Pleikkari nelosen viime vuoden tulos julki – odotuksessa yli 112 miljoonaa yksikköä alkuneljännekselle 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Pleikkari nelosen viime vuoden tulos julki – odotuksessa yli 112 miljoonaa yksikköä alkuneljännekselle 2020

julkisti vuoden 2018 tuloksensa sekä toimitettujen yksiköiden määrän. Viime neljänneksellä 4 -yksiköitä toimitettiin 2.6 kappaletta, yhteensä siis 96.8 miljoonaa julkaisusta asti. Numeroita katsoessa täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että nämä luvut ovat montako Sony on toimittanut eteenpäin, ei montako niitä on myyty kuluttajille. Myytyjen määrä on viimeksi raportoitu joulukuun 31. päivänä ja ilmoitettu luku oli 91.6 miljoonaa yksikköä.

Tällä hetkellä Plussan käyttäjiä on 36.4 miljoonaa, kasvua ollut 100000 tilaajaa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi