PlayStation lopetti Killzone-pelisarjan verkkosivujen ylläpitämisen Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation lopetti Killzone-pelisarjan verkkosivujen ylläpitämisen

on lopettanut ensimmäisen persoonan -ammuntapelisarjansa verkkosivujen ylläpitämisen. Kun käyttäjä vierailee nyt verkkosivuilla, on vastassa teksti, joka kertoo, että sivut on pistetty virallisesti eläkkeelle.

tai eivät ole kommentoineet asiaa julkisuudessa. Verkkosivuilla ilmoitetaan myös, että vaikka verkkosivujen käytöstä poistuminen ei vaikuta monipelimoodeihin, pelaajien statistiikkaan tai dataan Mercenary ja -peleissä, ei ole enää mahdollista luoda tai hallita klaaneja -pelissä.

Kommentoi

Tältä näyttää Bloodborne -peli alkuperäisen Playstationin grafiikoilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Bloodborne -peli alkuperäisen Playstationin grafiikoilla

Blooborne PS1

Samalla kun Bloodbornesta odotellaan mahdollista PC-versiota ja uusintoa uuden sukupolven konsolille, on eräs pelin aktiivinen fani työstämässä täysin päinvastaista versiota.

Pelinkehittäjä Lilith Walther on nimittäin työstämässä pelistä versiota alkuperäisen -konsolin henkeen. Peli näyttänee siis siltä kuin se olisi julkaistu 90-luvun loppupuolella. Walther on julkaissut Twitter -tilillään päivityksiä pelin etenemisestä.

Monista muistakin peleistä on tehty vastaavanlaisia versioita, mm. The Last of Us ja Death Stranding ovat kääntyneet PS1-versioiksi fanien toimesta. Myös suositusta Among Us -pelistä on tehty versio alkuperäisen Game Boy -käsikonsolin mukaan.

Kommentoi

Cyberpunkin ongelmat opettivat: joukko tulevia PS5-pelejä lykättiin tuonnemmas Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunkin ongelmat opettivat: joukko tulevia PS5-pelejä lykättiin tuonnemmas

Kun kauan odotettu Cyberpunk 2077 -peli vihdoin julkaistiin, moni käyttäjä joutui pettymään. Peli sisälsi monia bugeja ja hitautta, joka teki pelikokemuksesta pienoisen pettymyksen odotuksiin verrattuna. CD Projekt Redin arvo laski sekoilujen takia, ja pelejä palautettiin kauppaan. myös veti pelin PS4-version takaisin virheiden takia.

Cyberpunk 2077 opetti julkaisijoille ja kehittäjille sen, että pelejä ei välttämättä kannata puskea markkinoille vaikka kuinka olisi hype päällä ja kvartaalitalouden paine niskassa. Sony onkin päättänyt nyt kaikessa hiljaisuudessa siirtää tulevien PS5-peliensä julkaisuajankohtia tuonnemmas, jotta pelien laatu varmistettaisiin julkaisuhetkellä, eikä vastaavanlaista kaaosta pääsisi niiden kohdalla syntymään.

Tässä lista eri peleistä ja niiden uusista julkaisuajankohdista:

  • Project Athia (Square Enix) – julkaisu vuonna 2022
  • Pragmata (Capcom) – julkaisu vuonna 2023
  • Solar Ash (Heart Machine) – julkaisu vuonna 2021
  • Stray (BlueTwelve Studio) – julkaisu vuonna 2021
  • Kena: Bridge of Spirits (Ember Lab) – julkaisu maaliskuussa 2021
  • Little Devil Inside (Neostream Interactive) – julkaisu heinäkuussa 2021
  • GhostWire: Tokyo (Tango Gameworks) – julkaisu lokakuussa 2021
  • Ratchet & Clank: Rift Apart (Insomniac Games) – julkaisu vuonna 2021
  • Horizon Forbidden West () – julkaisu vuonna 2021

Kommentoi