PlayStation 5 päivittyi isosti – odotettu tuki SSD -lisäasemille sekä 3D Audio -tuki Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5 päivittyi isosti – odotettu tuki SSD -lisäasemille sekä 3D Audio -tuki

PlayStation 5

on julkaissut PlayStation 5 -konsoliin lukuisia päivityksiä, jotka tuovat konsoliin mm. tuen 3D Audio -äänille ja tuen erillisille M.2 SSD -lisälevyille.

Näiden lisäksi Control Centeriä voi muokata ja viesteihin pääsee käsiksi suoraan Game Base -näkymästä. PlayStation 4 ja PlayStation 5 -pelit löytyvät jatkossa omista lokeroistaan pelikirjastosta. Lisäksi PlayStation Now -pelaajat voivat valita 720p ja 1080p -resoluutioiden välillä.

Challenge -korttien suorittamiset tallenetaan jatkossa automaattisesti ja Trophyjen seuraamisen on tuotu uusi helpottava seurantatyökalu.

Syyskuun 23. päivä pelaajat voivat striimata pelejä Remote Play -ominaisuuden kautta käyttäen mobiilidataa. Aiemmin kyseinen ominaisuus on toiminut vain langattoman verkon kautta.

Näin asennat M.2 SSD -aseman PlayStation 5 -konsoliin.

PS App -sovellus puolestaan tulee saamaan näytönjako-ominaisuuden, jossa voit lähettää viestin kaverillesi joka parhaillaan pelaa PS5 -konsolia ja tämä voi alottaa näytönjaon suoraan.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja Stadia-pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille että PC:lle Store ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

Cloud Core

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä PC:n kanssa.

etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, EMEA

Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi