PlayStation tunnusäänen säveltäjä Tohru Okada on kuollut 73-vuotiaana Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation tunnusäänen säveltäjä Tohru Okada on kuollut 73-vuotiaana

Japanilainen muusikko ja tuottaja Tohru Okada, joka tunnetaan mm. legendaariesn tunnusäänen säveltämisestä, on kuollut 73-vuoden iässä, kertoo Eurogamer.

Pelaajakonkarit, erityisesti me, jotka olemme pelanneet -konsoleilla 90-luvulta lähtien tunnemme todennäköisesti tuon nopean äänen, joka soi aina, kun logo näkyy pelin alussa. Sony käytti tunnusääntä yli 25 vuoden ajan. Tosin, olkaamme tarkkoja ettemme sekoita tätä kuitenkaan järjestelmän käynnitysääneen, jonka luojana häärii Takafumi Fujisawa.

Tohrun sävellyskynän jälkiä on kuultu myös kappaleessa, jota kuultiin Japanin markkinoille tehdyissä -mainoksissa.

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron

Sackboy: A Big Adventure

on paljastanut huhtikuun PS Plus ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen rakentamista ja räiskintää yhdistelevä Meet Your Maker, suositun LittleBigPlanetin jatko-osa Sackboy: A Big Adventure sekä roolipeli.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

on ensimmäisen persoonan postapokalyptinen rakentelu- ja räiskintäpeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja samalla kun varustelet tukikohtaasi ansoilla ja vartijoilla. Valmistaudu sitten nopeatempoiseen taisteluun, jossa hyökkäät muiden pelaajien suunnittelemiin tukikohtiin. Voit saada etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu, kaukotaistelu, puolustautuminen), lisäominaisuudet ja muut hyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy tekee paluun valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan ja vaaroja vastaan tai lähde seikkailulle yhdessä enintään neljän kaverin kanssa.

Tails of Iron (PS4, PS5)

on puolestaan synkkä käsinpiirretty roolipeli, joka sijoittuu sodan runtelemaan synkkään maahan. Pelaajat omaksuvat rottien valtaistuimen perijän Redgin roolin ja tehtävänä on pelastaa rikkonainen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia hahmoja, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia reseptejä ravintoon, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen.

Pelit tulevat ladattavaksi huhtikuun 4. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit Battlefield 2042, Minecraft sekä Code Vein.

Kommentoi

Sony pudotti PS5-konsolin hintaa Intiassa – seuraako muu maailma pian perässä? Kommentit pois päältä artikkelissa Sony pudotti PS5-konsolin hintaa Intiassa – seuraako muu maailma pian perässä?

Sony PlayStation 5

Sekä 5 -konsolin levyversio että digitaalinen versio palaavat takaisin julkaisuhinnoitteluun Intiassa Times Of Indian uutisoinnin mukaan.

Pitkään toimituspulasta kärsinyt on saanut -konsolin tarjonnan vihdoin sellaiselle tasolle, että konsolin saatavuus ei ole enää kovinkaan vaikeaa. Samalla yhtiö on kuitenkin korotti konsolin hintaa sen julkaisuhinnasta, jopa kokonaiset 12% marraskuusta 2022 lähtien. Nyt kuitenkin on nähtävissä varovaista trendiä konsolin hinnan laskemisesta, joka takuulla ilahduttaa pelaajia ympäri maailman.

Samalla myöskin huhutaan, että :n seuraaja PS5 Pro olisi jo matkalla ja sen julkaisu tapahtuisi loppuvuodesta 2024. Mikäli Sony olisi piakkoin julkistamassa uutta konsolia, olisi edellisen mallin hintapudotus tässä tapauksessa luonnollista.

Lisäys: Myös Yhdysvalloissa on lähdetty mukaan alekampanjaan. on saatavilla seuraavan kahden viikon ajan 50 dollaria halvemmalla.

Kommentoi