Pixarin Inside Out 2 -elokuvan traileri esittelee hahmon, joka saa mielialalääkkeet maistumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Pixarin Inside Out 2 -elokuvan traileri esittelee hahmon, joka saa mielialalääkkeet maistumaan

Rileyn tunteet ovat saamassa monimutkaisempia ulottuvuuksia -elokuvassa. Uusi traileri tulevalle -animaation jatko-osalle on paljastanut uuden tunteen: risaisen näköisen Ahdistuksen, jonka ääni kuuluu Maya Hawkelle.

”Ahdistus, jonka äänenä on Maya Hawke, saattaa olla uusi tiimissä, mutta hän ei todellakaan ole tyyppi, joka istuisi takaistuimella”, kertoi ohjaaja Kelsey Mann. ”Se tekee paljon järkeä, kun mietitään sitä, mitä tapahtuu kaikkien meidän mielessämme.”

Uusi traileri vie meidät takaisin Riley'n mielen sisälle hänen kasvaessaan teini-ikäiseksi, ja kun purkuryhmä saapuu päämajaan, näyttää siltä, että asiat ovat muuttumassa suurella tavalla.

Inside Out 2 saapuu elokuvateattereihin kesäkuussa 2024.

Toy Story 5 on työn alla – päätähtiä kysellään jo takaisin rooleihinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Toy Story 5 on työn alla – päätähtiä kysellään jo takaisin rooleihinsa

Viides -elokuva on työn alla ja nyt näyttää siltä, että Tim Allen ja Tom Hanks saavat jo puheluita asian tiimoilta.

Allen ja Hanks toivat tietysti hahmot Buzz Lightyearin ja Woodyn eloon ensimmäisissä neljässä Toy Story -elokuvassa. Variety-lehden huomioimana Allen vahvisti esiintymisessään The Tonight Show'ssa, että on ottanut heihin yhteyttä työskennelläkseen toisessa Toy Story -elokuvassa.

”Disneyn johtaja Bob Iger sanoi, että se on käynnissä ja että se tapahtuu. He ovat ottaneet yhteyttä Tomiin ja minuun toistamaan roolit”, Allen sanoi. ”… Ihmettelet, oliko neljä liikaa. Onko viisi liikaa?”

Viimeisin pääsarjan elokuva, Toy Story 4, julkaistiin vuonna 2019. Monet odottivat sen olevan virallinen päätös pääsarjalle, ottaen huomioon sen lopetuksen, vaikka samaa voisi sanoa myös Toy Story 3:sta.

Daisy Ridley on innoissaan palatessaan takaisin Star Warsin maailmaan elokuvasarjan tulevassa osassa Kommentit pois päältä artikkelissa Daisy Ridley on innoissaan palatessaan takaisin Star Warsin maailmaan elokuvasarjan tulevassa osassa

-tähti Daisy Ridleyn mukaan hänen seuraava tulkintansa kaukaisessa galaksissa ei ollut sitä mitä hän odotti.

Colliderin haastattelussa Ridley kertoi, että hänen roolinsa paluu oli yllätys, mutta hän on ”todella innoissaan” palata Reyna tunnettuun rooliinsa. Hän uskoo, että uusi tarina on mahtava. Epävirallisen nimettömän elokuvan ohjaa Saving Facesta tunnettu Sharmeen Obaid-Chinoy. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat 15 vuotta Star Wars: Episodi 9 – The Rise of Skywalker -elokuvan jälkeiseen aikaankun Rey pyrkii jälleenrakentamaan jediritaria.

”Olen todella innoissani. Tarina on todella hieno. Odotan, että pääsen lukemaan käsikirjoituksen, koska, selvästikin, minulla ei ole muita päivityksiä. Se ei ollut sitä, mitä odotin, mutta olen todella innoissani. En ole lukenut mitään, mutta tiedän tarinan. Se on todella kertomisen arvoinen, tutkimisen arvoinen, ja uskon, että ihmiset tulevat olemaan innoissaan.”