PJ Masks -pyjamasankarit tarjoavat seikkailua perheen pienemmille Kommentit pois päältä artikkelissa PJ Masks -pyjamasankarit tarjoavat seikkailua perheen pienemmille

PJ Masks: Yön Sankarit

on julkaissut yhdessä Hasbron kanssa uuden PJ Masks: Yön Sankarit -pelin PC:lle ja konsoleille.

Pyjamasankarit -sarjaan perustuvassa pelissä seikkaillaan kolmiulotteisen tasohyppelyn merkeissä. Pääosissa nähdään tutut hahmot Kolli, Pöllö sekä Gekko.

Sankarikolmikon tehtävänä on tutkia paikkoja ja etsiä kätkettyjä keräilyesineitä sekä pysäyttää konnat Romeo, Girl ja Night Ninja.

PJ Masks: Yön Sankarit -peli on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, PC:lle sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Fire, Nvidia Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä ja S sekä One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi