PlayStation 5 saa seitsemän uutta indie-peliä – mukana mm. Disco Elysium Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5 saa seitsemän uutta indie-peliä – mukana mm. Disco Elysium

Disco Elysium

on paljastanut julkaisevansa seitsemän indie-peliä -konsolille.

Ensimmäisen peleistä on suosittu dekkariroolipeli Disco Elysium ja tarkemmin Final Cut -versio, joka ilmestyy maaliskuun 30. päivä. Peli sisältää uusia tehtäviä, yleisiä parannuksia ja kovanluokan ääninäyttelijät.

Seuraavaksi vuorossa on asymmetrinen co-op-seikkailupeli Operation: Tango. Siinä pelaajat omaksuvat, joko hakkerin tai agentin roolin selvittääkseen pulmia. Peli saapuu PS5 ja -konsolille tänä keväänä.

-pelin julkaisija Finji puolestaan julkaisee Chicory: A Colorful Tale -pelin, jossa pelaajat pääsevät tuomaan värit takaisin maailman maagisen pensselin avulla. Peli ilmestyy keväällä PS4 ja PS5 -konsoleille.

Nour: Play With Your Food -pelissä pelaajat pääsevät leikkimään ruoalla. Ruoan valmistuksen ja esillelaiton ohella pelin musiikki reagoi tilanteeseen eri ainesosien perusteella. Peli ilmestyy keväällä.

Where The Heart Leads on Metroid Prime 3 -kehittäjä Armature Studion uusi peli. Siinä valinnoilla on merkitystä ja reflektoi elämäänsä menneen, nykyhetken ja tulevaisuuden muodossa. Peli ilmestyy heinäkuun 13. päivä PS4 ja PS5 -konsoleille.

Puzzling Places on kolmiulotteinen palapeli, jota pelaajat pääsevät kokoamaan virtuaalitodellisuudessa. Peli ilmestyy :lle loppuvuodesta.

Heavenly Bodies on avaruuteen sijoittuva ja fyysikanmallinnukseen perustuva pulmanratkontapeli. Peli hyödyntää uuden DualSense -ohjaimen ominaisuuksia ja ilmestyy myöhemmin tänä vuonna PS4 ja PS5 -konsoleille.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.