PlayStation 5:n langaton ohjain esitelty Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5:n langaton ohjain esitelty

PS5 DualSense Playstation 5

on julkistanut tietoja ja kuvia uudesta PS5 -pelikonsolin ohjaimesta. -nimeä kantava langaton ohjain tulee pitämään sisällään suurimmaksi osin samat ominaisuudet, kuin 4 -ohjainkin.

Suurimpia muutoksia Sony tuo kosketus-, tunto- ja äänipuolelle, ja ohjaimessa onkin tuntoaistia ajatellen haptinen palaute. Haptinen palaute lisää erilaisia ​tuntemuksia pelatessa, kuten pientä ”karkeutta” autoa ajaessa mudan läpi. DualSensen L2- ja R2-painikkeet ovat samoin mukautettuja kirjaimellisen jännityksen lisäämiseksi, kuten nuolta vireeseen vedettäessä jousipyssyllä ammuttavaksi. Laitteistoinsinöörien kanssa tutkittuaan mahdolliset tavat asettaa liipaisimet ja komponentit, ovat liipaisimet päätetty sijoittaa ohjaimeen hieman muunnellussa kulmassa. Otteeseen on myös tehty pieniä päivityksiä, ja täten ohjaimen olisi määrä tuntua pienemmältä kuin mitä se varsinaisesti on. Muutoksien yhteydessä on mielessä pidetty myös ohjaimen ladattava akku, ja pyritty maksimoimaan sen kestävyys kuitenkin pitäen ohjain mahdollisimman kevyenä.

Äänipuolella DualSense sisältää sisäänrakennetun mikrofoniryhmän, jonka avulla pelaajat voivat helposti keskustella ilman kuulokemikrofonia, mutta tuki headsetille on toki olemassa.

Ohjaimesta Share-näppäimen korvaa uusi Create-näppäin, josta tarkempaa tietoa myöhemmin, mutta painikkeen olisi tarkoitus avata ”uusia uraauurtavia tapoja pelaajille luoda eeppistä pelisisältöä jaettavaksi maailmalle tai itselleen nautittavaksi”.

DualSense on testattu monenlaisilla pelaajilla, joilla on erilaisia ​​käsikokoja, jotta mukavuustaso olisi parhain kaikille.

”DualSense merkitsee radikaalia poikkeamista aiemmista ohjainvalikoimistamme ja kuvaa kuinka vahvasti haluamme tehdä sukupolven hypyn PS5:llä. Uusi ohjain, yhdessä PS5:n monien innovatiivisten ominaisuuksien kanssa, tulee muuntamaan pelaamista – jatkaen PlayStation-tehtäväämme siirtää pelaamisen rajoja nyt ja tulevaisuudessa.” – Jim Ryan, toimitusjohtaja, Sony Interactive Entertainment  

Julkistus kokonaisuudessaan tästä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024

Warhammer 40000 Space Marine 2

Space Marine 2 tarjoaa vauhdikasta toimintaa sekä yksinpelinä että yhteistyössä tai muita pelaajia vastaan. Warhammer 40,000 -universumin synkkää tunnelmaa henkivä peli sijoittaa pelaajat avaruusjalkaväen eliittisotilaiden saappaisiin taistelemaan ihmiskunnan vihollisia vastaan.

Moninpelipuolella pelaajat voivat valita puolensa joko Imperiumia tukevien Space Marinejen tai kaaoksen nimissä taistelevien Chaos Space Marinejen joukoista. Pelaajat jaetaan kahden kuuden hengen tiimiin ja ottelevat toisiaan vastaan kolmessa eri pelimuodossa: suoraviivaisessa Annihilationissa, taktisemmissa Seize Ground- ja Capture & Control -tiloissa.

Yhteistyöpeliä kaipaavat voivat puolestaan lyöttäytyä kavereiden kanssa kolmen hengen joukkueeksi ja taistella hirviömäisiä vihollisia vastaan Operations Mode -pelitilassa.

Monipuolisuutta peliin tuovat kuusi erilaista hahmoa, joista jokaisella on omat erikoisominaisuutensa ja varusteensa. Hahmoja voi myös muokata mieleisekseen erilaisten panssarivaihtoehtojen ja värien avulla. Lisäksi erikseen hankittava kausikortti tuo mukanaan uusia kosmeettisia vaihtoehtoja ja pelattavaa, kuten uusia tehtäviä, aseita ja vihollisia.

Space Marine 2 ilmestyy 9. syyskuuta 2024 :lle, /S:lle ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.