PlayStation Classic ilmestyy joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation Classic ilmestyy joulukuussa

on päättänyt hypätä konsolien henkiinherättäjäisiin ja on ilmoittanut julkaisevansa PlayStation Classic -pelikonsolin. Pelikone ilmestyy joulukuun 3. päivä ja sen hinta on alustavasti 100 dollaria.

Konsoli sisältää 20 valmiiksiladattua peliä joiden joukossa on mm. VII, Tekken 3, Wild Arms, Jumping Flash sekä Ridge Racer Type 4. Lisää pelejä on luvassa vielä ennen vuodenvaihdetta.

Kooltaan konsoli on noin 45% pienempi kuin alkuperäinen ja sen mukana tulee HDMI ja USB -kaapeli, sekä kaksi alkuperäistä ohjainta.

Kommentoi

Horizon Forbidden West -pelin tarinavideo katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Forbidden West -pelin tarinavideo katsottavissa

Horizon Forbidden West

Kovasti odotetusta Horizon Forbidden West -pelistä on vihdoin saatu pelin tarinaan keskittyvä video. Voit katsoa sen alta.

Pelissä päähahmo Aloy jatkaa taisteluaan dinosaurusmaisia koneita vastaan post-apokalyptisessä maailmassa. Lisäksi hän saa vastaansa sodassa keskenään olevat ihmisjoukkiot. Maailmaa vaivaa myös rutto ja täysin uudenlaiset koneet.

ilmestyy yksinoikeudella 5 ja PlayStation 4 -konsoleilla helmikuun 18. päivä 2022.

Horizon Forbidden West launches Feb. 18 on 5 and PlayStation 4.

Kommentoi

PlayStation 3 -pelit alkoivat ilmestyä PS Storeen – taaksepäin yhteensopivuus tulossa? Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 3 -pelit alkoivat ilmestyä PS Storeen – taaksepäin yhteensopivuus tulossa?

PlayStation Store

PlayStation 3 -pelejä on alkanut yllättäen ilmestymään Sonyn digitaaliselle pelikauppapaikalle PlayStation Storeen PlayStation 5 -konsolilla.

Käyttäjät ovat havainneet pelejä kuten Dead or Alive 5, Bejeweled sekä Price of Persia on ilmestynyt kauppapaikalle PS3-versioina. Osa peleistä osoittaa suoraan PlayStation Now -versioon, mutta osalla on omat hinnat.

Mielenkiintoisen asiasta tekee esimerkiksi se, että Dead or Alive 5 ei kuulu parhaillaan PlayStation Now valikoimaan Euroopassa.

Tämä on tietenkin ruokkinut huhuja, että Sony olisi tuomassa taaksepäin yhteensopivuuden PS3 ja PS5 -konsolien välille.

Joulukuussa 2021 huhuiltiin, että Sony olisi tekemässä kilpailijaa Microsoftin Xbox Game Pass -palvelulle. Huhujen mukaan PlayStation Now ja palvelut yhdistyisivät uudeksi palveluksi, jossa voisi pelata klassisia PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 sekä PSP -pelejä.

Vuoden 2020 lopulla Sony uudisti kauppapaikkaansa ja samalla valikoimasta hävisivät PS3, ja PS Vita -pelit. Pelejä ostamaan pääsi kuitenkin kyseisten konsoleiden kauppojen kautta.

Kommentoi