Pikaviestipalvelu Discord avasi oman pelikaupan Kommentit pois päältä artikkelissa Pikaviestipalvelu Discord avasi oman pelikaupan

Erityisesti pelaajien käyttämä pikaviestipalvelu on avannut oman pelikauppansa. Steamin ja GOGin kilpailijaksi nouseva Discordin oma kauppa sisältää liudan tuttuja pelejä sekä myös yksinomaisia nimikkeitä. Pelikauppa sijaitsee Discord ohjelmassa ja on kaikkien käytettävissä.

Pelikaupassa on vasta rajallinen määrä pelejä verrattuna kilpailijoihinsa, mutta kasvunvaraa on valtavasti ja pelejä tulee lisää jatkuvasti.

discordapp.com

Kommentoi

X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri

X-Plane 12

tuo lentosimulaation realismin seuraavalle tasolle. Kehittäjä Laminar Research on julkaissut upouuden trailerin, joka näyttää ultrarealistisen lentosimulaation tulevaisuuden, jossa kaikki perustuu todelliseen fysiikkaan.

Simulaattori sisältää 18 ainutlaatuista lentokonemallia, yksityiskohtaiset maisemat sekä yli 17 000 lentoasemaa ympäri maailmaa. Mukana on myös uudet maastotekstuurit, torneilla ja päällyste-efekteillä, jotka parantavat realistisuutta. julkaistaan joulukuussa 2022 :lle, Macille ja Linuxille.

on realistisin ja tehokkain lentosimulaattori, jossa on tarkat ilma-alusjärjestelmät ja mukaansatempaava pelimaailma. Pelin kehityksessä ovat olleet mukana oikeat lentäjät ja insinöörit. Peli on suunnattu kaikille jotka kaipaavat realistista lentosimulaatiokokemusta.

Mukana on mm.

  • Tilavuustekniset 3D-pilvet
  • Fysiikkaan perustuva fotometrinen valaistusmalli
  • 18 lentokonetta – Piper Cubista Airbus A330:een.
  • Maailmanlaajuinen 3D-vesi
  • Uudelleenkirjoitettu tekoäly-lennonjohtojärjestelmä
  • Maailmanlaajuiset 3D-metsät
  • Vuodenaikatekstuurit ja sääefektit
  • Uudistetut todelliset säätiedot sekä renderöinti

on parhaillaan saatavissa Early Access -tilassa :lle. Pelin on määrä ilmestyä virallisesti joulukuussa.

Kommentoi

Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Jazz Jackrabbit 2

Klassinen vuoden 1998 tasohyppelypeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle GOG -kauppapaikasta. Peli on ladattavissa ainoastaan hieman yli vuorokauden, joten toimi nopeasti.

Peli muistetaan erityisesti värikkäistä tasoistaan ja erittäin nopeasta pelirytmistä. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa jaetulla ruudulla. Mukana on myös moninpeli, jossa on mm. Capture the Flag, Race ja Battle -pelitilat.

Voit ladata Collection -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Kommentoi