Playstation 5 -konsolin hinnasta lisää huhuja liikkeellä Kommentit pois päältä artikkelissa Playstation 5 -konsolin hinnasta lisää huhuja liikkeellä

Playstation 5

Aiemmin kesäkuussa paljastetun -konsolin hinnasta on jälleen liikkellä huhuja. Aiemmin tässä kuussa konsolin hinta vilahti Ranskan Amazonin listoilla ja uudet huhut näyttävät konsolin hinnaksi samaa.

Uusien huhujen taustalla on IronManPS5 Twitter-tili, jonka mukaan Playstation 5 -konsolin hinnaksi tulisi 499€ ja digitaalisen version 399€. Samainen tili on paljastanut myös tulevien lisälaitteiden hintoja. Dualsense -ohjaimen hinnaksi tulisi 59,99€ ja latausaseman hinnaksi 29,99€. Muiden lisälaitteiden hinnaksi on ilmoitettu seuraavia: PS5 HD-kamera 59,99€, Pulse 3D kuulokkeet 179€, kaukosäädin 29,99€ ja pystyteline 19,99€.

Samaisen tilin mukaan molemmat konsolit tulisivat sisältämään 825 GB:n kokoisen SSD-aseman.

-konsolin hinnan on arvioitu alkavan n. 350 eurosta. oli ilmestyessään 100 euroa -konsolia halvempi, mutta nyt näyttäisi siltä, että seuraavan sukupolven kohdalla roolit ovat toisinpäin.

Seuraavan sukupolven konsolit ilmestyvät tämän vuoden lopulla.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta

Cyberpunk 2077

CD Projekt Redin tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä odotellaan kovasti ja nyt eräs fani on kasannut pelin kartan aiemmin julkaistujen materiaalien pohjalta.

The Districts of Night City from cyberpunkgame

Pelin Night City -kaupunki tulee koostumaan 15 eri alueesta ja oheisesta kuvasta nähdään myös miltä kyseiset alueet suunnilleen tulevat näyttämään.

Hiljattain pelistä julkaistiin 25-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään osia Night Cityn alueista. Pelimaailman luvataan olevan yksi kaikkien aikojen tarkkaan mallinnetuista.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä ja -konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalveluun. ja -versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä

SnowRunner

Yli miljoonaa pelaajaa viihdyttävän SnowRunnerin ensimmäinen kausikorttiin liittyvä lisäsisältö on nyt saatavana. Se sisältää uusia talvikarttoja, uusia ajoneuvoja ja paljon muuta.

Kausikortin hankkineet pelaajat voivat nyt matkustaa Kovd-järvelle. Se on ensimmäinen kartta jäätävällä Kuolan niemimaalla Venäjällä. Siellä pelaajat voivat suorittaa uusia tehtäviä ajaen ohuella jäällä, joka voi pettää milloin tahansa. Mukana on myös kaksi uutta ajoneuvoa, TUZ 16 “Actaeon” ja ikoninen Ford 750 4×4 CrewCab.

Toinen uusi kartta ja monia muita uudistuksia on luvassa myöhemmin kesällä. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä.

SnowRunner on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että PC:lle.

Kommentoi