Playing For The Planet – pelaamista paremman huomisen puolesta Kommentit pois päältä artikkelissa Playing For The Planet – pelaamista paremman huomisen puolesta

Videopelit ovat nopeasti kasvava ala, mikä käyttää luonnon eri resursseja niin hardwaren raaka-aineissa kuin sähkönkulutuksessa kuluttajan päässä. Tähän on herätty, ja ”Playing For The Planet” on lähtenyt kehittämään kestävämpää pelaamista tulevaisuudessa. Liikkeeseen, sen tarkoituksiin ja tavoitteisiin pääset tutustumaan allaolevista täältä ja alla olevasta videosta. Mukana ovat jo jätit ja .

Errori unboxailee: Xbox Elite Series 2 -ohjain Kommentit pois päältä artikkelissa Errori unboxailee: Xbox Elite Series 2 -ohjain

Elite Series 2 -ohjain on monipuolinen ja yksilöllistettävä ohjain, joka on suunniteltu pelaajille, jotka haluavat parempaa tarkkuutta ja hallintaa pelikokemuksessaan.

Xbox Elite Series 2 -ohjainta voi räätälöidä omaan pelityyliin sopivaksi vaihtuvilla ohjainsauvoilla ja paddle-painikkeilla. Siihen voi tallentaa kolme mukautettua profiilia ja yhden oletusprofiilin, ja profiilia voi vaihtaa lennossa. Ohjain toimii Xbox Onella ja Windows 10 -laitteilla langattomasti, Bluetoothin tai USB-C-kaapelin avulla. Akku kestää jopa 40 tuntia ja sen voi ladata kantokotelossa olevan USB-C-kaapelin ja lataustelakan avulla.

Errori unboxasi testaukseen saapuneen ohjaimen. Mitä myyntipakkauksesta löytyikään? Videon katsottavissa alta:
RTX tuo kaivattua silmänruokaa Minecraftiin Kommentit pois päältä artikkelissa RTX tuo kaivattua silmänruokaa Minecraftiin

Minecraft RTX yöllä

julkaistiin ensimmäisen kerran PC-pelaajille vuonna 2009. Silloin pelin saamaa valtavaa suosiota ei vielä voinut ennustaa, koska se oli sen ajan odotuksiin nähden hyvin yksinkertaisen näköinen laatikkomaisine hahmoineen ja objekteineen ja eräänlainen tuulahdus menneisyydestä, pleikkari-ajasta joka on jo tullut uudemman kerran muotiin. Pelin karun ulkokuoren alla oli kuitenkin valtava määrä syvyyttä, proseduraalisen ympäristöjen luomisen napakymppi, joka rakensi tylsien, itseään toistavien luolastojen sijaan valtavia maailmoja, jossa oli paljon tutkittavaa ja löydettävää. Kuten menestyspelien pirtaan kuuluu, Minecraftiin on tullut koko sen olemassaolon aikana valtavasti päivityksiä ja uusia ominaisuuksia, jotka ovat osaltaan tehneet kokemusta vielä syvemmäksi.

Minecraft RTX fantasiamaailmassa

No mitä tämä sitten vaatii?

Ensinnäkin tarvitset nVidian säteenseurantaa tukevan näytönohjaimen, eli korttisi merkissä on oltava RTX. Testikoneessa on Geforce RTX 2080. Sen lisäksi tarvitset riittävää rautaa ympärille ja mikäli koneessasi on jo vaatimukset täyttävä näytönohjan on helppo olettaa että muu kalusto on myös riittävää. Jos kalusto riittää, sinulla täytyy olla Windows-versio Minecraftista. Ei siis java-versio vaan Windows Storesta saatava versio. Jos nämä löytyvät, on aika varmuuskopioida omat maailmansa ja ladata Xbox Insider Hub -sovellus. Täältä valitaan Minecraft Beta, RTX-versio ja odotellaan kunnes hyväksyminen tapahtuu. Version ilmestyttyä siinä meni allekirjoittaneelta kolmisen varttia. Kun hyväksyminen on tapahtunut pelin pitäisi ladata päivitetty betaversio, jonka jälkeen on aika ladata nVidian tekemät valmiit maailmat joita RTX tähän asti vasta tukee, koska kyse on vielä betaversiosta.