PlayStation 5 -ohjaimesta julkaistu herkullisia lähikuvia Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5 -ohjaimesta julkaistu herkullisia lähikuvia

Marraskuun 19. päivä ilmestyvästä  -konsolista on ripoteltu odottaville faneille tasaisin väliajoin erilaisia tiedonjyviä. Nyt argentiinalainen yritys julkaisi Instagram-tilillään yksityiskohtaisia kuvia -ohjaimesta. Ohjaimen kahvojen pinnoilla on kohokuvioina PlayStationin symbolit, mutta muissakin ohjaimen osista löytyy kohokuviointia.

PlayStation on mainostanut paljon tulevan ohjaimen DualSense-ominaisuutta. Sen kerrotaan tunnistavan eri käyttäjät, otteen ja ohjaimen käsittelyn perusteella. Konsolin hinnaksi on paljastettu 499 euroa, ja ilman optista asemaa varustetusta digitaalisesta versiosta saa maksaa 399 euroa.

Katso julkistetut kaikki kuvat tulevasta ohjaimesta:

Kommentoi

Neste Rally Finland erikoiskokeet saapuvat WRC 9 -rallipeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Neste Rally Finland erikoiskokeet saapuvat WRC 9 -rallipeliin

WRC 9

WRC 9 -rallipelin uusin päivitys tuo peliin lisää pelattavaa ja täysin ilmaiseksi. Mukana on kuusi erikoiskoetta suomalaisille tutusta Neste Rally Finlandista! Lisäksi laajennus tuo mukanaan virtaviivaisen Hyundai i20 -ralliauton ja kuljettaja Hayden Paddonin Uudesta-Seelannista. Laajennuspaketin kirsikkana toimii upea valokuvatila, jolla pelaaja voi napsia talteen ikimuistoisia hetkiä rallin tiimellyksestä.

WRC-tunnelmista voi pian nauttia myös -pelikonsolilla. Se tarjoaa upeaa rallikokemusta sulavalla 60 kuvan päivitystahdilla ultrateräväpiirtoisella 4k-tarkkuudella. -version esittelyvideon voi katsoa osoitteessa.

Suositulle WRC 8 -rallipelille jatkoa tuova WRC 9 tuo mukanaan paljon tuttuja ominaisuuksia sekä tukkukaupalla uudistuksia. WRC 9 laajentaa hyväksi todettua urapelitilaa entistä monipuolisemmaksi sisällyttäen siihen uusia tapahtumia ja tarjoamalla mahdollisuuden kehittää omaa tiimiään. Rallipeli laajentaa sisältöään tuomalla mukanaan ikonisen Safari-rallin, mutkittelevia ratoja sisältävän Japanin-rallin ja kauniiden maisemien täplittämän Uuden-Seelannin rallin. Uusittujen ratojen ja entistä monipuolisempien rallien lisäksi ajoneuvojen ajofysiikkaan ja realismiin on kehitetty entistä suurempaa huomiota. WRC 9 sisältää yhteensä 50 virallista ajotiimiä WRC-, WRC 2-, WRC 3- ja Junior WRC -sarjoista. Virallisten kisa-autojen lisäksi autovalikoima sisältää 15 historiallista klassikkoautoa WRC-kisojen värikkäästä historiasta.

WRC 9 -rallipeli julkaistiin syyskuussa sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle. Peli tulee saataville myös uusille PlayStation 5- sekä Xbox Series X ja S -sarjan pelikonsoleille niiden julkaisun yhteydessä.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -pelin julkaisu viivästyy joulukuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -pelin julkaisu viivästyy joulukuulle

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves

Jo useampaan otteeseen myöhästynyttä Cyberpunk 2077 -peliä joudutaan odottamaan vielä hieman pidempään. Peli ilmestyy nyt joulukuun 10. päivä.

Alunperin pelin oli määrä ilmestyä huhtikuussa, mutta sitä viivästettiin syyskuulle. Sittemmin pelin julkaisu siirrettiin marraskuulle, mutta sitä joudutaan nyt odottamaan 21 päivää enemmän. Syyksi viivästymiselle on monille eri alustoille toimittamisesta johtuvat haasteet.

Vain kuukausi sitten pelin kehittäjä CD Projekt Red myönsi että työntekijät paiskivat töitä pelin parissa kuusi päivää viikossa julkaisupäivään asti. Se myös vakuutteli aiemmin, että pelin julkaisua ei tulla enää viivästyttämään.

Cyberpunk 2077 ilmestyy joulukuun 10. päivä , Playstation 4, Xbox Series ja Xbox One -konsoleille, PC:lle Epic Games Store ja GOG -kauppapaikkojen kautta sekä Google Stadia -pelipalveluun.

Kommentoi