PlayStation 5 -konsolin löytäminen saattaa helpottua tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5 -konsolin löytäminen saattaa helpottua tänä vuonna

Sony Playstation 5

ennustaa myyvänsä 18 miljoonaa PS5 -pelikonsolia tänä tilivuonna, mikä olisi dramaattista kasvua ja saattaisi tarkoittaa toimitusongelmien paranemista.

Jos olet etsinyt PlayStation 5:tä, mutta et ole saanut hankittua yhtä, 2022 voisi olla vuotesi. on ennustanut myyvänsä miljoonia konsoleita enemmän kuluvana tilikautena ja tämä voisi olla merkki siitä että yritys uskoo sirupulan ja muiden toimitusongelmien paranevan, johtaen useampien konsoleiden tulevaksi saataville myyntiin. Mikään ei ole varmaa tosin varmaa.

Osana Sonyn viimeisintä tiedotustilaisuuttaan sijoittajille, yritys sanoi ennustavansa myyvänsä 18 miljoonaa PS5 konsolia tilikautena, joka alkoi 1. huhtikuuta ja päättyy vuoden 2023 maaliskuun lopulla.

Vertailuna, myi 11,5 miljoonaa PS5 -konsolia tilikautena, joka päättyi 31. maaliskuuta 2022 ja 7,8 miljoonaa tätä edeltävänä tilikautena. Tähän mennessä vuonna 2022 Sony on myynyt 2 miljoonaa PS5 -konsolia, kun se myi viime vuonna 3,3 miljoonaa yksikköä saman kolmen kuukauden jakson aikana.

Samalla kun vaikuttaa optimistiselta toimitusten paranemisesta, laajempi yhteisymmärrys toimitusongelmista on vähemmän positiivinen. Jotkut teknologiamaailman edustajat uskovat toimitusongelmien venyvän vielä vuodelle 2024.

Sonyn talousjohtaja Hikori Totoki sanoi tuloskatsauksen aikana Sonyn tuntuvan ”erittäin mukavalta” ennusteen lukuun pääsemisestä ehdottaen, että ennuste saattaisi olla jopa konservatiivinen. Samaan aikaan hän kuitenkin sanoi, että kysyntä saattaa silti ylittää tarjonnan.

Totoki sanoi PlayStation 5 -varaston pysyvän ”erittäin vähäisenä”, lisäten että alkuperäisesti suunnitteli myyneensä 22,5 miljoonaa PS5 -yksikköä tässä kohti konsolin elinkaarta. Yritys kuitenkin pienensi tätä tavoitettaan komponenttimarkkinoilla olevien ”rajoitteiden” takia. Vaikka Sony saattaa ennustaa voimakkaampaa konsolimyyntiä tänä tilikautena, tämä ei kuitenkaan takaa, että voisit kävellä suoraan liikkeeseen ja poimia konsolin. Valitettavasti.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä PC:lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä PC:lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

julkaistaan sekä PlayStation 5, Series X ja S- sekä Switch -konsoleille että PC:lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

F1 22 -formulapelin ääniraidalla kuullaan mm. Charli XCX sekä Diplo Kommentit pois päältä artikkelissa F1 22 -formulapelin ääniraidalla kuullaan mm. Charli XCX sekä Diplo

F1 22

Electronic Artsin ja Codemastersin odotetun F1 22 -peli ilmestyy vihdoin heinäkuun alussa. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa peliin saadaan täysin kustomoitu ääniraita, jolla kuullaan tunnettuja artisteja, kuten Charlie XCX, Diplo, Icona Pop ja Alesso.

Ääniraidan kappaleet edustavat elektronista tanssimusiikkia ja siivittävät pelaajat entistä paremmin kisatunnelmaan.

Voit katsoa kaikki pelissä kuultavat kappaleet alta.

Bob MosesBroken Belief
BRUX ft. KimbraTake (Pat Lok Remix)
CHAII & Party FavorOh Nah Yeah
Chapter & Verse ft. Yasmin JaneTake Control
Charli XCXGood Ones (THAT KIND Remix)
Charli XCXUsed To Know Me
Chase & Status ft. Ethan HoltHold Your Ground
Cheat Codes ft. Icona PopPayback
Chris Lake, NPCA Dr** From God
CMD/CTRLNo Stress
Danny L Harle & DJ DannyOn A Mountain (Flume Remix)
deadmau5 & Wolfgang GartnerChannel 43
Diplo & TSHA ft. Kareen LomaxLet You Go
Diplo, Damian Lazarus ft. JungleDon’t Be Afraid
EartheaterScripture
Grafix ft. Reiki RuawaiSomewhere
Habstrakt ft. KARRAIce Cold
Jacknife & The Bloody BeetrootsJericho
Joe TurnerForever
Kavinsky ft. Cautious ClayRenegade
KREAM & Millean. ft. BemendéWhat You’ve Done To Me
LP Giobbi ft. Kaleena ZandersCarry Us
Mall GrabBreathing
Meduza ft. HozierTell To My Heart
NGHTMRE, Zeds Dead, Tori LevettShady Intentions
NOISYAll Of U
Öwnboss & SevekMove Your Body
Party FavorToo Much
RL Grime & BaauerFallaway
Sassy 009Blue Racecar
SONIKKULifestyle
WHIPPED CREAM, Big Freedia, UNIIQU3, Moore KismetHold Up

ilmestyy heinäkuun 1. päivä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Champions Editionin ennakkoon tilaavat pääsevät ajelemaan kolme päivää ennakkoon eli kesäkuun 28. päivä.

Kommentoi