takaa yhteensopivuuden kaikkien yleisimpien videopalvelujen kanssa.

Philipsin ladattavien ja akkukäyttöisten videoprojektorien uusi lippulaivamalli on PicoPix Max TV. Se kykenee tuottamaan jopa 120 tuuman videokuvaa täysteräväpiirtoisella 1080p-tarkkuudella vain 3,2 metrin etäisyydeltä. Projektorin nelinkertaisen led-valotekniikan ja HDR10-kuvanparannuksen ansiosta videokuva on kirkas ja värikäs. Automaattiset Keystone-säädöt ja automaattitarkennus takaavat selkeän ja tarkan kuvan, vaikka laite ei olisikaan suoraan seinän edessä.

Videoprojektorin sisäinen mediatoistin toimii Googlen kehittämällä Android TV -käyttöjärjestelmällä, jolla on helppo hallita kaikkia videosovelluksia. Näitä sovelluksia ovat esimerkiksi kaikki tunnetut kansainväliset ja suomalaiset elokuvien ja tv-sarjojen tilauspalvelut. Projektori tukee myös langattomia Chromecast-yhteyksiä, joilla videota ja ääntä voi siirtää suoran älypuhelimista, tablettilaitteista ja tietokoneista.

Videoprojektori sopii hyvin myös videopelaamiseen esimerkiksi uusimmilla pelikonsoleilla lyhyen 30 millisekunnin viiveen ja 60 hertsin ruudunpäivityksen ansiosta.

Videoprojektori toimii myös laadukkaana Bluetooth-kaiuttimena kahden 12 watin sisäisen kaiuttimen ja bassovahvistimen avulla. Näin videoiden äänet pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa ja musiikkia voi kuunnella myös ilman videokuvaa.

Erittäin kompaktissa ja vain alle kaksi kilogrammaa painavassa PicoPix Max TV -projektorissa riittää virtaa neljän tunnin videokatseluun tai kymmenen tunnin Bluetooth-kuunteluun ladattavan akun ansiosta. Akkua voi ladata vaikkapa varavirtalähteellä USB-C- tai USB-A-liitäntöjen kautta. Näin se on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

Projektori tukee myös langattomia Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä. Monipuolisten langallisten liitäntöjen (HDMI, USB-C, USB-A, S/PDIF ja 3,5 millimetrin audio) ansiosta projektoria voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin niin kotona kuin matkoillakin.

Hallinta onnistuu helposti joko puheohjatusti Google Assistant -virtuaaliavustajan tai kätevän langattoman kaukosäätimen avulla.

Hinta ja saatavuus

Akkukäyttöinen Philips PicoPix Max TV on parhaillaan saatavilla 899 euron hintaan.