PlayStation VR2 -laseista saatiin lisätietoja – Horizon Zero Dawn spin-off tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation VR2 -laseista saatiin lisätietoja – Horizon Zero Dawn spin-off tuloillaan

PSVR

on paljastanut seuraavan sukupolven VR-lasinsa 2022 -tapahtuman yhteydessä. 2 -lasit tulevat saamaan mm. uuden Horizon Zero Dawn -aiheisen spin-off pelin.

Laseissa on -näytöt joissa kummallekkin silmälle on 2000×2040 pikselin resoluutio. Päivitysnopeutena on 90 ja 120 Hz. Näkökenttä on puolestaan 110 astetta.

Liikkeentunnistimia laseissa on yhteensä kuusi, joista kolme on gyroskooppeja ja kolme kiihtyvyysmittareita. Läheisyysanturi toimii infrapunalla. Laite kommunikoi :n kanssa USB-C -kaapelin välityksellä. Laseissa on myös värinä sekä sisäänrakennettu mikrofoni. 2 ohjaimet puolestaan kulkevat nimellä Sense.

Horizon Call of the Mountain on täysin uusi tarina suositussa pelisarjassa. Sen kehittäjänä toimivat Guerilla Games sekä Firesprite, joka on aiemmin tehnyt mm. Run! Sackboy Run -pelin.

2 -laseilla ja Horizon Call of the Mountain -pelillä ei vielä toistaiseksi ole tarkempaa julkaisuajankohtaa.

Kommentoi

Horizon Forbidden West -pelin tarinavideo katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Forbidden West -pelin tarinavideo katsottavissa

Horizon Forbidden West

Kovasti odotetusta Horizon Forbidden West -pelistä on vihdoin saatu pelin tarinaan keskittyvä video. Voit katsoa sen alta.

Pelissä päähahmo Aloy jatkaa taisteluaan dinosaurusmaisia koneita vastaan post-apokalyptisessä maailmassa. Lisäksi hän saa vastaansa sodassa keskenään olevat ihmisjoukkiot. Maailmaa vaivaa myös rutto ja täysin uudenlaiset koneet.

ilmestyy yksinoikeudella ja PlayStation 4 -konsoleilla helmikuun 18. päivä 2022.

Horizon Forbidden West launches Feb. 18 on and PlayStation 4.

Kommentoi

PlayStation 3 -pelit alkoivat ilmestyä PS Storeen – taaksepäin yhteensopivuus tulossa? Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 3 -pelit alkoivat ilmestyä PS Storeen – taaksepäin yhteensopivuus tulossa?

PlayStation Store

3 -pelejä on alkanut yllättäen ilmestymään Sonyn digitaaliselle pelikauppapaikalle PlayStation Storeen PlayStation 5 -konsolilla.

Käyttäjät ovat havainneet pelejä kuten Dead or Alive 5, Bejeweled sekä Price of Persia on ilmestynyt kauppapaikalle PS3-versioina. Osa peleistä osoittaa suoraan Now -versioon, mutta osalla on omat hinnat.

Mielenkiintoisen asiasta tekee esimerkiksi se, että Dead or Alive 5 ei kuulu parhaillaan PlayStation Now valikoimaan Euroopassa.

Tämä on tietenkin ruokkinut huhuja, että Sony olisi tuomassa taaksepäin yhteensopivuuden PS3 ja PS5 -konsolien välille.

Joulukuussa 2021 huhuiltiin, että Sony olisi tekemässä kilpailijaa Microsoftin Xbox Game Pass -palvelulle. Huhujen mukaan PlayStation Now ja PlayStation Plus palvelut yhdistyisivät uudeksi palveluksi, jossa voisi pelata klassisia PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 sekä PSP -pelejä.

Vuoden 2020 lopulla Sony uudisti PS Store kauppapaikkaansa ja samalla valikoimasta hävisivät PS3, PSP ja PS Vita -pelit. Pelejä ostamaan pääsi kuitenkin kyseisten konsoleiden kauppojen kautta.

Kommentoi