PlayStationin uusi peliohjelma saa jatkoa – näin ammattilaistason kuljettaja käsittelee autoa Gran Turismo 7:ssä Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStationin uusi peliohjelma saa jatkoa – näin ammattilaistason kuljettaja käsittelee autoa Gran Turismo 7:ssä

Gran Turismo 7


PlayStationin keväällä lanseeraama YouTube-sarja ”L2R2” täyttää suomenkielisten peliohjelmien jättämää tyhjiötä ja tuo suomalaiset pelialan vaikuttajat sekä julkisuudesta tunnetut persoonat yhteen tutustumaan konsolipelaamisen kuumimpiin aiheisiin. Uusimmassa jaksossa polttopisteessä on PlayStationin ikoninen pelisarja 7, joka julkaistiin vastikään maaliskuussa.

Tuoreessa jaksossa ohjelman vakituinen juontaja, YleX:ltä tuttu Tommi Manninen pääsee seuraamaan aitiopaikalta ajopelien ammattilaista työssään. Uusimman L2R2-jakson vieraana on iRacing-maailmanmestari ja GT3 Pro -kuljettaja Sami-Matti Trogen, joka näyttää katsojille, miten kilpailuissa karaistunut huippukuski kääntelee virtuaaliauton rattia.

Kaksikko muun muassa ajaa GT7:ssä pohja-ajan, jota yritetään voittaa peliohjelman jaksoissa loppuvuoden aikana. Lisäksi luvassa on muita pelihaasteita.

PlayStationin kehittämässä L2R2-peliohjelmassa juontajan seuraan liittyy kuukausittain vaihtuvia vieraita, jotka tutustuvat kunkin jakson teemapeleihin ja edustavat pelaamisen eri lajityyppien ja osa-alueiden harrastajia ja taitajia. Mukana jaksoissa vilahtaa myös kokenut pelitoimittaja Tuomas Tonteri, joka jakaa tietouttaan kunkin jakson aiheista.
L2R2 vastaa pelaamisesta kiinnostuneiden kuluttajien kysyntään ja täydentää suomenkielisten, valtavirran peliohjelmien tarjontaa.

L2R2: 7 -episodin ja kaikki muut jaksot voit katsoa Suomen YouTube-kanavalla.

Kommentoi

Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla

Horizon Zero Dawn PS1

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät vanhoilla konsoleilla ovat olleet suosiossa viime aikoina. Nyt Horizon Zero Dawn -pelistä on saatu versiointi, miltä se näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla.

Versioinnin taustalla on tubettaja nimeltään ZeoNyph ja siinä nähdään kaikki aina PlayStation -latausruudusta lähtien, pelin aloitusvalikkoon ja myös Aloyn kiipeilyä.

Hiljattain demaket ovat olleet suosiossa ja aiemmin uutisoimme miltä Portal näyttäisi Nintendo 64 -pelinä sekä miltä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä.

Kommentoi

Gran Turismo 7 -ajopeli sai ensimmäisen kunnollisen sisältöpäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Gran Turismo 7 -ajopeli sai ensimmäisen kunnollisen sisältöpäivityksen

Gran Turismo 7

Sonyn viimeisin ajopeli on saanut ensimmäisen kunnollisen päivityksensä, tuoden peliin uusia autoja sekä uuden muokatun radan. Mukana on myös pienempiä päivityksiä.

Uusien autojen joukossa on mm. Subaru BRZ GT300, BRZ S sekä sympaattisen pieni Suzuki Cappucino EA11R.

Uusi rata on puolestaan 24-tunnin ajoista tunnettu versio Spa-Francorchamps radasta Belgiassa. Rata on siis sama, joka pelissä on jo aiemmin nähty. Ainostaan aloituspaikka on muutettu.

on saatavilla yksinoikeudella ja 4-konsoleille.

Kommentoi