Playstation 5 logo paljastettiin – kukaan ei yllättynyt Kommentit pois päältä artikkelissa Playstation 5 logo paljastettiin – kukaan ei yllättynyt

on paljastanut tulevan sukupolven Playstation 5 -konsolin virallisen logon. Paljastus tapahtui tänään alkaneilla 2020 -messuilla Las Vegasissa.

Playstation 5 -logo

Logo noudattaa aiempien konsolien tyylisuuntaa ja ei varmasti yllätä ketään. Logon lisäksi tulevan konsolin tekniikkaa avattiin tapahtumassa. tulee sisältämään 3D äänet, adaptiiviset painikkeet ohjaimessa, nopeampi SSD -levy, ray tracing eli säteiden seuranta sekä Ultra HD blu-ray -asema.

Mikäli aiemmat merkit pitävät paikkaansa, tulee julkistamaan Playstation 5 -konsolin virallisesti piakkoin. Nykyinen Playstation 4 - paljastettiin virallisesti helmikuussa 2013.

Seuraavan sukupolven ja Series X -konsolit saapuvat markkinoille tämän vuoden lopulla.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen Saints Row peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. Saints Row: The Third puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

Saints Row ilmestyy 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi