Playseat Puma -pelituoli tuo miellyttävää ja urheilullista trendikkyyttä pelaamiseen Kommentit pois päältä artikkelissa Playseat Puma -pelituoli tuo miellyttävää ja urheilullista trendikkyyttä pelaamiseen

Playseat PUMA Active

on tuonut markkinoille monikäyttöisen Active Gaming Seat -pelituolin.

Korkealaatuista pelituotteistaan tunnettu Playseat ja laadukkaista urheiluvarusteista tunnettu Puma ovat aloittaneet yhteistyön. Ensimmäinen yhteistyössä toteutettu tuote on ergonominen ja keinuva Playseat Puma Active Gaming Seat -pelituoli. Tämä monipuolinen istuinratkaisu soveltuu kaikenlaiseen pelaamiseen asennosta riippumatta. Lisäksi istuimen trendikäs muotoilu sopii niin olohuoneen, pelihuoneen kuin lastenhuoneenkin sisustukseen.

Keinuvan ActiFit-rakenteen ansiosta pelituoli sopii yhtäältä puolimakaavaan rentoutumiseen kuin etunojamaiseen jännittämiseen tai kaikkeen siltä väliltä. Ainutlaatuiset kumivalmisteiset ja tarkkaan mitoitetut Playseat MotionForce -jalat keinahtavat eteen tai taakse juuri sopivasti pelaajan painopisteen mukaan. Oikeanlaisen ja itselleen sopivan peliasennon löytää helposti. Asentoa on myös helppo vaihtaa pienellä liikkeellä, mikä tekeekin pelituolista miellyttävän käyttää. Se myös aktivoi istujaa pelisessioiden aikana.

Playseat PUMA Active

Huipputasoisista ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu pelituoli on päällystetty hengittävällä kangaspinnoitteella, joka tuntuu miellyttävältä eikä hiosta kiivaimmissakaan pelisessioissa. Pyöristetyn pehmeä muotoilu sopii kaikenlaisille pelaajille.

Neljän verkkotaskun ansiosta erilaiset tarvikkeet on helppo pitää lähellä. Näitä ovat esimerkiksi peliohjaimet, television ja vahvistimen kaukosäätimet tai puhelin.

Hinta ja saatavuus

Playseat Puma Active Gaming Seat on saatavilla nyt 249 euron hintaan.

Viinirypäleet saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Oxbo-laitteiden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Viinirypäleet saapuvat Farming Simulator 22 -peliin Oxbo-laitteiden myötä

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema täydentyy Oxbo-valmisteisilla erikoislaitteilla ja viinirypäleillä.

Rypäleet ovat yksi Farming Simulator 22 -pelin tärkeistä lisäyksistä viljelykasvien saralla. Näitä sisältävät tilukset tuottavat satona marjoja sekä sellaisenaan nautittavaksi että jatkojalostusta varten. Niiden viljelyssä ja hoidossa tarvitaan kuitenkin erikoiskalustoa. Oxbo on erikoistunut muun muassa tähän ja tarjoaa nyt kattavan laitteistomallistonsa osana pelin jo entuudestaan monipuolista valikoimaa.

Nyt julkaistu Oxbo Pack -lisäosa sisältää muun muassa Oxbo 6030 -monitoimikerääjän, jolla maanviljelijät nappaavat rypälesadon talteen tehokkaasti. Lisäksi samalla laitteella onnistuu myös kasvien ruiskuttaminen, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Myös viljelymaiden lannoittamiseen on uusia työkaluja, kuten kolmipyöräinen ja ketterä Oxbo AT4103 tai astetta järeämpi tehokone eli peräti viisipyöräinen AT5105. Näiden avulla pellot lannoitetaan tehokkaasti, nopeasti ja hauskuudesta tinkimättä. Lisäksi laitevalikoimaan kuuluu Oxbo 2340 -karhotin, jolla työt hoituvat sujuvasti.

Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Tulevan Test Drive -ajopelin uudella videolla kruisaillaan Hong Kongin kaduilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Test Drive -ajopelin uudella videolla kruisaillaan Hong Kongin kaduilla

Test Drive Unliimited Sola Crown

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja NACONin julkaisemasta Unlimited Solar Crown -autopelistä julkaistiin pelin alfaversioon perustuva esittelyvideo, jossa kurvaillaan sekä kaupungissa että maastossa.

ei ole pelkkä autopeli, jossa ihaillaan nopeita autoja ja kolutaan läpi tarkkaan rajattuja kilparatoja. Enemmänkin kyseessä on luksuselämäntyyliä ja Hong Kongin kaupunkia mallintava ajopelikokemus, jossa toki ajellaan hulppeilla autoilla, mutta myös nautitaan ensiluokkaisesta elämästä muutoinkin kuin radoilla ajaen.

Pelin uudella esittelyvideolla tutustutaan autoilevaan elämäntapaan kaupungin kaduilla ja myös sen ulkopuolella. Radiokanavilta soiva musiikki luo omaa tunnelmaansa kaupungin rakennusten lailla ja tuo lisäsävyä ajamiseen. Yksityiskohdat, kuten risteyksissä käytettävät suuntavilkut tuovat pelin lähemmäs oikean maailman ajamista kuin ralli- tai kilparatojen kisailua. On myös hyvä huomata, että Hong Kongissa on vasemmanpuoleinen liikenne.

Peliä esittelevä versio on vielä alfavaiheessa ja peliin onkin luvassa monenlaisia kohennuksia niin graafisesti kuin pelattavuudenkin osalta. Lopullisessa versiossa on vaikuttava valikoima upeita arvostetuilta autovalmistajilta. Mukana ovat esimerkiksi Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo, joilla ajamisesta pelaaja pääsee nauttimaan. Lisäksi omia autojaan pääsee myös tuunaamaan monin eri tavoin.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy alkuvuonna 2024 sekä ja sekä S -pelikonsoleille että :lle.