Playing For The Planet – pelaamista paremman huomisen puolesta Kommentit pois päältä artikkelissa Playing For The Planet – pelaamista paremman huomisen puolesta

Videopelit ovat nopeasti kasvava ala, mikä käyttää luonnon eri resursseja niin hardwaren raaka-aineissa kuin sähkönkulutuksessa kuluttajan päässä. Tähän on herätty, ja ”Playing For The Planet” on lähtenyt kehittämään kestävämpää pelaamista tulevaisuudessa. Liikkeeseen, sen tarkoituksiin ja tavoitteisiin pääset tutustumaan allaolevista täältä ja alla olevasta videosta. Mukana ovat jo jätit ja Microsoft.

Kommentoi

RTX tuo kaivattua silmänruokaa Minecraftiin Kommentit pois päältä artikkelissa RTX tuo kaivattua silmänruokaa Minecraftiin

Minecraft RTX yöllä

julkaistiin ensimmäisen kerran -pelaajille vuonna 2009. Silloin pelin saamaa valtavaa suosiota ei vielä voinut ennustaa, koska se oli sen ajan odotuksiin nähden hyvin yksinkertaisen näköinen laatikkomaisine hahmoineen ja objekteineen ja eräänlainen tuulahdus menneisyydestä, pleikkari-ajasta joka on jo tullut uudemman kerran muotiin. Pelin karun ulkokuoren alla oli kuitenkin valtava määrä syvyyttä, proseduraalisen ympäristöjen luomisen napakymppi, joka rakensi tylsien, itseään toistavien luolastojen sijaan valtavia maailmoja, jossa oli paljon tutkittavaa ja löydettävää. Kuten menestyspelien pirtaan kuuluu, Minecraftiin on tullut koko sen olemassaolon aikana valtavasti päivityksiä ja uusia ominaisuuksia, jotka ovat osaltaan tehneet kokemusta vielä syvemmäksi.

Minecraft RTX fantasiamaailmassa

No mitä tämä sitten vaatii?

Ensinnäkin tarvitset nVidian säteenseurantaa tukevan näytönohjaimen, eli korttisi merkissä on oltava RTX. Testikoneessa on Geforce 2080. Sen lisäksi tarvitset riittävää rautaa ympärille ja mikäli koneessasi on jo vaatimukset täyttävä näytönohjan on helppo olettaa että muu kalusto on myös riittävää. Jos kalusto riittää, sinulla täytyy olla -versio Minecraftista. Ei siis java-versio vaan Windows Storesta saatava versio. Jos nämä löytyvät, on aika varmuuskopioida omat maailmansa ja ladata Xbox Insider Hub -sovellus. Täältä valitaan Beta, -versio ja odotellaan kunnes hyväksyminen tapahtuu. Version ilmestyttyä siinä meni allekirjoittaneelta kolmisen varttia. Kun hyväksyminen on tapahtunut pelin pitäisi ladata päivitetty betaversio, jonka jälkeen on aika ladata nVidian tekemät valmiit maailmat joita RTX tähän asti vasta tukee, koska kyse on vielä betaversiosta.

Kommentoi

Mixerin perustajat lähtivät hakemaan uusia – jopa valoisia – tuulia Kommentit pois päältä artikkelissa Mixerin perustajat lähtivät hakemaan uusia – jopa valoisia – tuulia

Viimeisen kahden viikon aikana striimausalustan kaksi perustajaa Matt Salsamendi ja James J. Boehm ovat jättäneet yhtiön samaan aikaan, kun se läpikäy muutenkin suuria muutoksia. Tällä hetkellä Mixer on kolmanneksi suurin suoratoistoalusta juuri Youtuben ja Twitchin perässä. Mixer on alkanut työstää sopimuksia ja yhteistyötä tunnettujen striimaajien kanssa. Mixerin potkulautana kohti katsotuimpien kärkijoukkoa alkoi kun Tyler ”Ninja” Blevins ilmoitti siirtyvänsä Mixeriin Twitchistä. Ennen kuin aukaisi ikkunansa kaverusten alustalle, se tunnettiin nimeltä Beam. -nimensä se sai vuoden 2017 aikana. Mutta mihin tyypit suuntaavat urallaan?

Valoihin! Ei sentään parrasvaloihin, vaan diskovaloihin, eli lasereihin.

Niin kauan kuin muistan, minua on kiehtonut valon käyttö edustamaan musiikkia. Varttuessani unelmoin valojen pyörittämistä EDM-festivaaleilla ja kiertueilla ja haluan jahdata tätä intohimoa isommin!

Kommentoi